מצטרפת עם שאלות
שלום לכולם,קודם כל הרשו לי להחמיא לכם על הבחירה וההתמדה.
החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתזונה טבעונית רוב הזמן או לפחות להשתדל מאוד, אמנם הייתי צמחונית אדוקה 10 שנים אבל גילתי שכיום יותר קשה לי להתמיד מאשר כשהייתי נערה.
ולכן החלטתי לכתוב לי תפריט ברור ומובן לפחות לבוקר ולצהריים לעבודה, בערב גם ככה אנחנו מכינים המון אוכל טבעוני בבית (וטעים כמובן) ככה שיהיה לי יותר קל.
אני עובדת בגן ילדים,אוכלת עם הילדים בזמן הארוחות אבל מרגישה כבר הרבה זמן שמוצרים מהחי לא עושים לי טוב בכלל.
אני לא הולכת להכריז על מעבר גמור לטבעונות אבל בהחלט הולכת להשתדל
אז ככה כמה שאלות קטנות
מכיוון שבבוקר אני יוצאת מוקדם אין לי זמן להתחיל לבשל על הבוקר ואין לי שום אפשרות להכין משהו בעבודה
אני יכולה להכין חביתה מקמח חומוס מראש? ורק לחמם במיקרו או לאכול בטמפ' חדר? הכנתי כבר גבינת קשיו ויש לי למשל פסטו וביום אחר אני יכולה להכין מתבלים אחרים ולקחת איתי, אבל אני צריכה עוד משהו ליד.
ולצהריים, אני צריכה דברים שאני יכולה להכין מראש ולהקפיא ולקחת לי במנות ולהפשיר,מבחינת תוספת אין לי בעיה ולמשל היום הכנתי סיר של אורז מלא וכבר יש קופסא מוכנה. רעיונות ללביבות/ קציצות/פשטידות אבל עם חלבון שיהיה לי משהו שיחזיק אותי עד סוף היום בעבודה, אגב גם רק רעיונות לדברים ניתנים להקפאה יהיה טוב מתכונים אני כבר אסתדר,איך אני מדביקה דברים בלי ביצים.
אגב טופו אני אוהבת ויודעת להכין וראיתי כבר את הרעיונות לטופו בולגרית וכל זה שיכול להיות נחמד,לגיוון של ארוחת הבוקר.
אם למישהו יש רעיון למשהו מתוק וקצת יותר בריא, שיעזור לי להחזיק עד סוף היום במקום הפתי בר שאני לפעמים אוכלת בשלב הזה אני אשמח
הפצצתי בשאלות
אבל אמנם בישול זה לא בעיה בשבילי גם טבעוני הבעיה זה בדברים שאני יכולה לקחת ולהרגיש יותר טוב בזכותם.
אז תודה רבה רבה מראש

שלום לכולם,קודם כל הרשו לי להחמיא לכם על הבחירה וההתמדה.
החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתזונה טבעונית רוב הזמן או לפחות להשתדל מאוד, אמנם הייתי צמחונית אדוקה 10 שנים אבל גילתי שכיום יותר קשה לי להתמיד מאשר כשהייתי נערה.
ולכן החלטתי לכתוב לי תפריט ברור ומובן לפחות לבוקר ולצהריים לעבודה, בערב גם ככה אנחנו מכינים המון אוכל טבעוני בבית (וטעים כמובן) ככה שיהיה לי יותר קל.
אני עובדת בגן ילדים,אוכלת עם הילדים בזמן הארוחות אבל מרגישה כבר הרבה זמן שמוצרים מהחי לא עושים לי טוב בכלל.
אני לא הולכת להכריז על מעבר גמור לטבעונות אבל בהחלט הולכת להשתדל
אז ככה כמה שאלות קטנות
מכיוון שבבוקר אני יוצאת מוקדם אין לי זמן להתחיל לבשל על הבוקר ואין לי שום אפשרות להכין משהו בעבודה
אני יכולה להכין חביתה מקמח חומוס מראש? ורק לחמם במיקרו או לאכול בטמפ' חדר? הכנתי כבר גבינת קשיו ויש לי למשל פסטו וביום אחר אני יכולה להכין מתבלים אחרים ולקחת איתי, אבל אני צריכה עוד משהו ליד.
ולצהריים, אני צריכה דברים שאני יכולה להכין מראש ולהקפיא ולקחת לי במנות ולהפשיר,מבחינת תוספת אין לי בעיה ולמשל היום הכנתי סיר של אורז מלא וכבר יש קופסא מוכנה. רעיונות ללביבות/ קציצות/פשטידות אבל עם חלבון שיהיה לי משהו שיחזיק אותי עד סוף היום בעבודה, אגב גם רק רעיונות לדברים ניתנים להקפאה יהיה טוב מתכונים אני כבר אסתדר,איך אני מדביקה דברים בלי ביצים.
אגב טופו אני אוהבת ויודעת להכין וראיתי כבר את הרעיונות לטופו בולגרית וכל זה שיכול להיות נחמד,לגיוון של ארוחת הבוקר.
אם למישהו יש רעיון למשהו מתוק וקצת יותר בריא, שיעזור לי להחזיק עד סוף היום במקום הפתי בר שאני לפעמים אוכלת בשלב הזה אני אשמח
הפצצתי בשאלות

אז תודה רבה רבה מראש