מצטרפת עם שתי שאלות מביכות

קובולט

New member
מצטרפת עם שתי שאלות מביכות

הי לכולן... את רובכן אני מכירה מפורום הריון ולידה...הסיפור לידה שלי בשלבי כתיבה כמו גם הסיפור של אחרי הלידה...בר הקטן היה בפגיה בגלל דימום בראש שנספג לאט לאט..הבעיה, בפגיה שאבתי לפני שהשתחררנו משם ישבתי עם מדריכת ההנקה ואכן הצלחנו להניק חזרנו הביתה המשכתי לשאוב להניק לתת תוספות,אח"כ היו חגים רמת ההנקה ירדה לפעם פעמיים ביום בגלל הריצות נראה שבר מאוד לא מרוצה ונראה שהחלב בהתדלדלות,לפי כמות החלב ששאבתי שהוא היה בפגיה, אז מה עושים???? אולי זו שאלה שצריכה להיות מופנית לפורום הנקה אבל ראיתי שכולכן גם פה וגם שם אז כתבת פה כי יש לי עוד שאלה אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי חודש עבר הכל נראה שם תקין ויפה!!!! הוא נתן לי את הגלולות שאפשר לקחת בהנקה אמר לי להתחיל לקחת אותן בשבוע השישי לאחר הלידה (דרך אגב אפשר להשיג אותן בכל בית מרקחת עם מרשם כמובן אבל משלמים עליהן מחיר מלא 41 ש"ח ל3 חודשים). מה ששחכתי לשאול אותו ואת זה אני אשאל אתכן מתי אפשר לחזור לעינינים??? רק אחרי שישה שבועות או שאפשר להפתיע היום את הבעלול???? אשמח לתשובות על שאלותי המביכות

ילדונט

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי ההנקה, אני ממליצה בחום לפנות ליועצת הנקה מוסמכת. רשימה לפי אזורים והמלצות תוכלי למצוא אכן (כמה מפתיע) בפורום הנקה
אני מאחלת לך הרבה הצלחה, ומציעה להפסיק עכשיו עם הריצות, ולתת לעצמך ולגוזל את כל תשומת הלב. ההמלצה היא לחכות שישה שבועות, ואני לא אמליץ לך אחרת אם הרופא לא אישר לך במפורש. כל הכבוד לך שבא לך להתחיל, את מיוצאות הדופן ברות המזל

ברוכה הבאה ומזל טוב! ../images/Emo140.gif

קודם כל, כל הכבוד לך על הרצון
בשלב כה מוקדם... נדמה לי שכדאי לחכות 6 שבועות בשל תפרים וכו' - אבל אם הרופא אמר שהכל בסדר, אולי לא צריך? באמת כדאי להפנות שאלות על הנקה לפורום הנקה, יש שם מומחיות שלא באות לפה
. בהצלחה מירב

קרניר

New member
הי יקרה, איזה כייף שהצטרפת!

אני יכולה להגיד שברגע שנגמר הדימום כבר הפתעתי את הבעל....

משוש30

New member
קודם כל בורה הבאה ../images/Emo140.gif

מה שלום בר הקטן? הכל בסדר עכשיו? לגבי הנקה. אני אישית הלכתי והתייעצתי עם יועצת הנקה גם אחרי שהגעתי הביתה. שווה כל גרוש בעיני. כיוו שהציצי הרי מייצר חלב לפי דרישה את יכולה לצמצם בתוספות ולתת לו לינוק יותר והדרישה הגוברת לחלב תייצר עוד חלב. בכל מקרה זה יכלול כנראה רגעים לא קלים כי הוא ישב לך על הציצי רצוף כמה ימים כדי להגביר את כמות החלב. בעיקון לגבי החזרה לעניינים מחכים 6 שבועות ואחרי בדיקת גניקולוג אפשר לחזור. במעשי בדרך כלל לוקחי הרבה יותר זמן גם מבחינה פיסית וגם מבחינה רגשית, אבל אם אצלכם המקרה שונה כל הכבוד!

nubi

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

לגבי הנקה-לא יודעת לענות. לגבי "חזרה לעניינים"-אני ארבעה וחצי חודשים אחרי וחזרנו רק לפני שבועיים. בעקרון זה תלוי בך, בצלקת, בכאבים, בחשק (מה זה?)... בכל מקרה-בהצלחה!

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

שמחה לראות שאתם בסדר
לפי דעתי אם רק תניקי יום יומיים,תנובת החלב תסתדר ותישפע
. ולדעתי,את בהחלט יכולה להכין לבנזוגך הפתעה.

למעלה