מצטרפת רישמית !!!!

מצב
הנושא נעול.
מצטרפת רישמית !!!!

מצטרפת רישמית !!!!
למי שלא מכיר: בת 40.5 אמא לשני בנים מהממים (4.5 ו 2.5) שניהם מהפריה שניה ושניהם באיקסי (בגלל בייציות עקשניות ולא בגלל זרע). אמש התחלתי להסניף סופרפקט וכולי קורנת אופטימיות !

אפשר להתחיל ישר מהפרייה שניה?

מצטרפת רישמית !!!!
למי שלא מכיר: בת 40.5 אמא לשני בנים מהממים (4.5 ו 2.5) שניהם מהפריה שניה ושניהם באיקסי (בגלל בייציות עקשניות ולא בגלל זרע). אמש התחלתי להסניף סופרפקט וכולי קורנת אופטימיות !
אפשר להתחיל ישר מהפרייה שניה?
ברוכה המצטרפת, גילגיל! האמת היא שאם מובטח שבשנייה זה מצליח, אפשר לסבול את הראשונה, ותמיד מתקבלות בברכה הפתעות טובות. אני מקווה שאת גם מוכנה לזה שתצטרכי אולי לשנות את הכינוי שלך. הרי לפעמים יוצאות מאיקסי גם בנות, לא?

מאחלת לך שינוי שם בקרוב ../images/Emo6.gif

מצטרפת רישמית !!!!
מאחלת לך שינוי שם בקרוב

איך נשמע לך השם: גילגיל אם הבנים והבת ? (קצת ארוך, אבל נחמד לא?) אז שיהיה לך בהצלחה ומהר

קייצית

New member
ברוכה הבאה גיליגיל ../images/Emo140.gif

מצטרפת רישמית !!!!
ברוכה הבאה גיליגיל

הרבה הצלחה, לפי הסיפור הקצר שסיפרת את לא תהיי כאן הרבה זמן. אצלנו גם אם נחזור לטיפולים זה יהיה רק באיקסי בעיקר בשל בעיית זרע. איזה יופי שאת אופטימית ! מאחלת לך הצלחה מהירה כבר בפעם הראשונה - הצלחה שתאיר
לכולנו את הדרך.

עמית@

New member
עוד יפהיפה כמו הקודמים? ../images/Emo99.gif

מצטרפת רישמית !!!!
עוד יפהיפה כמו הקודמים?

שיהיה בהצלחה ומהר (ואולי הפעם בת?)

תודה על קבלת הפנים ../images/Emo23.gif

עוד יפהיפה כמו הקודמים?

שיהיה בהצלחה ומהר (ואולי הפעם בת?)
תודה על קבלת הפנים

אם אתן נורא מתעקשות.....אז אני אדבר עם המעבדה שתעשה הפעם בת.
אך אני אקבל גם עוד בן בשמחה !!!! אבל....הבגדים האלה של הבנות ,
עושים לי חשק.

רחל5

New member
ברוכה הבאה!

מצטרפת רישמית !!!!
ברוכה הבאה!
אני רואה שבאמת מתארגנת כאן פגישת מחזור של פורום פוריות IOL לדורותיו... בקצב שאני זזה - הפעם אני מכבה את האור.

אמאלה2

New member
ברוכה הבאה!

מצטרפת רישמית !!!!
ברוכה הבאה!
והלוואי ותמשיכי להיות קורנת מהצלחה .D-:

ytyr

New member
סופרפקט

מצטרפת רישמית !!!!
סופרפקט
שלום לך, גם אני אם לשניים (בן בן 5 ן 3 חודשים ובת בת 3 ו 3 חודשים) וגם אני בשלב הסופרפקט שעושה לי ממש ממש רע. האם הוא גורם גם לך לכל מיני תופעות מעצבנות ובלתי נסבלות????????????? מיכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה