מצטרפת רעבה

• פותח הנושא ofik
  • פורסם בתאריך

ofik

New member
מצטרפת רעבה

אני 7 חודשים אחרי לידה ותמיד רעבה ורצוי מתוק, יש מצב להצטרפות? עופיק

מעיןבר

New member
תמיד יש מצב להצטרפות

אני שנה ו-7 אחרי ובמצבך P-:

ofik

New member
תודות חמודה

ומה עושים? אצלי זו ילדה אחרונה לא יהיו יותר הריונות, אז הלחץ לחזור לממדים אחרים יותר כבדץ עופיק

ofik

New member
הגיל הגיל, וגם שזו מספר 4

והאיש שלי הודיע שילד חמישי זה לא איתו. בכל מקרה בגלל הגיל גם יותר קשה לרדת במשקל מה לעשות. עופיק

קלריסה

New member
הבינותי. ו-4 הרי אינם הולכים ברגל

ואיך בכלל נוסעים באוטו עם 4 ילדים? יש לכם אוטובוס?

גם אני סקרנית..

אנחנו עם שניים וצפוף - אבא ואמא ארוכים, הילדה דורשת מקום לרגליים, והקטן תופס מקום עם הידית של הסלקל (למה היא בדיוק אמורה לשכב?)

ofik

New member
יש לנו מיניואן עם שבעה מקומות

כשנולד השלישי בעלי נלחץ נורא וקנה לנו מיני אוטובוס כזה של הסעות ילדים. בתור אוטו משפחתי זה די נורא ומהר מאד מכרנו אותו וקנינו את הספייסואגון. נורא נוח והמון מקום. אז עד שנולדה מספר 4 אפשר היה לקחת גם שני חברים של הילדים איתנו ועכשיו קצת קשה, אבל לפחות יש מקום לכל המשפחה, אפילו בנסיעה לאיילת. עופיק

איזה כיף לך..

אני חושקת באוטו הזה לאחרונה... אולי אעשה עוד שניים ואז תהיה לי סיבה..

ofik

New member
סוף סוף אני יודעת למה עשיתי 4

ילדים. לפעמים אני מודה שאני שואלת אם בטוח זה אני עשיתי את כולם ובשפיות מלאה? עופיק

האמת היא שאחרי שניים (כשאחד טרי)

אני מאוד מאוד מאוד מעריכה את מי שממשיך למספר 3. שניהם אושר צרוף, הכי נפלאים בעולם, אבל למי יש כוח?...

ofik

New member
כשהשלישי בן 6 והשעון הביולוגי מתקתק

פתאום הרביעי נורא מתבקש. בשלב שלך שלישי נראה לי כמעט בלתי אפשרי. עופיק

ללי1

New member
אה.. השעון הביולוגי שלי לא מתקתק

באופן עקרוני, הוצאתי לו את הסוללה... האמת היא שללא הבעל לא הייתי שוקלת ילדים (טוב אולי כן, אבל זה לא משהו בסיסי אצלי) - איזה מזל שהכרתי אותו ויצאו לי שני שווים כאלה...

ofik

New member
מותר לשאול בת כמה את?

לא בכל גיל אפשר להוציא בטריות עופיק

36 כמעט 37..

אבל סתם צחקתי. מה שהתכוונתי הוא שאת הראשונה ילדתי בגיל 33, כמעט.. ולא היה נראה לי שאני באיזשהוא פיגור (באופן מפתיע בגן שלנו כולם הורים "מבוגרים" והרוב לילד ראשון.) ובאמת, עד שלא הכרתי את הבעל לא רציתי ילדים (והוא סיבוב שני שלי) בראשון לא עלה על דעתי ללדת ועכשיו מיד רציתי. את יודעת שבכרטיס האישיש (אם לא מסתירים את המידע) הגיל מופיע?

ofik

New member
הי, זו לא היתה העלבות ../images/Emo39.gif

סתם סקרנות. יש לי תחושה שהגיל שבו השעון הביולוגי נכנס ללחץ הולך וגדל. אבל אז כשנלחצים, זה ממש לוחץ, אני חייבת להודות השלמרות שאני תמיד נכנסת להריון בקלות, בפעם הזו הייתי בלחץ נוראי שבגלל הגיל הפעם זה לא ילך. עופיק

חן123

New member
ברוכה המצטרפת

מתוק זה מעגל, שהדרך היחידה שאני מכירה היא פשוט לשבור אותו. יש מצב שתנסי יומיים (רק יומיים) להמנע ממתוק? זה יכול לשבור לך את מעגל הצורך במתוק

ofik

New member
קניתי ואני אנסה

אבל למחורת שוקולד כמוני זה ממש לא קל. אז מ ע כ ש י ו כמו שאומרים הילדים. עופיק

אתי אתי

New member
כמה מילים על המנעות מסוכר-ארוך

אז כידוע אני נמנעת מסוכר כבר 14 שנים (+), ויש לי מה להגיד בנושא... יש אומרים שסוכר לאנשים מסויימים (כמוני) הוא התמכרות, ולכן בלתי אפשרי לאכול 'קצת'. כי סוכר קורא לעוד סוכר. רוצה מבחן? האם 2-3 קוביות שוקולד מספקות אותך? האם את יכולה לאכול ופלה אחת? עוגיה אחת? אז אם את כמוני אולי קל יותר להמנע לחלוטין. ולגבי ההמנעות, בהמשך לאותה רוח, זה תהליך גמילה. בהתחלה ממש מרגישים 'קריז'. 10 ימים קשים ועד 3 שבועות גמילה. אח"כ סוכר מפסיק לדבר אלייך בכלל, את יכולה להיות בארוח מלא אוכל, ופשוט לא לראות אותו...בגלל זה אני כבר כל כך הרבה זמן בלי סוכר. כל זה כמובן לא המצאה שלי. אני מצרפת כאן קישור לאתר של או.איי.

למעלה