מצטרפת רשמית - אתמול ראיתי
*2

מצטרפת רשמית - אתמול ראיתי../images/Emo23.gif*2

חייבת לקשר את זה לקלקסן. שכרגע הכל בסדר. הסיפור הזה עם האישורים לקלקסן מלחיץ אותי.. לא יודעת מאיפה להתחיל.. חוץ מבבן איפה אפשר עוד להזריק? קראתי איפשהו שמזריקים גם ברגליים? כי נראה לי שלא יהיה מקום לכל כך הרבה זריקות. ועוד משהו קופרמינץ אמר לי להזריק עד שבוע 13 - האמת אני מפחדת פתאום להפסיק. האם צריך לקבוע עוד תור אצלו.? כבר אמרתי בהורים בטיפולים תודה לעתליה ואני אומרת לה שוב- תודה על ההפניה לקופרמינץ. אם הכללללללל ילך כשורה אני רואה אותך "אחראית" לתוצאות החיוביות.....

לעונג הוא לי להיות קשורה לאושר כזה

אבל שלא תהיה לך טעות, מותק - מי שאחראי זה רק את, עם ההתמדה והנחישות והכוח שלך. אנשים אחרים אולי עזרו, אבל מי שעשה את זה - זו את. יש? מעבר לזה, כעקרון קלקסן אפשר להזריק גם בירכיים, אבל מנסיוני - בבטן עדיף. נכון שאני הזרקתי רק פעם ביום, אבל עדיין לא הייתה לי שום בעיה להמשיך להזריק בבטן עד סוף ההריון וגם בזמן משכב הלידה (אמנם לא שכבתי אפילו יום, אבל למה להיות קטנוניים?...) לגבי ההפסקה בשבוע 13, אני חושבת שהייתי מנסה לשוחח איתו שוב ולשאול אותו מה בעצם האינדיקציה להפסקה, ואיזה נזק, אם בכלל, עלול להגרם אם תמשיכי. אינסטינקטיבית אמנם נראה לי שהייתי מרגישה כמוך בעניין, ומצד שני, מדובר בספציאליטה של קופרמינץ, כך שיש משקל רב לדעתו. מאחלת לך שתישארי איתנו עוד הרבה, הרבה זמן, ושיהיו רק בשורות טובות.
עתליה

למעלה