מצטרפת רשמית

‡NoK

New member
מצטרפת רשמית ../images/Emo13.gif

טוף..קמתי מוקדם היום, וראיתי הודעה מחברה- פורום פירסינג וקעקועים חדש בתפוז. שאני אפספס? .. פירסינג זה מרכז חיי- ההתעסקות, העשייה, הלמידה...וקעקועים זה דבר שמאוד מעניין אותי (גם מהסיבה שהחופש אעניק לעצמי אחד), אני מקווה שאתרום לפורום הזה הרבה.
כבר התחלתי לענות על שאלות בקצב של מכונת ירייה חח..אבל כנראה שלא אספיק לעבור על כל הפורום עכשיו, יש לי בצפר
כשאחזור
אה כן, יש לי פירסינג בגבה, באף, ספטום, טראגוס, 3 הליקסים, 5 בתנוכים (מהם הרחבה של 8 מ"מ ושל 5 מ"מ) וסמיילי (חדש מאתמול
). פיזרתי כמה תמונות כבר..תסתכלו כמה הודעות מטה. עוד אחת לסיום- אני והספטום היקר מכל. נ.ב שירי, את פירסרית? (אם לא, אכעס על הנהלת תפוז
..)

yellow cheese

New member
אני לא פירסרית.. [אבל יהיה לי שותף

כזה] ___________________________________________________________ ברוכה הבאה לפורום שלנו. אני בטוחה שאת כועסת על תפוז[
] בגלל שהצעת את הפורום הרבה זמן, הא? אז, אני כבר שלושה [!] חודשים מציעה אותו ובקשתי נדחית, מכיוון שצריך לנהל איתי מומחה..וזה יקרה! החודש בינתיים נמצא בתקופת נסיון.. עד שיהיה שותף מומחה! ____________________________________________________________ יומטוב, שירלי

ron00

New member
נוקי!!!

מה המצב??? בדיוק חשבתי לספר לך שיש פורום פירסינג וקעקועים...
איזו תמונה מפחידה שמת
! ואאאה - תיתחדשי על הסמיילי, גמני עשיתי
!

MaddyD

New member
נוקיייייי

זאת אני דנה!! זאת אני! סתם ושוב חידשת סמיילי? תתחדשי כפרע.

Bitch47Percents

New member
נוקייייייייי!!!

קודם כל, ברוכה הבאה!!! עכשיו מיני
במיוחד בשבילך: אמממ נכון את מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת ינשולים? [מי יכול לא??] אז אמממ יש לי מחזיק מפתחות שלו....ושרשראות וכאלה... ישירות מהמוזיאון... אם את רוצה [מישהו <לא זוכרת כבר מי> אמר לי שאת בטח תרצי...] ועוד דבר, תתחדשי על הסמיילי!!!

נוקי...../images/Emo9.gif

היי לך... וברוכה הבאה לפורום... אני רוני (אם את זוכרת SATLLANIT ON HIGH בעבר, MEEE2 בוואלה ובהייד פארק
) ו...זהו.. תבלי כאן... ממני רוני

‡NoK

New member
וואו אנשים!../images/Emo23.gif

נחמד לפגוש פה את כולכם.
שירי, אני אעשה הכל כדי לעזור עם הפורום. זה תיק די כבד, אני יודעת כי ניהלתי בעצמי פורום בהייד-פארק..לכל הזוכרים
ונאלצתי לסגור כי ..מה לעשות, עדיין אין לי מספיק ידע. מקווה שנצליח כולם יחד, יהיה נחמד. אה דבר שלא אהבתי- מותר לפרסם כאן סטודיואים? הרי זו הסיבה לסגירתו של הפורום הקודם שהיה בתפוז (של פירסינג וקעקועים..)... לא כדאי לחזור שוב על טעויות. דפננננננעעע...ני אשמח לאיזה ינשול
טוף ביי

Bitch47Percents

New member
נוקי, שאלה!!!!

אממ, קודם כל, נסדר לך איזה ינשול...
אממ שאלה, את יודעת אולי מי המציא/ה את הינשול? אני רוצה לדעת כמה אנשים יודעים את זה....

סמיילי?

בובי... תגעי לעצמך מתחת לשפה תרגישי חיבור דקיק של וד בין השפה לחניכיים שם נמצא העגיל אין שם מה לכאוב....

למעלה