מצטרפת רשמית!

י מ י ת ה

New member
מצטרפת רשמית!

טוב אחרי ששיגעתי אתכם יומיים, מקווה שנהניתם ולא סבלתם.. אני מצטרפת רשמית.. נראה לי שאני יהיה הסבתא של הפורום כי אני גדולה מרובכם באיזה 5 שנים אבל לא נורא.. ימית, 23 , רמת אפעל. אני האמת מעריצה חדשה, כלומר אהבתי את השירים הרבה שנים אבל פתאום עכשיו זה התגבר.. אז אשמח אם תדעכנו אותי בהופעות שוות, תמונות שוות של הלהקה, רכילויות שוות מהעבר ומההווה.. ובכלל.. דרך אגב תהנו היום במפגש, אולי להבא אגיע גם ( תלויה על אקסל כמובן..) אז יאללה אני מצטרפת , מתאים?

Miko G

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני בטוח שתהני

י מ י ת ה

New member
תודה לכם , ומחפשת קצת מידע..

היי בבקשה תרשמו לי קצת ביוגרפיה על אקסל ( השווה) רוז. כלומר איפה נולד?( בארה"ב אני יודעת אבל איפה?) מתי הכיר את חברי הלהקה? סיפורים מענינים ממסעות הופעות בעבר? מערכות יחסים מתוקשרות ? ( היו לו בכלל כאלו???) ועוד דברים שבא לכם תודה

תשובות ../images/Emo13.gif

מכל הידוע לי.. 1. בטח שהיו מערכות יחסים מתוקשרות
הוא כתב שירים על חברות שלו.. סוויט צ'יילד, נובמבר ריין.. 2. אנשים ממש פחדו מאקסל.. לפי מה שאני יודעת
למשל..
כשחברי הלהקה רצו לדבר איתו על משהו אז הם כאלו בחרו אחד שידבר איתו וכל השאר היו צריכים לעמוד מאחוריו ולגבות אותו אבל הם תמיד ברחו..
כשהתיה להם פעם איזושהיא הופעה קטנה כזאת בטקס של MTV (נדמה לי..) אז אפחד לא האמין שהוא באמת יבוא. והציוד של גאנז התחיל להגיע לאירוע והנגנים (מדובר בחדשים.. לא בסלאש וזה..) התחילו להתאמן על הבמה ופתאום אקסל עלה על הבמה. כולם לא האמינו שזה יקרה ואח"כ שראיינו את המארגנים של הטקס כולם אמרו "לא רצינו להפריע לאקסל.. לא רצינו להפחיד אותו ושפתאום הוא יבטל את ההופעה.."
באחד מההופעות של גאנז אקסל קפץ על אחד מהקהל רק כי היתה לו מצלמה ביד.. ובגללו כל הקהל השתגע והתחיל לזרוק דברים על הבמה ולהרוס אותה.. מלא אנשים נפצעו עקב זה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנאדם חביב
יש המון סיפורים על הבנאדם, הוא מאוד מרתק. היה לו אגו ע-נ-ק-
וכנראה שהוא לא היה חביב במיוחד לאנשים, חוץ משאומרים שזאתי שנכתב עליה "סוויט צ'יילד או מיין" אז היא הראתה צדדים חמודים של אקסל שמעולם לא נראו
הכל מתוכניות טלויזיה.. לא בטוחה בזה..

חחחח אין לי כל כך מה לספר.

אקסל היה בנאדם כוחני שלא אהב שמתערבים לו במעשיו והחלטותיו. מבחינה מוזיקלית הוא התחיל לקחת את הלהקה לכל מיני כיוונים מיסיקליים שלא היו מקובלים על שאר הלהקה- וכאן נכנס העניין שהסברתי לך עם הקטע שאחד אזר אומץ וניגש לדבר עם אקסל- כמאחוריו שאר הלהקה, תומכת, ופשוט הם ראו את הפרצוף שלו ופשוט ברחו אחורנית. למה הם לא קיבלו את הכיוון המוסיקלי של אקסל
הם היו להקת רוק נ רול ענקית בזמן- הגברים הרעים שמשעים את הבנות. מ- Welcome to the jungel לנובמבר ריין. אקסל הכניס את הפסנתר והתיזמורת של הכינורות.. דבר שלא ממש התאים לדימוי שלהם. אני לא אומרת שלא יצאו בעקבות זה שירים מהימים אבל בכל אופן.. זה לא היה לרוחם. מלבד זאת- יש להם קליפ שאקסל החליט שהוא צריך לקפוץ אל הים ולשחות עם (לא פחות ולא יותר מאשר) דולפינים
אנשים היו בשוק מזה.. למרות שזהו אחלה קליפ לשיר מעולה: Estranged נמנמ.. לא עולה לי עוד משהו. יש משהו מסויים שאת מעוניינת להרחיב את ידיעותייך בנושא

אוקיי פשפשתי ומצאתי...

במיוחד בשבילך כמה דברים מעניינים
:
לגאנז יש 7 דיסקים: 1986 - Live shit like a suicide - שיצא בחברת תקליטים עצמית, "UZI SUICIDE", עוד לפני שהם התפרסמו.כולל רק 4 שירים, חלקם קאברים. 1987 - Appetite for destruction - יצא כבר בחברת גפן, ובעצם נחשב לאחד האלבומים הטובים בהיסטוריית המוזיקה. 1988 - GnR lies - זה בעצם האלבום "לייב שיט לייק א סואיסייד" + 4 שירים חדשים...הוא נעשה בשביל המעריצים הראשונים שלהם, עוד מימים שבהם הלהקה הופיעה במועדונים והיתה לא כל כך מוכרת...כשהם התפרסמו, האלבום מ-1986 ערכו עלה מאוד, וגאנז לא רצו שהמעריצים יישלמו הרבה מדי...וגם שמעתי שפשוט חברת התקליטים לחצה עליהם להוציא דיסק.. 1991 - Use your illusion 1&2 1993 - The spaghetti incident? 2004? - Greatest hits אלבום להיטים מכל הזמנים של גאנז. וכמובן שיש גם מאות (אם לא אלפי) בוטלגים ושירים שלא יצאו.
הלהקה SR-71 מארה"ב כתבו שיר בשם "אקסל רוז". שיר מעולה
אבל מטעה מאוד, השיר הזה נקרא "אקסל רוז" אבל הוא לא על אקסל רוז. אם כבר, הוא בעיקר צוחק על המעריצים שלו. השיר הזה מדבר על בחור ובחורה שתקועים באייטיז ומתגעגעים לאקסל רוז (ובגלל זה יש שם רמיזות גם בטקסט וגם במוסיקה לדברים של גאנס. בית אחד עליו, בית אחד עליה (שניהם בני 30 וגרים עם ההורים) ואז יש גשר כזה שמספר איך הם מכירים בערב קריוקי, שהוא שר שם בון ג'ובי והיא מתלהבת ואז ביחד נשארים תקועים באייטיז כל החיים ביחד. השיר הזה הוא ירידה על אקסל רוז ומעריציו שלא מבינים שזמנם עבר. הלהקה שעושה את השיר הזה אגב, היא להקת Pאנק, וטקסטים של להקות כאלה משבחים מישהו רק לעיתים נדירות (ובטח שלא את אקסל רוז). מה שצריך להזכיר לאהבלים האלה הוא שבלי קשר לזה שיש אנשים שתקועים באייטיז (ואני לא מבין מה הבעיה עם זה, בטח יותר טוב מתשעים ושמונה אחוז מהזבל שמשדרים לנו היום) עיקר ההצלחה של גאנס הייתה דווקא בתחילת הניינטיז. בתכלס, אני לא מבינה מה הבעיה שלהם.. לא משנה ממתי המוסיקה אלא האיכות
פיגור
אבל, שיר אדייייייייייייייייייייייייר וכן, הלהקה.
פרטים על אקסל: הוא נולד ב-6 בפברואר, 1962 בלפאייט, אינדיאנה, תחת השם וויליאם ברוס רוז. כשהיה תינוק הוריו (שרון ו-וויליאם) נפרדו, ואביו חטף אותו בגיל שנתיים וגם אנס אותו. אמא שלו נשאה שוב לסטפן ל.ביילי, וילדה עוד בת (איימי) ובן (סטיוארט ס.).לכן שם המשפחה של אקסל נהיה "ביילי". סטפן התעלל בילדיו פיזית, ובאיימי גם מינית. הילדים הוכרחו לבקר בכנסיה, והם גם שרו במקהלת הכנסיה. אקסל היה תלמיד טוב, אך נעצר רבות על התפרעות. הוא פגש את איזי סטרדלין בתיכון, והם נהיו חברים טובים. בגיל 17 אקסל מצא מסמכי ביטוח של אימו, כשלה שם משפחה אחר, רוז. כך גילה שבעצם סטפן אינו אביו האמיתי...אקסל שינה את שם משפחתו לרוז, ואת שמו הפרטי ל-וו.אקסל, כי "William was an asshole". בגיל 20 הוא החליט לנסוע ללוס אנג'לס, במטרה להצליח כמוזיקאי (וגם לאתר את איזי, שעזב מקודם).

למעלה