מצטרפת..

adi121

New member
מצטרפת..../images/Emo13.gif

התחדשתי השבוע בiriver h10 שחור וסקסי
ובנתיים אני מרוצה מאוד הייתה לי קצת בעיה עם העברית איך להפוך ואיפה הופכים אבל אבא שלי הגאון פתר את הבעיה ועכשיו הצלחתי לעשות עברית נורמלית בלי תוכנה מיוחדת או משהו.. זה קצת מסובך אבל התוצאה מושלמת!! מי שרוצה הסברים מפורטים איך לעשות את זה בלי תוכנה בלי כלום פשוט ידני.. אז אני אעשה לכם הסבר מפורט מיד אחרי המגן בהיסטוריה ביום ראשון גם הספקתי כבר להכניס תמונות.. רואים ממש יפה יחסית למסך קטן.. למרות שאין הרבה שימוש בתמונות (לא בשבילי לפחות) וגם יש לי עוד בעיה בכמה תמונות שהוא אומר שאי אפשר לראות.. בנתיים לא היה לי הרבה זמן לשחק עם הצעצוע החדש שלי
הייתי צריכה ללמוד אבל אחרי המגן אני יכניס את כל ה100 שירים שלי עד אז.. צ'או

bitonano

New member
ידני זה חרא.,..

בלחיצת כפתור את יכולה לשנות את השם! למה לעבור אות אות ולכתוב הפוך?!?! בכל מקרה תתחדשי, אם יש לך שאלות משהו אשמח לענות. (יש לי H10 כבר שלוש חודש)... ואווו כבר לאיזה יש פול ילדים עם H10 הנגן האולטימטיבי!!!!!:)

adi121

New member
כי אמרו לי לא להתקין שום תוכנה...

ששאלתי בחנות אם יש תוכנה שאפשר להתקין על הנגן אמרו לי שאסור לשים כלום.. זה לא תקף בביטוח או משהו כזה חוץ מזה.. שאני לא יודעת שיטה אחרת להפוך עברית אז זה מה שיש לי כרגע

weird dust

New member
התוכנה משנה את בסיס הנתונים

ולא משפיעה מעבר לכך ולכן אין הבדל כמו כן לא ניתן לדעת באחריות במה השתמשת כי התוכנה לא מתעסקת בכלום.

למעלה