מצטרפת

gal255

New member
מצטרפת

האמת שאני קוראת סמויה פה כבר די הרבה זמן. אני ממש אוהבת את ורד. התוודעתי אליה באולי הפעם שזו אחת הסדרות האהובות עליי. אחר כך הורדתי קצת פרקים של האלופה אבל לא החזקתי הרבה זמן כי זה שיעמם אותי. מקווה להשתלב.

קודם כל, היי../images/Emo13.gifאני שחף../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

דבר שני, אל תתפלאי אם יעבור שבוע ולא יגיבו לך כי אני כבר פעם שנייה מנסה להשתלב בפורום הזה ואף אחד לא כותב לי אפילו שלום!!! שלא לדבר על ברוכה הבאה! מה כבר ביקשתי? להשתלב? לא ביקשתי שתיהיו החברים הכי טובים שלי..אבל...הלוווווו!!! גמני פה, גמני חולה על ורד אז אכפת לכם אולי לתת לי קצת יחס? וההודעה הזאת היא לא בנימה של כעס או עצבים...פשוט שתקחו לתשומת הלב שאני כבר פעם שנייה מנסה להשתלב, בפעם הראשונה אולי כתבו לי 2 תגובת..וזהו!!! ועכשיו עבר כבר כמעט שבוע מאז שכתבתי שאני חוזרת לפורום ולא מגיבים לי.. ואגב...הפורום הזה מת!!! ואם שמתם לב למה לא עושים כלום בקשר לזה??? טוב...מקווה הפעם באמת להשתלב. ולמי שלא יודע-קוראים לי שחף, אני בת 14 ואני אשמח מאוד לקצת תשומת לב

Redemption Song

New member
זה לא משהו אישי נגדך

זה ידוע שהפורום הזה גוסס.. אין מה לעשות. פורום שמדבר על שחקן\זמר וכו' תמיד יהיו בו תקופות יובש.. כרגע אין מה לחדש בעניין ורד, ורק שיש אז הפורום מתעורר. אין לנו מה לעשות בקשר לזה.. ואם אני לא טועה, כתבת פה לא מעט... אז מתי ציפית שנגיד לך ברוכה הבאה? את הרי כבר היית בפורום הזה

אני יודעת שזה לא נגדי ואני לא מתעצבנת..

אבל אני שונאת שכשאני כותבת משהו אף אחד לאר מגיב, זה או שמתעלמים ממני או שלא ראו את ההודעה..

ברוכות הבאות.../images/Emo140.gif

הי גל, הי שחף. אני רחלי בת 16 ו13 חודשים. היייייייייייייייייייייייייייי

למעלה