מצטרפת [=

NSH2

New member
מצטרפת [=

אני לא מאמינה שיש פורום לספייס גירלז אני ממש באקסטזה. עד עכשיו לא ממש חשבתי עליהן אבל לפני כמה ימים חזרתי לשמוע אותן ביוטיוב ומאז לא הצלחתי להפסיק. שכחתי כמה שהן היו טובות. זה כזה נוסטלגי וכיף... אני פשוט מתה על מל סי תקבלו אותי? ושאלה - הן חוזרות לתמיד או שאחרי הסיבוב הופעות הן נפרדות שוב? עוד שאלה - מישהו מתכנן ללכת לאיזו הופעה שלהן?

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הן חוזרות רק לסיבוב הופעות אחרון (
)... מעין פרידה למעריצים ואחרי זה זהו... אני אישית לא הולכת.. היה נחמד אם היו נשארים כרטיסים =\ יכול להיות שיש פה כאלה שכן הולכים בכל מקרה, את מוזמנת להציג את עצמך קצת יש פה שירשור היכרות למטה

NSH2

New member
תודה [=

תיארתי לעצמי שהן יפרדו אחרי הסיבוב הופעות אבל קיויתי שאולי בכל זאת... עכשיו אני סתם מבואסת =[

NSH2

New member
וקצת על עצמי

כי מרוב האקסטזה על גילוי הפורום שכחתי קוראים לי ניצן אני בת 17 מחר. כמו שאמרתי עד עכשיו לא ממש חשבתי על הספייס גירלז אבל בגלל האיחוד שלהן החלטתי לנסות לחזור לשמוע אותן שוב דרך יוטיוב והתאהבתי מיד. כבר בגיל 5 כשוואנאבי יצא ישר התאהבתי ובעיקר התלהבתי ממל סי אמרתי לאחותי כשיש עוד קליפ איתה תקראי לי חח. אז זהו הצפיה בקליפים החזירה אותי לזמנים ההם ואני מתגעגעת. ביומיים האחרונים ראיתי את ספייס וורלד 3 פעמים וזה פשוט סרט מבריק. אני מתה על המבטא של מלאני (שתיהן). אוי היו זמנים...

Drowned World

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי ברוכה הבאה לפורום חמש המופלאות
אנחנו שמחים לקבל אותך בשמחה
אני שי ,21 הספייס האהובה עליי ג'רי
אני אולי אסע להופעה בספרד זה עוד לא סגור ד"א כבר רכשת את האוסף ?

NSH2

New member
תודה [=

עוד לא רכשתי את האוסף כי כאמור עד לפני כמה ימים לא ממש חשבתי עליהן... אני עכשיו רוצה לרכוש אבל לא בטוחה. אני מתה ללכת להופעה שלהן אבל אני לא יכולה לחשוב על מישהו שירצה לבוא איתי ואני לא יכולה ללכת לבד...

actimel

New member
אהלן שמחה שהצטרפת

כנראה שזה מצויין שהוחלט לפנות לקהל שאוהב גם את מלאני וגם את הספייס

Natali Milano

New member
היי ברוכה הבאה לפורום שלנו

שמי נטלי בת 17 ואתמול היה וחודש מין הסתם הספייס המעודפת עלי זאת מלאני סי שיהיה לך השתלבות נעימה

britmel

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני רעות בת 21.. וגם אני חולה על הספייס וכמובן הכי על מל סי המוכשרת בטירוף.. ברור תצטרפי בכייף ותשתלבי..
ואני כנראה טסה להופעה או בספרד או באנגליה.. עוד לא סגור...
ברוכה הבאה
יש לך את הדיסקים של מל? אם לא כדאי לך אוד לקנות אותם...

NSH2

New member
היא הוציאה 4 לא?

את יכולה להמליץ לי איזה אלבום הכי טוב? כי אני לא יכולה לקנות עכשיו את כל ה-4... איך אני רוצה לנסוע להופעה...

britmel

New member
כן../images/Emo13.gif

northen star reason beauteful intebtions this time כל אחד מהם טוב בסוגו קשה לי לבחור אחד

אני הכי אהבתי את This Time שלא הגיע לארץ.

מהדיסקים שהגיעו לארץ אז Beautiful Intentions שזה הדיסק השלישי שלה.

roey406

New member
ברוכה הבאה

אני רועי בטח שנקבל =] השתלבות נעימה וספייסית

NSH2

New member
מ../images/Emo207.gifת את השרשור של עצמי חע

אני נורא רוצה לנסוע לראות אותן כי זו הזדמנות שרוב הסיכויים שלא תהיה יותר אבל אין לי עם מי לנסוע... מישהו מעוניין להצטרף אלי ולבדוק אפשרויות?

Drowned World

New member
יש מצב שאני אסע

או לספרד או ללונדון תלוי בדיל אם תרצי להצטרף בשמחה
נראה לי גם ענת שרית וצביקה באים

britmel

New member
תרשה לי לתקן..

צביקע ואני כנראה טסים ענת לא יודעת ושרית לא נראה לי

למעלה