מצטרפת...

Ronabe

New member
מצטרפת...

קוראת ותיקה בפורום, אבל מעולם לא כתבתי...
הורים ל - 2, במסע עיקש לילד שלישי, ללא הצלחה, בינתיים. מטופלת בפרטי אצל אחד מיקירי הפורום.
המכשול העיקרי הוא הגיל והרזרבה. כל השאר תקין. נמצאים ב׳צומת דרכים׳, אחרי 7 סבבי IVF (לפניהם כמה הזרעות וגם בין לבין), סיימנו את זכאותנו בכללית ומתכוונת לעבור למכבי. אשמח לדעת ממי שעשתה את הצעד, האם יש סיכוי שאעשה את המעבר ושלא יאשרו לי שם טיפולים? במה זה תלוי? אילו בדיקות הם מבקשים לפני (הבנתי שמתכנסת ועדה עוד לפני שמתחילים) . כמה הם בודקים/מתייחסים למה שהיה קודם... כל מידע ממי שהתנסתה יתקבל בברכה... תודה ולילה טוב.

מאדן

New member
בדיוק במצבך....

הי ...
גם אנחנו בטיפולים לילד שלישי ... וגם אני מיציתי את הטיפולים בכללית ...
עברתי למכבי במרץ האחרון.
הגשתי בקשה ... צריך למלא טפסים בהם מפורטים הטיפולים האחרונים ובדיקות עדכניות ( הורמונליות)...
בעקרון ... הם יכולים לא לאשר לך במידה והם חושבים שאין לך סיכוי להרות באמצעות IVF .... וזאת לפי הפירוט שאת שולחת אליהם.

לי - בהתחלה לא אישרו ... כי בספטמבר האחרון היה לי הריון שהושג באמצעות הזרעה ... ההריון הסתיים בהפלה.
והם לא הבינו מדוע שלא אמשיך בהזרעות....

( מיותר לציין שבעברי עשרות הזרעות , עשרות הפריות ולא מעט הפלות....)

אבל , מכתב מהרופא המטפל שלי הציל את המצב וקיבלתי אישור ל- IVF.

כך שאת מכירה את מצבך יותר טוב מכולם .... אם בכל טיפול שעברת - היה מה לשאוב והיה מה להחזיר ... ואין שום דבר בעייתי ....
אני מאמינה שיאשרו לך .

בהצלחה

Ronabe

New member
תודה על תשובתך

בטיפולים הקודמים אכן היו החזרות, לפעמים של 2 עוברים יפים ולפעמים אחד. היו גם סבבים עם זקיק ריק או ביצית לא בשלה, אבל כשהיו הפריות העוברים הוגדרו יפים מאד רק שלא נקלטו. מרגישה ורוצה להאמין שהאחת עוד שם, מחכה ...
לכן חשוב לי למצות עד תום את כל הטיפולים כל עוד יאשרו לי, אחרת לא אוכל לסלוח לעצמי...

סומכת על הרופא שלי והמרפאה שלו שדואגים לכל הטיפול באישורים ומקווה שאכן יאשרו לי ואולי יקרה הנס המיוחל...

בהצלחה גם לך, במהרה.

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

ממה שכתבו כאן בנות בעבר בד"כ זה עובד, למעט כמו שכתבה לא מאדן אם היו מצבים שלא היו ביציות לשאוב או שהיו אפס הפריות.

שיהיה בהצלחה

למעלה