מצטרפת
קצת עליי: אני בחורה בת 28 (אממ.. בעצם קרובה ל-29
), גרה בדירה שכורה בתל אביב וכרגע לא עובדת. העובדה האחרונה שציינתי, באופן עקיף מביאה אותי לכאן. התפטרתי מהעבודה האחרונה שלי לפני חודש וחצי בערך. עבדתי כקלדנית בבית משפט במשך כמעט 3 שנים. במשך תקופה ארוכה היתה לי הרגשה שאני צריכה לעזוב את העבודה. לא מיציתי את עצמי שם והרגשתי די "חנוקה". בסוף הגיע הזמן שפשוט התפטרתי. כרגע אני עסוקה בחיפוש עבודה ובחיפוש עצמי. ומצד אחד אני אומרת תמיד שאני אקח כל עבודה. כי כפי שכתבתי אני גרה בדירה שכורה וכרגע, מכיוון שהתפטרתי אני בלי שום הכנסה. אבל יחד עם זאת, בזמן הזה שאני מחפשת עבודה אני מוצאת שיש בי התנגדויות לעבודות מסויימות. ואז אם סירבתי לקחת עבודה כלשהי, אני כל הזמן כועסת על עצמי, על זה שלא לקחתי את העבודה הנ"ל. בתוך כל זה מאיים הפחד מהגרוע מכל, שזה שאצטרך לחזור להורים שלי. עזבתי בית (הבית של ההורים) שהוא מבחינתי גהנום עלי אדמות. ומאז שעזבתי אותו, עצם הריחוק איפשר לי להתפתח ולצמוח מהרבה בחינות. אני יודעת שאסור לי לחזור לשם. אבל מצד שני ההתנגדויות שלא נותנות לי באמת לעבוד בכל עבודה. מה שעוד לא ציינתי זה שכבר שנה + אני מתרגלת יוגה ומדיטציה, עוסקת בתרגול רוחני שהוא מאוד משמעותי באורח החיים שלי. התרגול פיתח אצלי את האמונה באלוהים, האמונה שכל מה שקורה, קורה כי הוא צריך לקרות ולכל דבר יש משמעות. אז בתקופה כזאת, אם היה אפשר הייתי שואלת את אלוהים מה אני באמת צריכה לעשות? מה הדרך הנכונה בשבילי? אבל אני גם יודעת, כלומר מרגישה שהוא לא היה עונה לי. הוא רוצה שאני אמצא את התשובות בעצמי.
קצת עליי: אני בחורה בת 28 (אממ.. בעצם קרובה ל-29