מציאות, בדיסני

נדירליאל

Active member
"איך למות לבד" - קומדיה מהסוג העולה בשנים האחרונות של נשים שחורות שמטרתה העצמה. מעניינת מאוד, לעתים קצת מייגעת.
עם זאת -
אל תוותרו על אגת'ה, על אף השבלוניות התסריטאית, הצילומים והעבודה על אפקטים מיוחדים מרשימה ממש. די מצחיק לראות את ג'ו לוק בעונה 3 של עוצר נשימה ובמקביל כנער-הומו [לכן ככל הנראה הוא יכול להצטרף ל"מסדר" של אגת'ה ול"דרך"]
אם לא המלצתי מספיק על "המורה לאנגלית" שוב אני מפציר בכם, אל תוותרו על הממתק הזה. לענ"ד יש בו עוצמה בלתי רגילה להומואים [מה ל'שות, הגיבור הוא הומו גלוי, חי כהומו, לא מסתיר ולא מתבייש ועולמו נצבע אחרת בשל כך. ] היא גם תעניין "לא הומואים" בשל הביקורת החריפה על ה- ווק, ה- פ"ק והצביעות של ממסדי החינוך והחברה.
ואל תשכחו את "רק רוצחים בבניין". יש בה נסיונות רציניים ליצור את הדקדוק הטלוויזיוני-קולנועי של סדרות מתח מחדש, בפרק האחרון שהועלה, זה ממש בולט, כולל הכרזה על כך בתחילת הפרק. [אולי אכתוב עליה משהו כשתסתיים, כי יש בה הרבה מעבר ל"סיפור מתח בלשי"]
לא להאמין, ELITE, ספרדית, על חמשת עונותיה בנטפליקס [התברר שיש יותר] - אופרת סבון+פורנו רך+ מרד נעורים+עשירים עניים והכל תחת מעמסת הורמונים אדירה, שחקנים חתיכים.
גם כמה סרטי מד"ב מיותרים, אחד דרום קוריאני שאינו שונה, למעט השפה, מסרטים דומים בהוליווד.
שנה טובה ♥♥♥

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
רעיון לא רע לעשות כאן פינה "הסדרות הטובות ביותר שאתם לא רואים". נראה לי שכל פעם שאני מזכיר סדרה, היא מופיעה בקטגוריה הזאת.

למעלה