מציאות,דימיון או סתם נפלתי בפח

דין_77

New member
מציאות,דימיון או סתם נפלתי בפח

אני יעשה את זה בקיצור . קיבלתי מבזק תקליטור חוברת שם משתמש וססמא להתחברות לספק האנטרנט שלהם לא הבנתי מאיפה זה נפל לי בכלל הריי לא התקשרתי אליהם והם לא אליי,אז מה הם שולחים לי את זה בכלל ?! חשבתי שזו מלכודת. ואין להם בכלל את הכרטיס האשראי של אמא שלי בכלל ,אז לא הבנתי בכלל את כל העסק,אה ואני מחובר לאנטרנט זהב. כי בדרך כלל צריך להביא כרטיס אשראי כדיי להתחבר לספק \אפילו לניסיון ,לא ? אז אני רוצה להתקשר אליהם ולהגיד להם ,בזק לא תודה !(לא שאנטרנט זהב כאלה טובים ,יש איתם מלא בעיות לא רק לי להרבה )אבל כל הזמן עמוס שם ואף אחד לא עונה שם. אז היום חשבתי פשוט לזרוק את כל הערכה ,אבל לפני זה חשבתי אולי סתם נבדוק רגע אם אני יכול להתחבר דרכם הריי יש לי ססמא ושם משתמש ,לא ?:) אז אני יוצר התקשרות חדשה .... מתחבר ... והופ אני מחובר לספקית בזק,בלי שהם מחיבים אותי ואין להם בכלל את כרטיס האשראי של אמא שלי..!!! האם אתם חושבים מה שאני חושב ???

מגה

New member
גם לי עשו אותו דבר

גם אני קבלתי פתאום ערכה של בזק בינלאומי מבלי שהזמנתי! התברר שחברה שקניתי ממנה תקליטורים דרך הדואר העבירה ללא רשותי את פרטי כרטיס האשראי שלי לבזק בינלאומי! אני בחיים לא אעשה יותר עסקים לא עם אותה חברת תקליטורים ולא עם בזק בילאומי. אסור להעביר פרטי כרטיס אשראי לגורם אחר ללא רשות. ואם בזק בינלאומי משתמשת בפרטי כרטיס האשראי ללא רשות זה דבר חמור מאוד. תזהרו, לא רשום בשום מקום במכתב המברך על הצטרפות שיש להם את פרטי הכרטיס שלכם. אבל יש להם ועוד איך, והם ישתמשו בפרטים כדי לחייב אותכם!

דין_77

New member
אז האם לא מזה משתמש שחברת התקשרות הגדולה בארץ עוברת על החוק!!!

האם זה לא כך ?????? האם אני יכול להתלונן על כך ,כי זו ממש עבירה בוטה !!! שאין שום רישום או שיחה שניתן לבזק כרטיס האשראי !? האם אין גבול ?

מגה1

New member
זו עבירה על החוק

זו עבירה על החוק

אני מסכים איתך, . גם החברה שמוסרת את פרטי כרטיס האשראי וגם החברה שמסכים לקבל את פרטי כרטיס האשראי. זהו סחר בםרטי כרטיס אשראי! זה לא שונה מסחר ברכוש גנוב. מי שקונה רכוש גנוב עובר על החוק. מי שלוקח פרטי כרטיסי אשראי ללא רשות בעל הכרטיס עובר על החוק. בגדול.

דין_77

New member
אז אתה חושב שאני יכול לתבוע אותם?

אם אני יוכיח את כל העניין כמובן.

מגה1

New member
תשובה

אני חושב שכדאי לפנות לאחד העיתונים ו/או למועצה הישראלית לצרכנות. קודם כל כדי שהנושא יעלה לסדר היום הציבורי, וכדי שאחרים יחששו לסחור בפרטי כרטיס אשראי. האתר של המועצה לצרככנות: http://www.tamas.gov.il/mzarchnt.htm אולי כדאי לפנות לכולבוטק. הוא ישמח לבדוק את הנושא ולהזהיר את הציבור ממה שקורה. אם בזק עושה את זה אז יכול מאוד להיות שישנם עוד חברות שסוחרות בפרטיכרטיס האשראי שלנו.

דין_77

New member
תגובה

נראה לך שיש לי כח לשטויות האילו ??????? אני רוצה לתבוע אותם,אולי זה יפחיד אותם ואני יעשה כותרות ואז כולם וידעו שהם שקרנים . (וגם להיות מיליונר חח:)

kaduri

New member
יש להם את פרטי כרטיס האשראי

גם אני קיבלתי את הערכה המטופשת הזו. אז ככה, לידיעת כולם ! כשאתם קונים מוצרים שונים, ולא משנה איפה, מדובר ברשתות הגדולות (שקם/בסט-ביי/קו-אופ/וכ``ד) הם מעבירים את הפרטים לאינטרנט בזק והם שולחים לכם תקליטור לפי הכתובת שמסרתם איפה שקניתם את מה שקניתם. פרטי כרטיס האשראי עוברים אליהם גם ! אל תדאגו, בזק לא פראירים ! הם ידפקו אותנו כמה שהם יכולים! אני אישית, התחקתי אחרי המקור והגעתי בסוף למי ששלח את בזק אליי. כמובן שלא עשיתי מנוי ולא הפעלתי אותו! וחוץ מזה ! אני מקווה שכולכם איתי, ברגע שבזק מאבדת את הבלעדיות ואת המונופול בארץ לתקשורת פנים - אני הראשון שעובר לחברה השניה ! תגובות אשמח לקבל - [email protected]

דין_77

New member
מה !!!!!!!!!!

יווווווו אם זה אני נכון אני נשבע שאני תובע אותם!!!!!!!!!!! את כולם !!!!!!!! אייל מה אתה חושב על כל הקטע הזה בכלל ?

למעלה