מציאות הפוכה

במיוחד המילים האלו

"אנו יוצרים את אדוננו אותו אנו עובדים, מי את אל החירות בורא, מי את אל השיעבוד.והכל בחירה, שהופכת למציאות חיינו." אין פלא שאליאן שמה אותם בחתימה. הן מקסימות!

כמה נכון, הרי האדם

קבע את אלוהיו, הוא המציא אותו, וסופנו שכל העולם מלחמת דת

תראו כמה רומנטי

אני מוסיף לינק. תראו את השורה "איזה מין טקס יהיה במסיבת הנישואים" כמה רומנטי

SHELLBABE

New member
ימים טובים במצעד השנתי של גלגלץ היה

מספר 10 אם אני לא טועה

E l i a n

New member
יא...היה מצעד עברי בגלגל"צ...

ואני הפסדתי את זה??
לונורא.. וואו..מקום 10..!!!!! איזה יופי!!!! איזה כבוד!!!!!
נימרוד-אנחנו
בך!!! אליאן.

E l i a n

New member
../images/Emo8.gif היי, נדב..

האם תקנה את האוסף? והאם אתה במקרה יודע איזה עוד שירים יהיו שם? נראה לי שקראתי על האוסף הזה איפשהוא.. אשמח לעוד פרטים.
אליאן.

E l i a n

New member
היי נדב..

הרגע העלית נקודה שעליה לא חשבתי.. איני חושבת שנימרוד מדבר כאן על מלחמת דתות. אלא לבחירת מציאות..התנהגות.. ולכן "הרי האדם קובע את אלוהיו"..אני מסכימה עם זה.. איך אומרים: "הגורל נתון אך הרשות נתונה",זותומרת,שאנחנו בסופו של דבר קובעים לעצמנו את מה שיקרה לנו. ולכן זה כל כך מתאים לדבריו של נימרוד.. אליאן.

E l i a n

New member
השורה המדהימה היא מתוך..

קטע שלם שנימרוד כתב בחוברת האלבום "מציאות הפוכה" (נראה לי בכתב ידו..). בקטע זה אנו יכולים לגשש דרכנו ל"מציאות ההפוכה" עליה נימרוד חולם,ושאליה הוא שואף. המילים מדהימות. כאשר אנו קוראים את הקטע,אנו יכולים לראות שנימרוד הוא בוגר לימודי פילוסופיה,והוא אכן כזה,אף שדי עזב את השכלתנות ועבר למיסטיקה. השורה שבחרתי משקפת במידת מה את מה שאני חושבת,ולכן זוהי השורה הנבחרת מכל הקטע. לכל המעוניין לקרוא את כל הקטע,גם כתוב לי באיי סי קיו,וגם אני יכולה לכתוב פה.
אליאן.

והנה המילים של ימים טובים

גם כן שיר נורא מקסים ימים טובים / נמרוד לב בטח היו לי סיבות לעזוב, כי שוב אני כאן. ושוב אני קם ונוסע, סומך על הדרך שתוביל. אני בוהה בחלון, רואה את היום. גם הוא, מדליק את עצמי בסיפור. בטח שם הם מחכים לבואי, מכינים חגיגה. יש להם דירה קטנה ואולי שיסדרו לי מיטה בסלון כי זה מספיק לי. נמצא עבודה, נרקוד שלא יגמר לעולם. פזמון: כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים. ] 2X כמה צורות שרציתי לבנות מתאפקות בחלון. מנסות לברר אם שכחתי שהבטחתי לנסות להסביר שורות חסרות משמעות, או רגשות אפלים. צלילים, שלא אשאר שוב לבד. אולי הדיבור על זה יוכל לפרק? היא אומרת אולי. נעלה על במה בדרום לונדון, נשיר כמה שירים חדשים, נבלע סמים לא קשים, נתעורר חדשים, נרקוד שלא יגמר לעולם. פזמון: כמה זמן...

חח אוהפימ אותכ נדבו´ש :)

מי זה אוהבימ
אני והכינימ שלי :)) אינ כמוכ
אופ אבל תפוז לא נותנימ לי להעלות קבצימ
ואינ לי מילימ לשירימ של נמרוד על המחשב
אז אני הולכת לטלפון
ושאני יחזור
תהיה פה הפתעה

למעלה