מציאת אבנר דן!!!

deepRabit84

New member
מציאת אבנר דן!!!

שלום לכולם זרקתי לאבא שלי את אוסף הקסטות הישן שלו בטעות והוא ממש כעס עלי, בצדק רב! כי אחד המערכונים שהוא אוהב היה שם. אני כבר שבוע מחפשת מערכונים של אבנר דן ולא מוצאת... יש לכם רעיונות איפה לחפש? למישהו יש ומוכן לשלוח? אני יודעת שאמור להיות שם איזה קטע על "תוכי מלכלך" שצוחק על הק.ג.ב או משהו, כי אני זוכרת מאז שאני קטנה כמה הוא היה צוחק מזה... והוא אומר שהוא חושב ששם הקסטה (כן כן, שמכניסים לטייפ:) ) הוא "מבחן נהיגה" - זה אמור להיות גם עם איזה מורה לנהיגה מרוקאי.. בבקשה תעזרו לי :( מחכה לתגובה, מיכל.

D o r o t h y

New member
ברח לי

שולחת לך מסר באמת לא קל להשיג אותם כיום. האמת שזכרתי שכשהייתי ילדה מאד צחקתי ממנו ועכשיו כששמעתי שוב, די התאכזבתי.

deepRabit84

New member
איפה המסר?

אמרת ששלחת מסר אבל לא קיבלתי:( אם יש לך (או שיש דרך להשיג) אז ממש תודה! :)

deepRabit84

New member
תודה רבה!

קודם כל אני חייבת להודות גם לדורית ( D o r o t h y ) על שעוזרת לי ממש הרבה ועושה מעל ומעבר.. ראיתי כבר את האתר, יש שם אפילו עוד 3 דיסקים נוספים שלו. וכשביררתי לעומק גיליתי שאין באף אחד מהם את המערכון עם התוכי :( חוץ מזה, יש המון מערכונים שחוזרים על עצמם בין דיסק לדיסק.. אני ממש מקווה שאולי אמצא את מה שחיפשתי בשבוע הקרוב, בעזרתה של דורית.. החיפושים אחרי התוכי המלכלך ממשיכים:) תודה ושבת שלום.

למעלה