מציאת דגם קטנוע בשביל נמוכה שכמוני
היי לכולם
קצת אבודה ואשמח מאד לעזרתכם. יש לי רישיון A1, גובה 1.60 שוקלת 50 ק"ג.
כרגע יש לי VS125 בן 8 שלא מספיק לצרכים שלי - נסיעות בינעירוניות כמה פעמים בשבוע והרבה מקום אחסון (שעל האחסון הוא עונה אבל בואו נודה שלא מדהים להתאמץ להגיע ל90-100 ולהרגיש שאתה פותח לו.. חחח)
יש לי ניסיון לא מזהיר עם כלים משומשים ולכן עם כל הצער התקציבי שבדבר, על הבטיחות בכביש לא מתפשרים וכנראה שאקנה חדש.
הדברים החשובים לי:
1. בינעירוני (עד 30 ק"מ לנסיעה)
2. גובה מושב נמוך
3. בעל יכולות אחסון (- יש לי גם ארגז קטן שמקווה שלא אצטרך להוסיף)
4. שלא יהיה רחב מדי ו/או כבד מדי (הVS ברוחב 68 ולדוגמא הבוורלי 72/76 תלוי איפה כתוב חח
)
לאחר חרישת האינטרנט (מפאת חוסר במקורות שיוכלו לעזור לי בהחלטה) הגעתי ללא מספיק אפשרויות: אשמח לעצות..
1. פיאג'ו בוורלי 350? תיאורטית מתאים לרוב הדרישות.
(2 חסרונות - בין הרגליים לא מושטח, אוכל לחיות עם זה.
יעלה לי משמעותית את מחיר הביטוח.. לא? כי זה מעל 251)
2. בזמנו חשבתי על הוספה 250 אבל אני לא בעדה. איך שהיא נראית, מחסור במקום אחסון, במראות נורמליות ומיגון רוח (שאפשר להחליף/להוסיף כמובן אבל בכלזאת..)
3. חשבתי על הג'וייריד 200, אבל הוא גניב ממש (אין לי כסף להשקיע ב2 אופנועים..) והוא פלסטיקי, רחב וגדול.
* טרם עשיתי נסיעת מבחן על אף אחד מהכלים החביבים הנ"ל חוץ מעל וספה שעברה הנמכת מושב (לפרוטוקול, היה מזעזע)
דעות, הארות, הצעות יתקבלו בברכה ותודה מראש על העזרה
היי לכולם
קצת אבודה ואשמח מאד לעזרתכם. יש לי רישיון A1, גובה 1.60 שוקלת 50 ק"ג.
כרגע יש לי VS125 בן 8 שלא מספיק לצרכים שלי - נסיעות בינעירוניות כמה פעמים בשבוע והרבה מקום אחסון (שעל האחסון הוא עונה אבל בואו נודה שלא מדהים להתאמץ להגיע ל90-100 ולהרגיש שאתה פותח לו.. חחח)
יש לי ניסיון לא מזהיר עם כלים משומשים ולכן עם כל הצער התקציבי שבדבר, על הבטיחות בכביש לא מתפשרים וכנראה שאקנה חדש.
הדברים החשובים לי:
1. בינעירוני (עד 30 ק"מ לנסיעה)
2. גובה מושב נמוך
3. בעל יכולות אחסון (- יש לי גם ארגז קטן שמקווה שלא אצטרך להוסיף)
4. שלא יהיה רחב מדי ו/או כבד מדי (הVS ברוחב 68 ולדוגמא הבוורלי 72/76 תלוי איפה כתוב חח
לאחר חרישת האינטרנט (מפאת חוסר במקורות שיוכלו לעזור לי בהחלטה) הגעתי ללא מספיק אפשרויות: אשמח לעצות..
1. פיאג'ו בוורלי 350? תיאורטית מתאים לרוב הדרישות.
(2 חסרונות - בין הרגליים לא מושטח, אוכל לחיות עם זה.
יעלה לי משמעותית את מחיר הביטוח.. לא? כי זה מעל 251)
2. בזמנו חשבתי על הוספה 250 אבל אני לא בעדה. איך שהיא נראית, מחסור במקום אחסון, במראות נורמליות ומיגון רוח (שאפשר להחליף/להוסיף כמובן אבל בכלזאת..)
3. חשבתי על הג'וייריד 200, אבל הוא גניב ממש (אין לי כסף להשקיע ב2 אופנועים..) והוא פלסטיקי, רחב וגדול.
* טרם עשיתי נסיעת מבחן על אף אחד מהכלים החביבים הנ"ל חוץ מעל וספה שעברה הנמכת מושב (לפרוטוקול, היה מזעזע)
דעות, הארות, הצעות יתקבלו בברכה ותודה מראש על העזרה