מציאת הגרסאות באיפאק

nagad

New member
מציאת הגרסאות באיפאק

אני משתמש חדש באיפאק. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מוצא את מספר הגירסה של תוכנות שונות המותקנות באיפאק. למשל הפתקים בעברית או היומן, או איך אני מוצא איזו גירסת עברית מותקנת באיפאק. זה מכשיר שקבלתי מחבר והוא לא יודע לומר לי איזו גרסת עברית או אופיס מותקנת באיפאק. בתודה אבי

ron20

New member
סדר בבלאגן ../images/Emo88.gif

כל המודאגים/גות נא להסתכל ב Asset Viewer בענף Version. אם OS Version: Windows CE 3.0 , אז זה אומר שיש לכם CE 2002 ה Rom Version מציין את תת גירסה כלומר מידת העדכון של מערכת ההפעלה. לשאלתכם האם כדאי לעדכן, אני מעתיק את תשובתי לחבר "shtar" מאתמול: "לגבי עדכון ה rom , אני נותן לך את דעתי האישית ואני יודע שהרבה מאנשי הפורום לא בדעתי: אני אומר, אחרי שנים של נסיון, כולל עדכוני rom בפאלם, עובד ? , אתה מרוצה ? אל תיגע !!!. אל תעדכן סתם בשביל שיהיה כתוב לך 1.17, תבדוק ותבין מה העדכון כולל, ותגלה במקרה הזה שסביר והבעיות שנפתרו כלל לא הציקו לך (בעיקר בעיות networking) עדכון הrom אורך בערך 10 דקות כאשר נפילת מתח או ניתוק תקשורת יכול להשבית את המכשיר וידרוש התערבות מעבדה ובמקרה של קומפאק זה שליחה לחו"ל. אל תבין אותי לא נכון, ברגע שיצא עדכון שיפתור את בעיית התאורה אני יהיה הראשון לעדכן, אבל מכשירי כף יד זה לא PC, בעיה במהלך עדכון rom יכולה להיות צרה צרורה , נכון שהסיכון קטן אבל הוא קיים. בקיצור אל תרוץ לעדכן תבדוק ברשת מה כולל העדכון ואם הוא נוגע לך." יום טוב,

ron20

New member
תשובה חלקית

1. לגבי תוכנות "צד 3" הגירסה מופיעה בדומה לתוכנות במחשב האישי: help->about 2. לגבי גרסת מע´ הפעלה , תעשה soft reset , ובעליית המכשיר הגרסה תופיע בצדד ימין למטה. 3. לגבי גרסת העיברית, האמת לא חיפשתי (כי אני יודע מה התקנתי), היא אמורה להופיע בPC שממנו היא הותקנה ל IPAQ תחת porgram files/pdac/INSTALL.LOG או במיקום אחר במידה ולא התקנת במיקום ברירת המחדל, תחת ספריית pdac. בתוך הlog יש שורה Source=שם הקובץ ההתקנה. 4. במידה והמכשיר בא כבר עם עברית צרובה (על ה rom) תפנה לתמיכה של PDAC יום טוב,

עדי.פ

New member
גרסאת מערכת ההפעלה

start->setting system asset viewer version רשומה שם גרסאת מערכת ההפעלה

עדי.פ

New member
זה עתיק - צריך לעדכן

בחינם את 1.17 (דרך אתר קומפאק) בתשלום - או פרוץ את PPC2002 1.15 זאת גרסא ישנה של PPC2000

עדי.פ

New member
PPC2002 הוא ROM VERSION 2.14.03

אולי ב 3850 זה אחרת כנס לאתר COMPAQ ותבדוק

עכשיו הצלחתם לבלבל אותי

ה ROM VERSION 1.15 אבל נראה לי שיש לי 2002 PPC כי יש לי ITASK ושאני לוחצת על המסך יש נקודות אדומות כאלה מסביב אלה דברים של 2002

ron20

New member
סדר בבלאגן ../images/Emo88.gif

(טעיתי במיקום אז העתקתי גם לפה ...) כל המודאגים/גות נא להסתכל ב Asset Viewer בענף Version. אם OS Version: Windows CE 3.0 , אז זה אומר שיש לכם CE 2002 ה Rom Version מציין את תת גירסה כלומר מידת העדכון של מערכת ההפעלה. לשאלתכם האם כדאי לעדכן, אני מעתיק את תשובתי לחבר "shtar" מאתמול: "לגבי עדכון ה rom , אני נותן לך את דעתי האישית ואני יודע שהרבה מאנשי הפורום לא בדעתי: אני אומר, אחרי שנים של נסיון, כולל עדכוני rom בפאלם, עובד ? , אתה מרוצה ? אל תיגע !!!. אל תעדכן סתם בשביל שיהיה כתוב לך 1.17, תבדוק ותבין מה העדכון כולל, ותגלה במקרה הזה שסביר והבעיות שנפתרו כלל לא הציקו לך (בעיקר בעיות networking) עדכון הrom אורך בערך 10 דקות כאשר נפילת מתח או ניתוק תקשורת יכול להשבית את המכשיר וידרוש התערבות מעבדה ובמקרה של קומפאק זה שליחה לחו"ל. אל תבין אותי לא נכון, ברגע שיצא עדכון שיפתור את בעיית התאורה אני יהיה הראשון לעדכן, אבל מכשירי כף יד זה לא PC, בעיה במהלך עדכון rom יכולה להיות צרה צרורה , נכון שהסיכון קטן אבל הוא קיים. בקיצור אל תרוץ לעדכן תבדוק ברשת מה כולל העדכון ואם הוא נוגע לך." יום טוב,

למעלה