מציאת זוגיות - תלויה בהשקעה שלנו ובעבודה קשה?

aman2391

New member
מציאת זוגיות - תלויה בהשקעה שלנו ובעבודה קשה?

השאלה שלי היא כזאת - האם לדעתכם מציאת זוגיות תלויה במעשים שלנו ובפעולות שלנו להשיג אותה, כגון: יציאה למקומות בילוי, הצטרפות למסגרת חברתית/לימודית כלשהי, רישום לאתר הכרויות, יוזמה ואומץ לגשת ולהתחיל וכו' או שאולי מציאת זוגיות זה משהו שלא קשור בכלל לפעולות שאנחנו עושים בנידון אלא זה משהו שקורה בזמן מסויים ובמקום מסויים בלי שנרצה אפילו, משהו ש"נופל עלינו" מבלי שנתכונן אליו... על סמך ניסיונכם והסביבה הקרובה שלכם, מה אתם חושבים?

מציאת זוגיות

הי, כפי שאני רואה את הדברים, מציאת זוגיות היא תוצר של מספר היבטים: הפעולות שאנו עושים, החיבור שלנו לעצמנו- לעוצמות שלנו, לערכים החשובים לנו, לבשלות שלנו ועוד.. אנו יכולים לעשות ולעשות אבל משהו שם לא לגמרי יושב טוב- יכול להיות שיש לנו הרגלים מכשילים, יכול להיות שאנו מפחדים להיבלע בקשר או להיפגע, יכול להיות שמשהו בדרך ההתנהלות שלנו לא מאפשר לבני זוג חדשים להיכנס לחיינו.. ועוד.. אנשים יכולים לעשות כביכול הכל אבל בלב לא ממש מאמינים שמגיע להם, שהם יכולים להגיע למקום של שקט ואהבה .. אני מאמינה שאדם שמוצא זוגיות גם עושה אך גם מכוונן לזוגיות- אם בצורה מודעת ואם בצורה בלתי מודעת- רוצה, בשל, מוכן לעבוד כדי שזה יצליח. אנו יכולים להכיר אדם מדהים אבל ברגע שיש קושי להרים ידיים, לעבור הלאה. היכולת ליצור זוגיות מהכרות ראשונית היא בד"כ תוצר של כל הדברים שציינתי. ומעבר לכך, תמיד יש דברים מעבר.. שלא את כולם אנו מבינים.. התפקיד שלנו הוא לקחת אחריות על החלקים שבהם אנו יכולים להשפיע. שבוע נפלא! אילת לבנון

היי AMAN../images/Emo42.gif

מסכימה עם הדברים שאמרה אילת. אני מאמינה כי המרכיב החשוב הוא ההתכווננות. אם תוסיפי אליה הימצאות ב"מקומות הנכונים" הסיכוי למציאת בן זוג עולה, כך אני מאמינה. מעבר לעשיה החיצונית, ישנה העשייה הפנימית, וכאן אני מאמינה בהשקעה ולא במאמץ. לא "לעבוד בזה" אלא להשקיע בכך מחשבה, המציאת אותם חסמים ומקדמים, כפי שציינה אילת. את מעוניינת לשתף בתמונת המצב שלך? מאין נבעו הרהורים אלו? תודה, דבי.

tzilaavraham

New member
דעתי היא

חשוב שאכן נצא ונכיר אנשים חדשים ונחשוף עצמנו לעולם שבחוץ, עם זאת כדאי שנעבור איזשהו תהליך שבוא נגדיר לעצמנו מי הוא בעצם בן הזוג שאנו מחפשים ושמתאים לנו ואיפה הוא יבלה את זמנו? ולשם לכוון..

למעלה