מציאת זוגיות

MTFNK

New member
מציאת זוגיות

כבר שנתיים שאני לא בזוגיות. זה הדבר שאני הכי רוצה בחיים כרגע, אבל זה לא הולך, משהו שם לא עובד. יש לי דייט פעם פעמיים בחצי שנה במקרה הטוב וזה אף פעם לא זה. פעם אחרונה היא לא הייתה מעוניינת ומרחה את זה במשך כמעט שבוע עד שאמרה לי שלא מעוניינת.

לוקח לי כמה פגישות עד שאני נפתחת. אני נראית לאנשים סנובית בהתחלה. אני גם לא מחפשת סתם זוגיות זמנית, אני רוצה להתמסד. כשאני מכירה מישהי שאומרת שלא רוצה ילדים אני פוסלת אותה כי אני לא רוצה לבזבז אנרגיות ולהכנס לקשר שמהתחלה אני יודעת שלא יוביל למה שאני רוצה. יחד עם זה, אני לא בררנית, לא פוסלת על כל דבר, אבל לא אצא עם מישהי מעשנת או אתאיסטית מוחלטת ויש לי בעיה עם חיות (חתולים, כלבים וכו')

מה אתם חושבים?

רותי 11

New member
אני חושבת שבמקום להתעסק בהתניות

ובמציאת זוגיות תתמקדי בעצמך במה שעושה לך טוב
תהיי במצב של כניעה מול האלוהות שבך מול הנשמה
שלך כדי שהיא תוכל להוביל אותך למקום הנכון.
במקום להתעסק במה שאת לא רוצה תתעסקי במה
שצריך להיכנס לך לחיים

MTFNK

New member
אני בונה את עצמי

אני עובדת, למדתי קצת פסיכולוגיה ובקרוב מתחילה נומרולוגיה. מנסה להתרכז בדברים שעושים לי טוב אבל זוגיות זה משהו שחסר לי ואני מנסה לפעול בנדון.
&nbsp
נראה לי שלא הבנתי את הכוונה שלך

רותי 11

New member
אכן לא הבנת את כוונתי

כשאני אומרת תתמקדי בעצמך בכל אופן לגבי הזוגיות
זה להתמקד במה שנכון לך במה שנכון שיכנס לך לחיים
זה לא בהכרח מה שאת באמת רוצה, אלא מה שאת
צריכה.
תשחררי את ההתניות כי כשאת עושה התניות את יכולה
לחסום מאותה אחת שצריכה להגיע אליך כי את לא רואה
מעבר להתניה לכן תשחררי ותני למי שצריך להגיע אליך

היי

אני חושב שהתנאים שלך מתייחסים לדברים מאד בסיסיים וזה חשוב לשים לב אליהם ישר בהתחלה. לדעתי זה בסדר גמור לפסול על סמך דברים כמו ילדים ואמונה בסיסית. קראתי כאן איפשהו בפורום לא מזמן שזוגיות באה כהשלמה. כלומר אם את משתוקקת לה בגלל הדבר הלא נכון, יכול להיות שבגלל זה היא לא מגיעה. לא רוצה להטעות אבל. אני לא באמת מכיר אותך מספיק שאוכל לדעת. יכול להיות שאת צריכה להתמקד, לא בזוגיות, אלא במה שעושה אותך שמחה. או שאולי את מחפשת בנות זוג במקומות הלא נכונים.

בהצלחה!

אין לי מושג

אנשים לא מגובשים על עצמם זה מעצבן ( הבחורה שמרחה אותך שבוע).
אין לך אולי אינטואיציות לגבי איזה בת אדם יכולה להתאים?
כדאי אולי לנסות יותר דייטים או לזמן לך זוגיות. אין לי מילים חכמות מעבר לכך.
נשמע מבעס.
את ממש לא אוהבת חיות? ואם זו מישהי ממש חמודה ויש לה כלב לא תוכלי לחיות
איתה ביחד בדירה? לא יודעת חושבת שחבל לפסול על זה. אני שנאתי חתולים
והתרגלתי אחרי שהכריחו אותי לטפל בהם בני הבית

MTFNK

New member
לא אוהבת חיות =)

לא בבית. מגעיל אותי שהם עולים על כל דבר בבית ומשירים שיערות, גם אם זה כלב צריך להוציא אותו ואם זה חתול צריך להחליף לו חול. לא מתחברת. מכלבים אני גם מפחדת.
&nbsp
לגבי אינטואיציות, בהקשר הזה לא ממש, אבל גם לא ניסיתי יותר מידי

לדעתי לא צריך לפסול על אתיאיזם

הכרתי אתאיסט ממש חמוד ואני חושבת שאם הייתי בקטע של זוגיות
הייתי יכולה להסתדר איתו מצויין. הוא היה האתאיסט הכי פתוח שהכרתי.
היות האדם אתאיסט לא קובע איזה טיב בן זוג הוא לדעתי מכל התנאים שהעלית
סוגיות העישון והילדים הכי מהותיות לדעתי האישית על חיות ואמונה אפשר להתפשר
וגם היות האדם אתאיסט לא קובע את טיב הכימיה או מהות הקשר. באמת שזה לא פרמטר
כל כך כבד כמו שעושים ממנו

את צודקת שהיות האדם אתאיסט

לא קובע את טיב מערכת היחסים, אבל לי אישית היה קשה מאד לצאת עם מישהו אתאיסט שלא מאמין בחיים ובמשמעותם של החיים, במשמעותו של היקום, בעולם... לדעתי זה דבר עצוב מאד. אנשים שלא מבחינים או מסרבים להבחין במשמעותם של החיים, בעצם מאמינים שאין משמעות לכלום. הם חווים נתק בינם לבין הטבע. והנתק הזה פותח פתח לעצבות ודיכאונות. אמונה כמו אתיזם קובעת איך האדם מתנהל כל יום ואיך הוא חושב ולכן היא עניין מהותי. כך לפחות לדעתי. כמובן, זה לא בלתי-אפשרי ליצור זוגיות עם אדם שמאמין ואדם אתאיסט, אבל הם יצטרכו לכבד ולא לשפוט אחד את השני. יהיה להם קשה לחלוק חוויות ודעות שקשורות באמונה כי כל אחד מאמין במשהו שונה.

לא בהכרח

הוא אדם אציל נפש

ומאמין בערכים ובלהיות אדם טוב לדעתי זה שווה יותר מלהאמין ברוחניות ובמשמעות החיים
והוא לא היה מדוכא הוא היה אחד האנשים המצחיקים שפגשתי.
והוא לא שפט את הדיבורים שלי על גוג ומגוג או דברים אחרים .
דווקא אותו תקפו מסכן רב האנשים ששמעו שהוא אתאיסט התעצבנו על העובדה הזו
ואני חושבת שהוא ספג יותר אש מאשר אדם שאומר שהוא מאמין באל סופג

יכול להיות

אבל מה שכתבת לא סותר בהכרח את מה שכתבתי. אי אפשר לדעת מה קורה לבן אדם אחר בראש, אפשר רק להניח.

MTFNK

New member
האמת שהכרתי מישהי "אתאיסטית"

אבל היא לא בדיוק הייתה אתאיסטית, היה לה איזושהי אמונה. אני מדברת על אנשים שלא רק מגדירים את עצמם כלא מאמינים, אלא כאלה שמטיפים לאחרים, מזלזלים בדת של אלה שכן מאמינים (ובכלל באנשים עצמם שמאמינים) וחושבים שזה עושה אותם יותר חכמים. יש הרבה כאלה, לעומת אנשים מאמינים שרובם לא מטיפים לאחרים.

למעלה