מציאת מדריכים בנושאי מיחשוב שונים

Jony_Sa

New member
מציאת מדריכים בנושאי מיחשוב שונים

לחברי הפורום, מישהו יודע על אתרים להורדת ספרים אלקטרוניים (eBooks), בנושאי מיחשוב, כמו התקנת רשת מקומית...הדרכה בנושאי חומרה, תכנות ועוד? אשמח לקבל כמות אתרים גדולה ככל שניתן גם באנגלית ומומלץ יותר בעברית בתודה מראש, Jony_Sa

philips

New member
חיפשת...מצאת..

יש ברשותי כ 13 GB של חומרים בסגנון ועוד מאות LINK.... הגדר ב EMAIL בדיוק מה אתה מחפש ואעשה מאמץ לעזור... אין לי כמעט חומר בעברית, הכל באנגלית.. שנה טובה ובהצלחה.. נ.ב. אתה יכול להסתכל באתרי הספרים בתשלום , ולבחור שם מה אתה רוצה ואעשה מאמץ לשלוח לך את הגרסה האלקטרונית של הספר...

Jony_Sa

New member
אני מחפש מדריכים בנשואים...

תודה על ההצעה, הספרים שאני מחפש הם בנושאים של רשתות, אינטרנט, כמו כן הסברים, הכנות ומבחנים לתארי MCSE ו- CNA אשמח לקבל תשובה בהקדם Jony_Sa

philips

New member
אוקיי

במקרה פגעת בנושאים שאני בעל חומר רב בהם... 1. אין לי חומר לגבי NOVELL- CNA/CNE אבל יש לי המון חומר ל MCSE שאקבל אותו בחזרה ביום חמישי מכיון שהשאלתי אותו למנהל הרשת במקום העבודה שלי.. ניהול רשתות על ספריו השונים הינו לרוב נושא משעמם למדי.. אם הנך מעוניין בחומר על תקשורת נתונים והסמכות CCNA,CCDA,CCNP,CCDP של CISCO או ההמסכות המקבילות של 3COM או מוטורולה... אשמח לעזור גם כן. -------------------------- אילו נושאים בתחום האינטרנט אתה מחפש? האם יש לך כתובת דואר בעלת קיבולת גדולה? כתוב לי תשובה ב EMAIL

Jony_Sa

New member
אז ככה...

יש לי קיבולת דואר של 10 מגה, כמה תופסים המדריכים? כמה כל מדריך תופס בערך? האם אתה יכול לשלוח לי את המדריכים אחד-אחד? האם יש לך איי סי קיו? אני מחפש חומר בעיקר על MCSE והקמות רשתות, כמו כן גם חומר על Windows2000! בתודה מראש, Jony_Sa

antidot

New member
אפשר להדחף ?

יש סיכוי לחומר על: - RIP - ARP - SNMP - DNS/DDNS - Active Directory - Firewalls - Unix/Microsoft integration - Clusters ? תודה מראש Antid0t

אמיר ט

New member
אם אתה צריך עזרה ב DNS

אני יכול לעזור לך, על בשרי למדתי את הנושא. ויש גם כמה מדריכים לא רעים כ"כ. אמיר.

antidot

New member
תשמע...

להקים DNS אני יכול לבד ועשיתי את זה כבר לא פעם אחת. אני מחפש חומר על הפרוטוקול עד רמת הפאקט. בנוסף יש את כל הנושא של Dynamic DNS שהייתי רוצה להתעדכן עליו. אם יש לך משהו בסגנון אני אשמח. Antid0t

philips

New member
אין בעייה להידחף..

תמיד האמנתי שהידע צריך להיות פתוח לכולם... יש לי חומר על כל הנושאים האלו מלבד CLUSTERING אבל גם זה ניתן למציאה בקלות... בכל מקרה.... אשמח לשלוח לכולכם אבל הבעייה היא שמודבר בהרבה MB של ספרים ויהיה בעייתי מבחינתי לשלחם בדוא"ל.. בואו נארגן איזשהו איזור החלפה כלשהו איפשהו ואנסה לשלוח לכם במנות.. אגב...על איזה RIP אתה מדבר... פרוטוקל הניתוב, פרוטוקל של NOVELL? מה אתה מחפש לדעת עם הנושאים האלו... ספר שלם או הגדרה או הסבר קצר כי אם הגדרה או הסבר קצר אוכל לכתוב לך כאן... בכל מקרה...יש ברשותי החומר , ועכשיו נשאר לחשוב רק איך חולקים אותו

antidot

New member
ידע=כח

לפחות כך מקובל לחשוב... אני רוצה לשחק ולהתעמק קצת בכל הקשור לROUTING וראוטרים, קינפוגם והגדרתם. כל חומר מרמת RFC עד רמת מבנה הPACKET יתקבל בברכה. אני עוד איזה שבוע מעביר ADSL מדירה קודמת ואוכל להרים שרת FTP. לא מהיר במיוחד אבל זה מה שיש. אם יש למישהו דיסק ספייס עם גישה מהירה, יתקבל בברכה. לגבי "למה": אני עובד כבר כמה שנים בתור מנהל רשת והחלטתי שאולי הגיע הזמן לעשות את המבחנים של MCSE ואולי של SISCO. מצב השוק לא משהו ותעודה נוספת לא תפריע. לגבי קלאסטרים: לא רוצה להעצר LAN, עולם האנטרפרייז קורא לי :) יש לך אולי גם חומר בתחום הDBA ? רצוי ORACLE. חוץ מזה, אני תקוע בינתיים עם רשת על בסיס NT שאצטרך להפוך עוד מעט לDOMAIN בתוך היער של החברה. הגיע הזמן ללמוד AD נראה לי... ברכות Antid0t

Jony_Sa

New member
תשמעו אנשים

עם מישהו רוצה להרים FTP אז שיגיד תוך כמה זמן ואם הוא יוכל לחלוק איתו את זה עם כמה אנשים....כלומר, אם זה בסדר מבחינתו, אם לא, אני אפתח מקום החלפה-חשבון החלפה למדריכים, מה דעתכם? בתודה מראש, Jony_Sa

אבאשל

New member
סבלנות

אני מארגן אתר FTP למשך שבועיים אני אמסור פרטים מאוחר יותר...

אבאשל

New member
עוד טיפה סבלנות

אני מקווה שביום א´ בבוקר יהיה לי קצת זמן ואני ארים את ה FTP , לאחר מכן philips יקבל ממני יוזר וסיסמה להעלות חומר ואח"כ אני אפרסם דרך דואל את הכתובת להורדות. ה FTP יהיה פתוח למשך שבועיים

Jony_Sa

New member
סבבה, אבל...

סבבה אבל תשדל כמה שיותר מהר...... בתודה מהר Jony_Sa

למעלה