הי השאלה בגוף הקובץ. תודה
מיכאל אבידן Member מנהל 23/8/22 #5 נכתב ע"י Oren_1: הי השאלה בגוף הקובץ. תודה לחץ כדי להרחיב... . אפשרות שנשלפה מהשרוול (יש מצב, לקצרות ממנה)
נכתב ע"י Oren_1: הי השאלה בגוף הקובץ. תודה לחץ כדי להרחיב... . אפשרות שנשלפה מהשרוול (יש מצב, לקצרות ממנה)
Z ziv98 Member 23/8/22 #2 לא כ"כ ברור לי איך מחליטים איזה ערכים נכנסים למינימום. בכל מקרה מצ"ב 3 פונקציות שבקלות רבה מקננים אחת בתוך השניה לתא אחד. קבצים מצורפים דוגמא.xlsx KB 9.2 · צפיות: 5
לא כ"כ ברור לי איך מחליטים איזה ערכים נכנסים למינימום. בכל מקרה מצ"ב 3 פונקציות שבקלות רבה מקננים אחת בתוך השניה לתא אחד.
O Oren_1 Member 23/8/22 #3 נכתב ע"י ziv98: לא כ"כ ברור לי איך מחליטים איזה ערכים נכנסים למינימום. בכל מקרה מצ"ב 3 פונקציות שבקלות רבה מקננים אחת בתוך השניה לתא אחד. לחץ כדי להרחיב... זה לא עובד. אם תשים נגיד את המספר 8 בתא C4 אז תקבל תשובה לא נכונה. בכל מקרה פתרתי את העניין עם הרבה ifs בסוף. תודה ויום נפלא
נכתב ע"י ziv98: לא כ"כ ברור לי איך מחליטים איזה ערכים נכנסים למינימום. בכל מקרה מצ"ב 3 פונקציות שבקלות רבה מקננים אחת בתוך השניה לתא אחד. לחץ כדי להרחיב... זה לא עובד. אם תשים נגיד את המספר 8 בתא C4 אז תקבל תשובה לא נכונה. בכל מקרה פתרתי את העניין עם הרבה ifs בסוף. תודה ויום נפלא
Z ziv98 Member 23/8/22 #4 איך מחליטים איזה ערכים נכנסים למינ' ? זו שאלת המפתח. על ידי התשובה - סביר שתיפתר בעיית כפילות במינ'.