מציאת מנתח מומחה לכף יד בארץ או בחו"ל

want2live

New member
מציאת מנתח מומחה לכף יד בארץ או בחו"ל

שלום רב אני עברתי ארתרוסקופיה בכף ידי השמאלית (הדומיננטית) לפני כחודש וחצי בניתוח נמצא קרע דרגה 3 בSLIL (זאת לאחר חודשים ארוכים של חוסר תפקוד עקב שבר תוך מפרקי בקצה הרדיוס) אני מעסה רפואית והובער לי שלא אוכל לחזור למקצועי ושעלי לעבור ניתוח נוסף החלטתי לבדוק את האופציות הקיימות. הבנתי שיש שני סוגי ניתוחים אפשריים אחד זה קיבוע של העצמות והשארות עם מינימום 30 אחוז מגבלה בתנועת המפרק או לעשות קיבוע חלקי stabilization arthrodesis שיכול להצליח ולהשאיר אותי עם מגבלה חלקית. הבעיה מתחילה דיי מההתחלה בחוסר ההבנה שלי לגבי הניתוח הפחות ידוע הזה כי קראתי מאמר רפואי באנגלית שדיבר על כך שמנותחים שעברו ניתוח כזה והמשיכו לעסוק בעבודה פיזית מאומצת סבלו מהתדרדרות במפרק לאורך השנים, ואז בעצם אם זה נכון אז מה הטעם להסתכן בניתוח כזה בשביל המקצוע שלי... הבעיה שהניה שנתקלתי בה זה מי יבצע את הניתוח, כרגע ידוע לי רק על רופאה אחת שיודעת לנתח בטכניקה הזו אבל היא ציינה בפני שהנסיון שלה מועט וזה מאוד מלחיץ אותי. ברשותי ביטוח המאפשר לי לבחור מנתח בארץ או בחו"ל וזה פותח עבורי חלון הזדמנויות אבל אין לי ידע כייצד לנצל זאת לטובתי מכיוון שאין לי מושג כיצד למצוא שמות של מנתחים בחו"ל או למצוא חומר ספציפי על שני סוגי הניתוח ומה באמת מתאים לי (למרות שהייתי ביעוצים פרטיים אבל משום מה תמיד נשארתי עם המון סימני שאלה) שאלתי העיקרית היא האם ידוע לכם אתר או דרך למצוא חיפוש ממוקד על רופאים לפי התמחותם בחו"ל או לפי הניתוח למצוא את המנתח המומחה בו?? אני חסרת אונים ועלי לבחור לבדי את סוג הניתוח ואת המנתח והדבר גובה ממני המון לחץ נפשי והזמן רץ ודבר לא מתקדם, זה מאוד מייאש מכיוון שאני מושבתת כבר מתחילת אפריל. אשמח לכל עצה עזרה והכוונה בתודה מראש שירה

למעלה