משחקים מקוריים../images/Emo13.gif
2,3 זוז
המדריך מחלק את הקבוצה ל-2 קבוצות ומסביר להם שרק כשהוא אומר
2,3 זוז
הם צריכים להסתדר לפי מה שהוא יאמר (המטרה במשחק לתת לחניכים להתערבב אחד עם השני ולהעיר אותם). להתארגן לפי: צבע חולצה (מהבהיר לכהה), גובה (מהגבוה לנמוך), לפי אורך שיער, לפי מספר אחים בבית, לפי גיל+תאריכי לידה (כלומר אם יש כמה חברים באותו גיל הם צריכים להסתדר לפי החודש מהבוגר לצעיר)... תמיד המדריך יכול להוסיף עוד כמה רעיונות ממנו.
הרוח נושבת לכל מי ש... כל הקבוצה יושבת במעגל סגור שלא ניתן לצאת או/ו להיכנס אליו ורק חניך אחד עומד באמצע (כשאין לו כיסא במעגל) והוא אומר: הרוח נושבת לכל מי ש... (וממשיך שיש לו משהו משותף לו ולעוד כמה חברים מהקבוצה) לדוגמא: הרוח נושבת לכל מי שיש לו חולצה כחולה, לכל מי שנמצא במד"צים, לכל מי שנועל נעלי ספורט וכו' לאחר שהחניך אמר כל אותם אלו שיש להם מחנה משותף איתו צריכים לקום ולהחליף מקום והוא צריך לתפוס את אחד המקומות שלהם, כך שנשאר שוב חניך בלי כיסא והוא ממשיך: הרוח נושבת לשל מי ש...
חשוב לציין שאת המשחק מסיימים בשיא
הדיסקוטק המדריך מפעיל מוזיקת מועדונים ברקע ואומר לחניכיו: "שלום וברוכים הבאים לדיסקוטק הכי נחשב בארץ. כדיל להכנס לדיסקוטק שלי אתם צריכים לומר לי את השם שלכם ומשהו שאתם מוכנים להביא לי כדי להכנס לדיסקוטק שלי ואני אחליט אם להכניסכם או לא." הרעיון הוא ללכת לפי קוד מסויים כלומר: מה שהם צריכים להביא הם דברים שמתחילים באותה האות שמתחיל השם שלה. לדוגמא: קוראים לי מאיה ואני אתן לך מטבעות שוקולד. מאיה מתחיל באות מ' וגם מטבעות שוקולד מתחיל ב-מ' אז אני נכנסת. או קוד אחר כמו מה שיביאו לך זה דברים שקשורים לדסקוטק כמו: מערכת סאונד, די.ג'י, תאורה וכו'... זהו בינתיים איתי. אני מבטיחה להיא לך בערב עוד משחקים. ממהרת לעבודה. אשמח את תספר על הפורום בקבוצה שלך כדי שנוכל לעזור גם לחברים שלך. בהצלחה