מציאת ספונסר לעבודה בתחום ה- IT

meirsiso

New member
מציאת ספונסר לעבודה בתחום ה- IT

שלום לכל מי שיכול לעזור אני ומשפחתי רוצים לעשות שינוי ולעבור לקנדה לשנתיים שלוש האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא ספונסר לויזת עבודה. (כרגע לא לשם הגירה) בתעשיית ההייטק בתחום ה-IT , מנהל מערכות מידע. האם בכלל יש ביקוש בתחום? אשמח לקבלת עזרה בתחום בכלל, יוקר המחייה בקנדה, אזורים מועדפים על ישראלים וכו'..... תודה לכל מי שעונה.

meirsiso

New member
תשובה לשאלת תם

IT- INFORMATION TECHNOLOGY מנהל את כל תחום מערכת המיחשוב התוכנות הרשתות בחברה. וזה בקצרה מאוד. מקווה שעניתי לשאלתך.

mikki01

New member
היות ומנהלים כללים בתחום המיחשוב לא חסרים

כאן אז לא יהיה למעסיק פוטנציאלי שום סיבה לוותר על היצע השוק המקומי וליבא כוח אדם

meirsiso

New member
הרבה מעבר ל- system administrator

ארשום בקיצור על מה שאני בעצם עושה. מהנדס תוכנה. תואר שני במינהל עסקים. בחברה בה אני עובד מנהל מערכות מידע. Team-oriented manager and leader with proven ability in IT delivery, while managing development process and organizational priorities. Extensive experience in IT management, product implementation, computing, database and software product development for the Semiconductor manufacturing. Expertise in product life cycle processes to manage the development process from initial planning to product introduction. Adept at collaborating with cross-functional groups and multi-locations to create and execute company strategy. Analytical and organized, proven capabilities of setting priorities and handling high pressure environments, extremely proactive, creative and flexible. אשמח לתגובות של אנשים הגרים בקנדה ויכולים לספק מידע היכן כדאי להתחיל בתהליך חיפוש עבודה. תודה.

kozmokramer

New member
עכשיו בלבלת אותי קצת

אז מי האנשים העובדים תחתך בארגון? מתכנים?

meirsiso

New member
תחתיי באירגון עובדים

מתכננים, מיישמי מערכות אפליקציה, ERP, פיתוח תוכנה, אנשי סיסטם, תמיכה טכנית. מקווה שעניתי לשאלתך. בקיצור יש מישהו שיכול לעזור בקשר לעבודה בקנדה? תודה.

Lexicon

New member
מלבד "לנהל", האם יש גם ידע טכני ?

והכוונה לידע טכני מעמיק, לא BUZZWORDS. כמו שכתבו לך כבר, "מנהלים" לא מקומיים שנדרשים לאישור עבודה הם בתחתית סולם הביקוש אלא אם כן הם מביאים עימם ערך מוסף שאינו נפוץ בשוק המקומי, למשל נסיון טכני, ויכולת הובלת פרוייקט בנישה מסויימת.

למעלה