מציאת עבודה בארץ לבעלי האמריקאי

Ilsa Lund

New member
מציאת עבודה בארץ לבעלי האמריקאי

הי נועם ומשתתפי הפורום כולם. יש לי כמה שאלות שאינן ישירות לגבי לימודי שוק ההון אלא עבודה בתחום שוק ההון בישראל. (אלא אם כן בעלי ירצה ללמד אולי?...אינני מאמינה אבל הכל יכול להיות) בעלי אנליסט ומשקיע בתחום הבריאות-כללי בקרנות גידור בעשר השנים האחרונות. (עם התמחיות בהרבה ענפים של הבריאות כמו ביו-טכנולוגיה, דיאגנוסטיקה, כלים רפואיים, תרופות ומוצרי רפואה כללים ) אני נורא רוצה לחזור לגור בישראל עכשיו כשיש ילדים והוא בספק אם יוכל למצוא עבודה בתחומו בישראל כי היא מדינה קטנה.(אוי!) אבל לנו יש את טבע שהיא ענקית בג'נריקס לא? אז אני מאמינה שינשם דווקא לא מעט חברותהשקעות בתחום הבריאות ....האם אני צודקת? ואם כן היכן לחפש עבודות אלו? ועוד שאלה אחרונה: בעלי למד רק עד כתה ח' בישיבה (איננו דתיים) ןהעברית שלו היא קצת איטית יותר מצולעת....בעיה? אודה לכל הפנייה לאתר המתאים לחיפוש עבודה בתחום ההשקעות בארץ. המון תודה מראש.

noam4u

New member
שאלה טובה

הייתי פונה ישירות למשאבי אנוש בחברות ששם יש לו יתרון יחסי כמו טבע, תרו, רקח וכו'. או אולי לחברות ביו-טק כאלה או אחרות. יכול להיות שבתי השקעות גדולים עשויים להיעזר בידע שלו, לדוגמא בתי השקעות שיש להן קרנות או השקעות בתחומי הביופארמה או ביוטק

Ilsa Lund

New member
תודה

וואו! תודה על מהירות התשובה נועם. כן אתה צודק פניות ישירות זו הדרך. האם ישנו אתר בו ניתן לחפש או ישנה רשימה מרוכזת של חברות ההשקעות בתחום על פיה אפשר לשלוח ישירות פניות? כאן יש את: bigdough hedge fund directory למשל...יש משהו שנשמע מקביל? שוב תודה יעל

noam4u

New member
לא שידוע לי

היי יעל אני לא מכיר, אבל כדאי לגגל (GOOGLE ) בנושא, בטוח תמצאי. לדוגמא: אקסלנס, פסגות, כלל פיננסים וכו'. בעיקרון אפשר להיכנס לאחד מאתרי הבורסה ולחפש תעודות סל או קרנות בנושאים אלה. בטוח יהיו ברשימת הקרנות מעבר לכך את חברות התרופות.

pasya

New member
עזרה ל IILSA

שלום רב.ישנו מנוע חיפוש שמרכז נתונים:NETEX.תיכנסי למנוע חיפוש ותקלידי "בתי ההשקעות" וזה יתן לך רשימה של בתי ההשקעות.כמו כן בהרבה בתי השקעות ישנן מחלקות מחקר שבהן ישנן התמחות בביוטכנולוגיה,תרופות וכו'.בהצלחה!

למעלה