מציאת עבודה בהייטק

space_cat

New member
אני כבר יותר משנה לומד בעצמי טכנולוגיות, מתוך עניין. אין לי תואר (התקבלתי ללימודים באוניברסיטה מובילה, בהנדסת חשמל), אפשר לעבוד בהייטק גם על בסיס רקע זה? מעניין אותי penetration testing וכבר יש לי ידע מסוים בנושא. יש לי בגרות 5 יח' מתמטיקה ו5 יח' פיסיקה ופסיכומטרי 690 (עם 145 במרכיב הכמותי, מאיון עליון באוכלוסיית הנבחנים). אני עובד עם לינוקס מכל מיני סוגים, ויש לי חוש טכני די מפותח

space_cat

New member
למה?
אני רואה אנשים עושים קורסים של כמה חודשים ולאחר מכן מוצאים תעסוקה די מעאפנה אבל תעסוקה גם כן, בתחומי ההייטק השונים.
מומחים לתחום אבטחת מידע, ייעצו לי לדעת את המינימלי הנדרש לעבודה, ולהתקדם וללמוד מלעבוד.
אם אין זה כך, אשמח לדעת למה

קלייטון.ש

Well-known member
אם לא תנסה לא תדע. אין טעם לשאול את הגולשים בפורום הזה, הם לא יודעים והם לא אחראים על גיוס עובדים כללי בהיטק. לכל היותר הם יכולים להיות אחראים על גיוס עובדים בחברה שלהם והם יכולים להגיד לך שהם עצמם לא היו שוכרים בחור כמוך. זה לא אומר שום דבר על המגייס הבא.

Nuke1985

Active member
לא הבנתי אתה סטודנט להנדסת חשמל? אתה מתחיל ללמוד הנדסת חשמל?

אתה ייכול לבדוק במודעות דרושים, אני בספק לגבי כמה הודעות לא יוותרו על תואר ראשון (הוא דיי רלוונטי בסך הכול מבחינת הידע והכישורים שהוא נותן, ולמה לא לגייס אנשים שעברו עוד סוג של "מבחן" שהוא סיום תואר ראשון שמעיד על הייכולות שלהם).

תחשוב גם אם למי שאומר לך שאתה ייכול בלי תואר אין איזה אינטרס (לדוגמה אנשים שמעבירים את הקורסים האלו).

יש גם פורום אבטחת מידע בתפוז, אתה ייכול לנסות לשאול שם.

אבל כן , המבחן ההכי טוב הוא כמה אתה משקיע בחיפוש עבודה לעומת כמה זימונים לראיונות אתה מקבל (לדוגמה ראיון בשבוע זה דיי טוב).

למעלה