מציאת עבודה בסיאטל

onMyWay

New member
מציאת עבודה בסיאטל

היי, חבר'ה! אני כאן בפעם הראשונה ונראה שמגניב כאן... מצטער שאת הפעם הראשונה כאן אני מעביר בשאלה (קשה לפיצוח?), אבל העניין קצת דחוף... עמכם הסליחה... העניין הוא כזה: זוגתי קיבלה הצעת רילוקיישן בסיאטל, ואנחנו חייבים להחליט במהירות אם לקבלה או לא. השאלה היחידה העומדת על הפרק: האם אני אוכל למצוא שם עבודה? (תהיה לי אשרת עבודה!) הרקע שלי הוא מתחום המחשבים: תואר ראשון במחשבים, תואר שני בתחום קרוב שסיימתי זה עתה. אני יודע שמייקרוסופט שם (ברדמונד) ושיש עוד כמה חברות גדולות ובטח גם הרבה קטנות, אבל אני ממש לא מכיר את תהליכי חיפוש העבודה במקום. אשמח לקבל כל הערה, הארה או הצעה. בתודה מראש ולילה טוב... נ.ב. יש כאן שאלה מלפני כמה ימים שמעניינת אותי גם באותו הקשר...

doronf65

New member
מנהל
אתה במצב לא רע

סה"כ יחסית לשאלות שנשאלות בפורום, אתה במצב לא רע. יש ויזת עבודה, יש עבודה לזוגתך ע"מ להעביר את ההתחלה היותר קשה, יש לך מקצוע ותארים. אני בטוח שכשתגיע תוכל למצוא עבודה, ייקח אולי קצת זמן, אולי תצא קצת מתחום העיסוק הישיר, אבל נראה לי שתוך מספר חודשים תהיה מאורגן איכשהו. לא תהיה מובטל. בארץ יותר קשה...

roy269

New member
אחוז אבטלה בארה"ב

שבר בחודש האחרון שיא של 10 שנים מי שחשב שהמלחמה בעירק תתן דחיפה לפחות לתעשייה הבטחונית - נתבדה בשלב זה לא רואים סימני התאוששות במשק האמריקאי לא יכול להבטיח לך שלא תהיה מובטל

למעלה