מציאת עבודה

tanyusha8

New member
מציאת עבודה

שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפשת עבודה ולא מוצאת: התפקיד שאני מחפשת זה תפקיד בכיר ויש מעט מאוד משרות שמעניינות אותי ואם יש כאלה אז לא תמיד חוזרים אלי. היה מקום אחד שהייתי מאוד קרובה להתקבל אליו, זאת הייתה בהחלט משרת החלומות שלי אבל בדקה האחרונה הכל התפקשש וקיבלו מועמד אחר. מצד שני בעבודה הנוכחית שלי זה נהיה בלתי נסבל להישאר, אני כבר בהחלט מיציתי את עצמי שם וכבר קיבלתי החלטה סופית שאני צריכה לעזוב אבל כמובן צריכה משהו חלופי. רציתי לשאול את הקלפים מה עלי לעשות כדי למצוא עבודה חדשה והאם יש פוטנציאל לכך בתקופה הקרובה. איזו פריסה עלי לפרוס? תודה.

מגי 336

New member
השאלה שלך נבואית..

כשתהיה משרה שעומדת על הפרק ניתן יהיה לשאול לגביה אם היא נכונה לך..

tanyusha8

New member
הי מגי

יש משרה שיש לי סיכויים טובים להתקבל אליה אבל אני קצת מתלבטת כי התחום בו פועלת החברה לא ממש מושך אותי, ומצד שני אני כבר ממש רוצה לשנות את מקום העבודה, לא מקבלת סיפוק במקום הנוכחי. איזו פריסה עלי לעשות כדי לדעת האם המשרה הזו והמקום בכלל מתאימים לי?

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה: האם משרה X והמקום בו היא נמצאת מתאימים לי? תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה: הווה - קיסרית עיצה - מלך המטבעות תוצאה - נער החרבות

מגי 336

New member
tanyusha8

המקום בו את עובדת נותן לך יציבות ומסגרת,
אך נראה שאת רוח חופשית, וזקוקה לעבודה שתתן לך אפשרות לחשוב מחוץ לקופסא..
אל תתיאשי מלמצוא את מה שאת מחפשת, המשיכי כפי שאת עושה היום - לא לעזוב את המסגרת הקיימת לפני שאת מוצאת עבודה חדשה.
&nbsp

tanyusha8

New member
הי מגי

תודה על תשובתך, אבל מה ששאלתי בפריסה זה האם המשרה החדשה המוצעת מתאימה לי. האם תוצאת הפריסה עונה על השאלה הזאת?

מגי 336

New member
זה מה שכתבת:

השאלה שנשאלה:
האם משרה X והמקום בו היא נמצאת מתאימים לי?
&nbsp
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - קיסרית
עיצה - מלך המטבעות
תוצאה - נער החרבות

tanyusha8

New member
נכון

משרה X הכוונה למשרה חדשה פוטנציאלית והמקום בו היא נמצאת הכוונה לחברה בה מחפשים את המועמד למשרה X. לא התכוונתי למקום העבודה הנוכחי.

למעלה