מציאת צימר רומנטי - ממש דחוף

Ruy Lopez

New member
מציאת צימר רומנטי - ממש דחוף

שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן צימר רומנטי באזור צפון הארץ. אני מחפש צימר שיכלול את הדברים הבאים. 1. קמין 2. ז'קוזי זוגי גדול 3. חדר שירותים ואמבטיה (אופציונלי). חשוב לי שהצימר יהיה יחסית מבודד ורומנטי ושיהיה בסביבות ה 700 ש"ח ללילה (כולל ארוחת בוקר). תודה רבה על העזרה.

drtrip

New member
בבקשה... אשתדל....

מבודד ממליצה על בקתות בערפל בנמרוד ברמת הגולן ליד החרמון,ללכת על אחד מהצימרים המבודדים שלהם יש להם שניים כאלו. בקתה בעמק ביסוד המעלה, לקחת את הבקתה הפנימית,גקוזי פינתי+קמין. פיסת בר בשומרה-מומלץ בחום...ג'קוזי מרובע ענק איני זוכרת לגבי הקמין. ראש פינת נוי בראש פינה שתי בקתות עץ יפיפיות עם ג'קוזי עגול לבן,איני זוכרת לגבי הקמין. בהצלחה!

איריסג

New member
עוד כמה....

בגליל המערבי - אצל עליסה - היחידה שנקראת "ארץ הפלאות" - על הגג, מרפסת ענקית, ג'קוזי ענק בצורה ממש מופרכת, קמין וארוחת בוקר מדהימה! אופציה נוספת - הסעודה האחרונה באמירים. יש רק 3 יחידות, הכי כייפית לטעמי היא הדרומית כי יש לה גם מרפסת נחמדה נורא, החדר גדול, הג'קוזי עגול ויש גם קמין. ריהוט עתיק, מיטה גדולה, מושקע ומטופח. אני לא יודעת מה המחירים שלהם היום ובעניין ארוחת הבוקר - הצימר מצוייד בקורנפלקס, פירות יבשים, יוגורטים, כל מה שצריך בשביל לעשות קפה או תה, יין ואפילו שוקולד... יש מי בר וטוסטר קקן - אנחנו קנינו לחם טוב וקצת גבינות - וזה הספיק לנו כארוחת בוקר. יש אפשרות גם להזמין ארוחת בוקר לצימר ממישהיא באמירים

Ruy Lopez

New member
תודה רבה יש עוד הצעות?

פיסת בר הינה מעל לתקציב שלי למרות שזה נראה צימר סוף הדרך. האם למישהו יש עוד הצעות לגבי צימרים עם קמין, ז'קוזי גדול ושירותים ומקלחת צמודים בסביבות ה 700 ש"ח (כולל ארוחת ערב)?.

עוד הצעות

בקתות ספא במורד ההר במושב אבן מנחם בקתות התפוח במושב שומרה זמן קסם במושב שומרה צימר המערה במושב חוסן מצרפת קישו לאתר שבו תוכל למצוא יותר פרטים על כולם מקווה שתצליח למצוא צימר מתאים

רמתא

New member
עוד הצעות

בקתות בערפל נמרוד גבריאלה ועופר בשדה אליעזר וילה ויטראז ראש פינה

תענוגי צמרת בצפת

אני יודע שהשם לא נשמע משהו אבל המקום משגע. יש ג'קוזי ענק בחדר (ל-8 איש) נוף משגע חלוקי רחצה ועוד פינוקים שקיבלנו. החדר מבודד וישנה יציאה לגינה פרטית. כנס לגלרית תמונות של המקום באתר צימר http://www.zimmer.co.il מומלץ בחום

למעלה