מציאת רופאי ורופאות נשים

dory30

Well-known member
שלום, האם יש אתר, קבוצה פורום או בלוג שבהן אני יכול למצוא המלצות לרופאים ורופאות מתוך הגניקולוגיה, עבור אמי, בקרוב בת 75? תודה.

in bal1

Well-known member
שלום, האם יש אתר, קבוצה פורום או בלוג שבהן אני יכול למצוא המלצות לרופאים ורופאות מתוך הגניקולוגיה, עבור אמי, בקרוב בת 75? תודה.
דורי יקירי עם כל הכבוד לפורום הנכבד.מציעה לפנות לרופא המשפחה והוא יפנה את אמא למה שהכי נכון לה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
דורי יקירי עם כל הכבוד לפורום הנכבד.מציעה לפנות לרופא המשפחה והוא יפנה את אמא למה שהכי נכון לה.
ההצעה של ענבל טובה, אבל אפשר גם לאתר רופא מומחה מדף המומחים שקופות החולים מציגים במרשתת. על חלק מהרופאים יש חוות דעת ועל חלק לא. בכל מקרה, יש השתתפות עצמית כשאתה מבקר רופא מומחה שלא באמצעות המרפאה. כנראה שזה נכון גם לכללית וגם למכבי. אני כלקוח של הכללית מכיר את הסידור הזה דרכם.

dory30

Well-known member
הפניתי את השאלה לרופאת המשפחה מהיחידה לטיפול בית - והיא נמנעת מלהמליץ. כל בחירה שלי תהיה שוות ערך ל- אנ דנ דינו.

dory30

Well-known member
ההצעה של ענבל טובה, אבל אפשר גם לאתר רופא מומחה מדף המומחים שקופות החולים מציגים במרשתת. על חלק מהרופאים יש חוות דעת ועל חלק לא. בכל מקרה, יש השתתפות עצמית כשאתה מבקר רופא מומחה שלא באמצעות המרפאה. כנראה שזה נכון גם לכללית וגם למכבי. אני כלקוח של הכללית מכיר את הסידור הזה דרכם
תודה, אבל ראה את תשובתי לענבל. מה גם שבנוסף אמא שלי מתלהבת מההליכה לרופא או הרופאה ויום או יומיים מקבלת רגליים קרות ומבקשת ממני לבטל.

in bal1

Well-known member
תודה, אבל ראה את תשובתי לענבל. מה גם שבנוסף אמא שלי מתלהבת מההליכה לרופא או הרופאה ויום או יומיים מקבלת רגליים קרות ומבקשת ממני לבטל.
דורי אם תרצה תוכל לכתוב לי בפרטי מה יש לאמא.לא שאני רופא.אבל אני אשה.ואולי בפורום מול כולם זה פחות נעים.לשיקול דעתך.

צליליתה1

Well-known member
באתר https://www.doctors.co.il/ יש רשימות רופאים ופורומים, שמהדיונים אפשר לשלוף הרבה מידע (התרשמות של לקוחות, וכו)

בכל מקרה, ממליצה לכתוב איזור מגורים ובאיזו קופה.
יכול להיות שלמישהי, אפילו כאן, יש המלצה

למעלה