מציגה את עצמי ומתייעצת

lcילנה

New member
מציגה את עצמי ומתייעצת ../images/Emo140.gif

אני אילנה, גולשת די ותיקה, בעיקר בפורום הנקה ולכן מכירה רבות מכן. אמא לשקד בן שנתיים ושבעה חודשים ומצפה בדצמבר (
) לעוד פרחח. הלידה של שקד בהחלט מתאימה לרוח הפורום. אמנם בבית חולים (ואין שום סיכוי ללידה בבית - בעלי מתנגד בכל תוקף ואני מאוד מקנאת במי שיש לה היכולת הנפשית לעשות זאת כי לי אין, פחדנית) אבל לידה טבעית לחלוטין, מדהימה ומעצימה שהשנים שחלפו מאז לא הפחיתו מעוצמת החוויה שחשתי אז. אני רוצה עוד אחת כזו. אבל הפרחח מתעקש להיות עכוז בכל בדיקת אולטרסאונד מאז הסקירה המאוחרת. עוד יש קצת זמן מאחר ואני רק באמצע שמיני, מה גם שהעובר נחשב קטן יחסית. הייתי רוצה לשתף ולשמוע דעות לגבי הדילמה שלי. נניח שלא יתהפך. האם היפוך חיצוני של העובר אינו התערבות במה שטבעי בהריון הזה? האם זו לא התערבות רפואית מיותרת? חייבת לציין שאני לא רוצה לעבור קיסרי אבל לא אלד עכוז ובכל מקרה לא אקבע תור לקיסרי אלקטיבי אלא אחכה להתפתחות לידה ורק אז אם עדיין יהיה עכוזי אגש לקיסרי.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אין לי שום נסיון בעניין, עוד מעט תגענה המומחיות...... בינתיים קבלי
מקווה בשבילך שעד הלידה הגוזל יתהפך ותלדי לידה רגילה. (אולי זה שהוא קטן דווקא יקל עליו להתהפך חזרה
)

אם פי 3

New member
ברור שהיפוך חיצוני

הוא התערבות, מצד שני - ניתוח קיסרי זו התערבות הרבה יותר גדולה - וגם בסיכונים זה אותו דבר. אם מבצעים את ההיפוך בזהירות, כולל תשומת לב לאפשרות שלא ניתן לבצע היפוך (כי לפעמים יש לו סיבה פיזיולוגית), אז הסיכונים בהיפוך הם קטנים - קטנים בהרבה מאשר ניתוח. זו דעתי, לפחות. אם עכוז אומר ניתוח, אז חשוב לעשות מה שאפשר (בלי אונס) כדי להפוך את התינוק. יש עוד הרבה מה לעשות לפני היפוך חיצוני, דברים שהם הרבה-פחות התערבותיים, אבל אם צריך - אז גם היפוך חיצוני.

סטיוויה

New member
אני חושבת שמוקדם לחשוב על התסריט

הגרוע מכל.יש כאן בפורום הודעות על גבי הודעות וכולן מלאות בעיצות מעולות ומהימנות שיכולות לעזור לעובר להתהפך.אני מציעה לך להתחיל לקרוא.ליישם מה שמרגיש לך מתאים.ולחשוב חיובי.

אמממאאא

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

גם הלידה האחרונה שלי לפני שנה ושבע ראויה לשחזור וגם העובר שלי החליט להיות עכוז. אצלי הוא היה ראש כל הזמן והתהפך רק לפני כ10 ימים (הרגשתי כאבים ואח"כ צירים ממש סדירים אבל לא מאד כואבים ובדיעבד הוא כנראה בדיוק התהפך). אני גם ויב"ק וגם ולדנית (לידה שביעית) והחלטתי לא להחליט. גיסי עשה לי איזה טיפול אנרגטי ואמר שאם זה מתאים לעובר זה יעזור ,לא הרגשתי בנתיים שזה עזר. היום יש לי שיחה עם הרופא שלי שהוא הופך מקצועי (קנטי) וביחד נחליט אני גם אנסה את כל הסגולות שיש ב"נ. גם אני בטח לא אקבע קיסרי אבל לא אלד עכוז (נא לא לחסום אותי בפורום) אם כשתתחיל לידה הוא יהיה עכוז אבין שזה רצון ה' ואחתום. חייבת לאמר שיש בי היום רצון עז ללידה טבעית אך יחד עם זה השלמה שמה שצריך יהיה. בהצלחה לשתינו.

אמממאאא

New member
אף אחת לא בבית

כשהתחלתי ללדת לפני 12 שנה רק משוגעות באמת ילדו בבית... כשנחשפתי לאפשרות הזאת זה היה כבר מאוחר,הלידה החמישית שלי היתה קיסרית עקב ריבוי מים קיצוני,ירידת מים (ספונטנית) לידה שלא התפתחה,מצוקה (אמיתית או מדומה לא יודעת). הלידה האחרונה היתה בלניאדו אך כל שלב הצירים היה בבית. היום אני מרגישה שזה היה חסר אחרויות כי בעצם כל הזמן הזה הייתי לבד בלי השגחה ואם חלילה היתה נוצרת בעיה אפילו לא הייתי יודעת. הפעם הייתי מעדיפה בלידה פעילה להיות במרכז לידה. אתמול הרופא שלי (קנטי) אמר שאין לו בעיה עם היפוך אחרי קיסרי ואמר שהסיכוי אצל ולדנית (איך אני אוהבת את התואר הזה
) הוא מצוין. אני אופטימית.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין לי הרבה תובנות בנושא חוץ מלנחם אותך שזה הפורום שהופך תינוקות!! אני פה כבר כמה חדשים ואיכשהו יש פה המו הודעות "הוא התהפך לבד" מצרפת לך לינק לשרשור שהיה כאן בנושא ומאמר

תNר

New member
אחותי../images/Emo24.gif(כן, אני..../images/Emo11.gif)

איטס נבר טו לייט ללכת למכשפה שלי... היא הפכה לי את הנודניקית, לעניות דעתי הייתי אומרת שבשביל בערך 150 ש"ח - שווה לנסות. נדבר? (מה שלומך?)

lcילנה

New member
מכשפה ../images/Emo2.gif?

סיקרנת אותי קשות. באיזה איזור בארץ היא נמצאת? אני בסדר, לו רק יכולתי לישון כמו בן אדם היה יכול להיות נחמד.

27חומד

New member
../images/Emo140.gifשלום לך

גמני פה, אמנם בהריון הרבה הרבה יותר צעיר משלך (צפויה ללדת במאי). אני יודעת שבהריון שני, נותנים להם יותר ארכה להתהפך לפני ש"חורצים" את גורלם לקיסרי. מכירה מישהי שרק בשבוע 30 ומשהו משהו, התהפך אצלה בהרין שני. אני יכולה לשאול מה עשתה אם בכלל. לפני היפוך חיצוני אפשר לנסות גם שיטות טבעיות כמו מוקסה. לגבי לחכות לצירים, יש בהחלט שחושבים שזו הדרך הנכונה משם שאז גם בטוחים שהעובר מוכן להוולד, רק בגלל שזו לידה שנייה וככזו היא צפויה להתקדפ מהר יותר, כשמתחילים הצירים, לא הייתי מתעכבת בבית בכלל. מחזיקה לך אצבעות להתהפכות ושידור חזר של הלידה הטובה של שקד.

למעלה