מצידי שיחסמו אותי
|בוב|

tamar brandy

New member
מצידי שיחסמו אותי ../images/Emo163.gif|בוב|

עד עכשיו הזדעזעתי מההודעות של 5555 האנונימי... כל הזמן איחל למוות של הערסים בטיילת רק בגלל הרעש שהם עושים לו. היום קלטתי כמה הערסים האלה יכולים להיות חולים בשכל- אז 5555, מקווה שאתה קורא פה, אני חוזרת בי בכל מה שאמרתי לך וקיללתי אותך ומצטרפת לדעה שלך ומאחלת כמוך שהחיים של כל החארות האלה יהיו נוראים ויסבלו קשה עד השניה האחרונה של חייהם

00000

New member
אם לא הייתי רוצה שתדעו שזה אני

לא הייתי מגיב .

Dark faith

New member
לא דיברתי על התגובה הזאתי שלך...

תאמין לי.... בכל אופן אתה משוחרר כבר.

Dark faith

New member
מותק קראתי בבלוג שלך...

לפי ההודעה די ניחשתי שמדובר בהתעללות של בעלי חיים. התקשרת למוקד 100?... את יכולה אגב לפרט בבקשה?

tamar brandy

New member
אין מה לפרט...../images/Emo163.gif|בוב|

יש מלא אבנים די גדולות על הכביש (שמין הסתם הם זרקו אותם, בגלל זה הם שם) והבילוי היומי שלהם זה לזרוק עליה אבנים ולשמוע את הנביחות העצבניות שלה עליהם, אני רק מחכה ליום שהיא תאזור אומץ ותקרע למישו ת'עור, והיא מסוגלת לזה

Dark faith

New member
מי זאת הכלבה? של מי היא?

היא בסדר??? תמר בבקשה קצת יותר פרטים, אני די דואגת כאן...

tamar brandy

New member
הכלבע שלי../images/Emo46.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

היא כבר נובחת על כל אחד שעובר

נתתי לך תגובה בבלוג, אבל בכללי ...

אני לא מסכים איתך. צריך לחנך את הערסים האלה, התשובה היא לא לשים אותם בכלא או משהו כזה. פשוט צריך למצוא תעסוקה לנוער, שלא יעשו שטויות ... וצריך גם להפריד בין הערסים שעושים פוזות לחברים, להראות לחברים שלהם שהם יענו ערסים, לבין הערסים העבריינים - אלה הערסים עם הסכינים, הדוקרים, שירו בך בגלל מקום חניה, בקיצור הסוג המסוכן ... ועוד משהו שהייתי רוצה להדגיש: ערס, ברגע שהוא עם חברים שלו עושה דברים כדי להרשים אותם. אבל ברגע שהוא לבד, ואתה תהיה איתו בשיחה אחד על אחד, הם שונים לגמרי. הייתי יכול לזיין לכם ת'שכל ולהסביר את זה מבחינה סוציולוגית, אבל אין לי כוח ...

Dark faith

New member
אתה צודק...

לא יאומן מה נערים מסוגלים לעשות להרשים את חברים שלהם. אבל זה לא עושה אותם לפחות גרועים ורעים. עבריינים מקומם מאחוריי סורג ובריח.

למעלה