מציירים בפלסטלינה בתפוז
אנשים

מציירים בפלסטלינה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

מרגישות תקועות? לא מצליחות לקדם את הקריירה או היחסים? ענבל כהן חמו מאמנת אישית, תתארח היום ב-15:00 בפורום אמהות ובנות ותשיב לשאלות בנושאים אותם תרצו לקדם בחייכם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1901&MessageId=123826649
איתמר טל, מאייר בפלסטלינה, יוצר הכבשה בבה הידועה ברחבי העולם, יתארח הערב בשעה 18:30 בפורום ספרות לילדים ולנוער וישיב לשאלות הגולשים. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=123903541
בין השעות 18:00-20:00 היום, רמי רומנובסקי מרשת אלן קאר ומעשן כבד בעברו, יתארח בפורום חמישים פלוס וישיב לשאלות בנושא גמילה. שרשרו שאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=123840507
לאיזה אבחון כדאי לקחת את הילד? אבחון דידקטי, אבחון פסיכודידקטי, אבחון פסיכודיאגנוסטי (רגשי) או אבחון של ADHD? ד"ר אורי דן בשיתוף ד"ר יאיר בר חיים יעזרו לכם, ההורים, להתמצא בנבכי האבחון והטיפול הפסיכולוגי בילדים. שניהם פסיכולוגים קליניים ומרצים באוניברסיטאות חיפה ותל אביב, וגם יזמים של start up לאבחון דרך הרשת. בואו לשאול אותם בפורום הפרעות קשב ADHD| בין השעות 22:23:00. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=123854839
לרגל צאת אלבומה החדש, "פשוט כל כך", קורין אלאל תגיע מחר ב-17:30 לפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה ותשיב לשאלות הגולשים בכל נושא שתבחרו. היכנסו כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=123909390
מר קלמן שחם מבית ההשקעות אלטשולר שחם יתארח ביום חמישי בפורום בורסה ושוק ההון וישיב על שאלות הגולשים בנושא המשבר בשוק ההון, אפיקי ההשקעה השונים, איך מתנהלים בשוק תנודתי, השקעות לטווח ארוך וקצר, קופות גמל ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=29&MessageId=123906687

kelly7i

New member
../images/Emo41.gifפרופיל 97../images/Emo9.gif../images/Emo71.gif

היום היה לי צו ראשון! כמה שפעם פחדתי מזה ואז היו לי מליון דברים שלא השאירו לי מקום לחשוב על זה יותר מידי, ופתאום זה בא והיתי קצת לחוצה יום לפני, אבל די רגועה. ואז שאבא שלי הוריד אותי ממש שם התחלתי באמת ללחץ. שיצאתי ככה מהאוטו ללבד כזה אחר, חדש, מפחיד קצת חח ואז חשבתי ששכחתי את הפלא שלי באוטו של אבא שלי כי הייתי בטוחה שהוא היה לי ביד או בכיס כל הזמן והוא לא היה שם אז בקשתי להתקשר מאחת הבנות שחיכו שם בחוץ שיפתחו את הלשכה[נפתחת ב-7 וחצי היתי שם באיזה 7] ואז התקשרתי וגיליתי שהוא היה בתיקXD חח אז יצא מצחיק וסתם שבר לי קצת את הקרח של היש אנשים ואני לא מכירה אף אחד ושותקתXD ואז סתם ישבתי על חומה כזאת שמעתי קצת אמפי. ואז נכנסתי והיה בסדר סך הכל, לפחות עבר זה משמ הקלה:) חח והבדיקות רפואיות ממש הצחיקו אותיXD בהתחלה חיכיתי שם בחדר בתור לבדיקות הרפואיות וקלטתי שיש רופא זקן כזה מבוגר ופדופילי שעושה את הבדיקות וכולי נכנסת ללחצים ומריצה לי בראש שאם הם לא מביאים לי רופאה אני אפילו יחזור לשם ביום אחר והתחלתי להגיד לעצמי מה הייתי מוכנה לעשות כדי להיות עם רופאה ולא עם הרופא. ואז קלטתי שיש שם גם רופאה, והרופא פתאום קרא את השם שלי שאני יבוא ואז אמרתי לו חד וחלק שאני רוצה רופאה. אז חיכיתי עוד קצת בתור שהרופאה תתפנה ובאתי אליה. ואז שבאתי אליה כבר לא היו לי את כל הפחדים האלה מהבדיקה עצמה בגלל שהוקל לי כל כך שזה בכלל רופאה ולא רופא אז באתי כבר ממש רגועהXDD חח והיא הייתה ממש חמודה וצחקתי איתה אז זה ממש הקל עלי, ולא התפדחתי בסוףXD חח היא מקריאה לי את הרשימת מחלות המפורסמת, והיא מיישרת אלי מבט, מסתכלת עלי בעיניים ומתחילה לדקלם לי ברצף שטוף שלל מחלות בלי לעצור לנשום אפילו, וזה ממש קרע אותי ופשוט התחלתי לצחוק לה מול הפניםXD חח ואז היא אומרת לי שמרוב כל הפעמים שהיא מקריאה את זה היא יכולה כבר לשיר את זה אני אומרת לה "כן, את יכולה רק להוסיף קצת לחן עם גיטורות ובכלל.." ואז היא שואלת מדקלמת לי שאלה בנוסח :"יש לבני משפחה שלך אחים\הורים את אחת המחלות ~דקלום~ ?" "לא. תודה לאלXD" חח ואז היא אומרת לי להכנס למאחורי הוילון,ומעיפה מבט בג'ינס שלי: "אוי, יופי. אני רואה שהג'ינס שלך זה לא הסקיני הזה כמו שיש למלא בנות פה שצריך שמן כדי שיצליחו להוריד אותו מהרגל שלהם." XDDD ואז הייית עם טופ שלקחתי מחברה ועם בוקסר, אז לא הרגשתי בנוח והיה מצחיק כזה ולא הרגשתי מובכת, ממש הוקל עליי
חח כמה שאנשים ידעו איך חששתי מהחלק הזה.....XDD אחרי זה הבאתי את הבוקסר שלי לאחת שחיכתה איתי בתור לרפואי, ואמרתי לה שאני הולכת לפסיכוטכני ושהיא מסיימת שתביא לי לשם. אני מחכה בתור.. היא לא מגיעה, נכנסת למבחנים ומקווה שאיכשו תמצא את הדרך להחזיר לי. פתאום באמצע המבחן היא העבירה ליילת בחדר את הבוקסר ואז החיילת באה "מישי מסרה לי להעביר לך את זה" חח כולה צוחקת שפתאום נוחת עליה בוקסרXDDD וזהו סך הכל היה ממש אחלה, היו כמה אנשים נחמדים שהחלפתי איתם כמה מילים^^ והכי חשוב שזה מאחוריי. אני מקווה שהצלחתי במבחנים גם שהיו לי כמה שאלות שלא ידעתי.. ואני מקווה שהצלחתי לשקף כמה שיותר את מי שאני באמת מהמבחני אישיות, שיהיו לי דברים מתאימים. חח אני כל כך מסתבכת משאלות עלי. יש לי בעיות של החלטיות וקשה לי להגדיר את עצמי ולמצוא תשובה מדויקת עלי, ואז אני מסתבכת עם לחשוב איזה תשובה היא בעצם יותר אני וזהXD פוי, חפרתי
נשאר עכשיו לחכות למנילה ולמיונים למיניהם. נקווה שיהיו מסבירי פנים :]

kelly7i

New member
+ירושליים ממש מגניבה../images/Emo71.gif

קלטתי במעבר חטוף בחנויות שם בסביבת המרכזית כל מיני דברים ממש מגניבים! אני כל כך חייבת לבוא לשם לטיולון של קנית שטויות קטנים חמודים! ממש אבל. יש מציאות, קלטתי כמה דברים שווים חייבת לחזור לשם=0

../images/Emo204.gifXD

אנודעת, מניסיון. ואם את שם פעם הבאה, נא להודיע.
אני לרצות לראות אותך. (ואפילו להתפלח משיעור בשבילך. אלא-אם-כן תגיעי בערב, מה שיהיה מעולה. אבל קודם תבואי.
)

kelly7i

New member
וואי מגניב שכחתי שאת גם בירושליםD:../images/Emo71.gif

אם הייתי יודעת הייתי מתקשרת אליך אחרי הצו לראות אותך סתם הייתי בדד וחזרתי לי הביתהXD אני יגיד לך שאני יבוא

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ואי תותחית..מאגניב לך..

חחח קרע אותי הקטע עם הסקיני
...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifצריכה חיבוקקקק../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ה"חברה" הכי טובה שלי כ"כ פגעה בי! היום חזרנו הביתה ובדרך לרכבת התחלנו לדבר ולא זוכרת איך אבל הגענו לזה ששמתי תמונות שלי שלה ושל עוד חברה בפייסבוק.. והיא עשתה לי "מה עוד לא מחקת את זה?" "לא..." "אני לא מאמינה" "מה?...לא היה לי זמן אני אמחק היום" "אני חשבתי שכבר מחקת!!" "אני מצטערת..לא היה לי זמן מה..."
והיא פאקינג עשתה לי פרצופים בגלל התמונה ה@#$%@$% שלה !!
ועוד לפני...לא משנה... היא כל הזמן מבקשת סליחה על דברים מפגרים ובפעמים שהיא באמת פוגעת באנשים לא אכפת לה!!
וחברה הכי טובה שלי אמרה שהיא דיברה איתה והיא אמרה לה שאני לא רוצה לעשות כלום ביומולדת שלי ושלא אכפת לה כי זה היומולדת שלי...
ככה חברות מתנהגות?? והיא ראתה שאני הייתי היום בדיכאון אז למה?! סליחה שחפרתי...

עמיתוווווש ../images/Emo201.gif

את לא צריכה להרגיש רע בגללה . גם אני היום רבתי עם חברה מגעילה . לפחות המצפון שלך נקי . את היית בסדר איתה וזה מה שחשוב 3 >
אגב !! ממש לא חפרת . ^ אני תמיד פה לצידך

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

BE HAPPY BABY אוהבת אותך הכי בעולם
[: את יודעת,את תמיד יכולה לחפור לי במסנג'ר אם בא לך [:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifגמאני אוהבת אותךך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כ"כ תודה על הכלל

../images/Emo85.gif../images/Emo201.gif \:

מבאס ו.. לא מבאס .. סורי שאני אומרת לך אבל זה ממש טיפשי לריב על זה .. כאילו בגלל תמונה לעשות סיפור \: וו חוץ מזה אין לך מה להפגע .. היא מפסידה ..

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני יודעת...

גם אני חושבת שזה ממש טיפשי... היא לקחה את זה למקומות שלא צריכים לקחת את זה... כולה תמונה מפגרת.. =// תודה

למעלה