מציע שוב תפקיד

mitbmt

New member
מציע שוב תפקיד

שלום, אחרי הודעה שפורסמה פה לפני כמעט חודשיים (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1177&MessageId=154504121), שלושה חיילים שהתראיינו, לשלושתם הוצעו תפקידים ביחידה ואחד מהם כבר ממתין לגיוס ליחידה היחידה רוצה להציע שוב תפקידים למתנדבים אז עד שיפורסם מאמר בנושא אני חוזר על ההצעה לטובת כל מחפשי התפקידים שכבר לא מכירים את השרשור הישן... "קצת יותר משנתיים וחצי אחרי שפרסמתי את ההודעה המקורית ואחרי שמתנדב ראשון ביחידה סיים את שירותו בהצלחה, היחידה מעוניינת להמשיך בחוויה החיובית והמועילה אז אני מפרסם שוב את ההודעה. מתנדבים שמעוניינים בתפקיד מוזמנים בשמחה רבה לפנות אלי בתקווה ששני הצדדים ירוויחו... יחידה בחיל המודיעין מעוניינת לגייס לשורותיה חיילים מתנדבים מדובר ביחידה קטנה, במרכז הארץ שעד היום לא שירתו בה חיילים מתנדבים. תנאי השירות הם של בסיס "פתוח" חוזרים הביתה כל יום ויש הרבה הבנה ונכונות לסייע לחיילים בכלל ולמתנדבים שיבואו בפרט. מדובר בשירות משמעותי ולא בתפקידים "פקידותיים"(!!!), אבל לרוב העבודה במשרדים (לא כל-כך מתאים למי שחולם על אבק ובוץ). השירות ביחידה כולל הכשרות שונות בצבא ובאזרחות, בנוסף על התרומה המשמעותית במהלך השירות, השירות ביחידה הוא "קרש קפיצה" לעבודה באזרחות, מבחינת הידע שנצבר, הניסיון והעבודה מול גופים רבים ושונים במערכת הביטחון ובהייטק. אני לא יכול לפרט כאן יותר מזה עקב מגבלות ביטחון אבל יש בהחלט פתיחות להציג את התפקיד והיחידה במגבלות הביטחון למתעניינים רציניים, כך שאין פה סכנה של התנדבות בשיטת ה"חתול בשק", לדעתי מי שיבוא בגישה רצינית, יפגין מוטיבציה ורצון לתרום ולשפר ימצא לעצמו מקום שירות מרתק עם תרומה משמעותית, אווירה טובה ורווח נאה בצד של הכשרות וניסיון מעשי... אני אשמח לקשר בין מתנדבים או מתעניינים לבין היחידה, אפשר לפנות אלי בשרשור או במייל [email protected]" בהצלחה!

daniel1O

New member
היי-אני מעוניין

אני מתעניין בחיל המודיעין,ואני מעוניין לשרת שם,מה עליי לעשות? אני מאושר התנדבות.

mitbmt

New member
יצירת קשר

שלח מייל לכתובת [email protected] ואני אעביר אותו אליהם, חשוב שתכתוב לי שם מה הפרופיל שלך, מספר ת.ז. ומספר טלפון ליצירת קשר, תוך ימים ספורים הם יצרו איתך קשר. בהצלחה!

daniel1O

New member
שלחתי לך-אשמח מאוד אם אתקבל!

שלחתי לך את כל הפרטים באימייל שנתת,אשמח מאוד אם זה יצא לפועל! תודה רבה.

hillator

New member
הוקפץ ונוסף לקישורים

חשוב לציין שאכן מדובר בתפקידים רצינים ומעניינים (נזכרתי בשיחה מלפני חודש וחצי
) ושמחה לשמוע שיש כבר כאלו שהתקבלו

jocie1

New member
אשמח לקבל פרטים

לגבי התפקידים עבור הבת שלי...מעונינת להיות להתנדב במודיעין תודה מראש.

mitbmt

New member
פרטים נוספים

שלום, לצערי, אני לא יכול לפרט באינטרנט מעבר למה שנכתב. אם תשלחי מייל לכתובת שפרסמתי ([email protected]) עם פרטים כלליים ומספר טלפון אני אעביר אליהם אותם אליהם והם יחזרו אלייך בהקדם. שיהיה המון בהצלחה!

daniel1O

New member
היי כמה שאלות

היי, אני שלחת לך כבר מייל, תוך כמה זמן להערכתך יזמנו אותי לראיון? אני פשוט כבר בן 20 ואני רוצה כבר להתגייס,התכנון שלי הוא גם לחתום קבע במידה וזה אפשרי. תודה.

jocie1

New member
המון תודה...שתהיה שנה טובה לך

הבת שלי תפנה אליך באופן אישי בדואל

saritsn

New member
מספר שאלות

האם היחידה היא חלק מ-8200? האם מיונים ליחידה יחסמו מיונים לתפקידים אחרים במודיעין ול-8200 בפרט? האם רלבנטי גם למי שנמצא כעת בכיתה י"ב?

mitbmt

New member
רק תשובה אחת והצעה

לצערי, אני לא יכול לפרט באינטרנט מעבר למה שכבר נכתב ולכן אני אענה רק על השאלה השלישית, אין בעיה להתמיין בכל שלב. לגבי השאלות הראשונות, אם תצרי איתי קשר במייל אני אעביר אליהם את הפרטים והם יפנו אלייך, בטוח שמהם תקבלי תשובות טובות יותר כולל על שתי השאלות הראשונות... בהצלחה!

hillator

New member
חריגה מביטחון מידע

אין לשאול פה שאלות כאלו ספציפיות

mitbmt

New member
עדיין מראיינים מתנדבים נוספים

שלום, לאחר שמספר מועמדים התראיינו, למרביתם הוצעו תפקידים וחלקם כבר ממתינים לגיוס מחפשים מתנדבים נוספים בתחומים נוספים. בנוסף למה שפרסמתי מחפשים מתנדבים בתחום הפרסום/שיווק/הדרכה ומתנדבים עם רקע או מוטיבציה בתחום העריכה הגרפית (פוטושופ וכדומה). מזכיר שביחידה יש אפשרות לצאת לקורסים בתחומי העיסוק ואף להתקדם. איכותיים, רציניים ועם מוטיבציה לתרום תרומה משמעותית וייחודית מוזמנים ליצור קשר במייל [email protected] ואני אעביר את המייל ליחידה. בהצלחה!

למעלה