מציפים אותי

סיווקס

New member
מציפים אותי

בסך הכל הייתי די מרוצה מהדף הקטן שלי, דף חדשות, עוד כמה דפים שמשמשים בעיקר אותי ואת החברים - אה, וגם מצלמת רשת. אבל פתאום התחילו להציף אותי אנשים, כשניסיתי לברר למה, מסתבר שהמלמה שלי מדורגת שלישית בעשר הכי פופולריות של EarthCam. כל הבלגן הביטחוני שלנו גורם לאנשים לחפש מצלמות מישראל וככה האתר שלי, שלו ממש היה מיועד להיות על המצב מלכתחילה, מקבל ביקורים של ימבה אנשים שאני לא מכיר בכלל. אז הוספתי קישור לאיזה פורום שאני כותב בו לעיתים (על פוליטיקה עולמית) אבל התחילו להגיע לי גם הרבה אימיילים מכל מני מקומות על כמה הם תומכים בישראל. אז זה אחלה ונחמד, אבל יש לי עוד חיים חוץ מזה. מה אני עושה אם אני רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות לעזור קצת לעצמנו אבל לא ממש הרבה כח או זמן לזה?

ohad m

New member
מכיר את המשפט "אין מקריות?"

אז פתחתי לפני ארבעה ימים אתר / בלוג הסברה באנגלית, ומישהו כמוך עם דברים להגיד ורמת אנגלית גבוהה (אם אני זוכר נכון) תמיד מוזמן להצטרף ולכתוב בו. תכנס, תקרא, אם יש לך הצעות לשיפור אשמח לשמוע. דוא"ל שלי האתר

סיווקס

New member
שמתי אליך לינק

הממ.. האמת שאין לי זמן ממש ואם אני כבר מגיב בתחומים האלו זה בפורום ההוא. אבל אתמול, אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת, התחלתי לעיין בהודעות כאן ושמתי לב שבאמת פתחת את האתר הזה, אז שמתי לינק אליו מהאתר שלי. אולי אנשים יעברו משם אליך.

איה@

New member
סיווקס - ברכות ../images/Emo45.gif

התברגת במקום מכובד - השלישי! - יפה. שנית - תוכל לתת קישור גם לפורום כאן אם תרצה, כך יוכלו להגיע ולנהל איתנו דיון - גם באנגלית - אם ירצו. ותגובותיהם יקבלנו מענה. תוכל גם לתת כאן לינקים לכל מי שחשוב שיקבל תגובה. חשוב להודות לתומכים.
איה.

סיווקס

New member
אבל יש לינק לפורום הזה...

...ולכמב בלוגים. זה הכל כבר (די ממזמן) בדף שלי STUFF :)

למעלה