אם בימים האחרונים יצא לכם לראות את הכינויים הבאים - הדיבוק עכשיו הדיבוק לנצח הדיבוק שנידבק הדיבוק X צא דיבוק צא כנראה שגיליתם מהי המשמעות של טרול אמיתי. טרול הוא אחד כזה חסר חיים, תועלת ויכולת חשיבה עצמית.. שבאמת אין לו מה לעשות חוץ מלהציק לאנשים בכוונה למשוך מעט תשומת לב כיוון שהוא לא זוכה לה בחיים האמיתיים במציאות העוינת כנגד עלוקות כמוהו בשירשור זה הוא חומר לאנתרופולוגים מתחילים ולכאלה שמתענינים בעזרה לאנשים מתוסכלים וחסרי חיים. לתרומות לטרול - אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת הבאה - [email protected]
כי האיומים שלו בפרטי - העלו חרס ! אז אתה יכול להשמיץ ! ולהסיט את הדיון מהדברים החשובים ! ועובדה - אני מגיע תמיד בשמות דומים, כי אני לא פוחד ובורח והחסימות הלא הוגנות שלך, לא מפחידות אותי !
לפחות שכאשר אתה מנסה להציק במסרים הפרטיים.. תנסה לכתוב בלי שגיאות כתיב כל כך רבות. כי בקושי הצלחתי להבין מה רצית לומר ואגב, אל תטרח לשלוח לי יותר מכתבי נאצה. אתה חסום.
כתבתי לך במסרים ואכתוב זאת כאן, שוב - אם תמשיך להציף ולהכפיש, גם בכינויים שונים.. אפנה להנהלת תפוז אנשים ולכלים העומדים לרשותה. אני לא מתכוון להתיחס אליך שוב, אתה מעורר רחמים.. ואת הסימפתיה שלי אני שומר לאנשים שראויים לה.