מציפן סדרתי

מציפן סדרתי ../images/Emo6.gif

אם בימים האחרונים יצא לכם לראות את הכינויים הבאים - הדיבוק עכשיו הדיבוק לנצח הדיבוק שנידבק הדיבוק X צא דיבוק צא כנראה שגיליתם מהי המשמעות של טרול אמיתי. טרול הוא אחד כזה חסר חיים, תועלת ויכולת חשיבה עצמית.. שבאמת אין לו מה לעשות חוץ מלהציק לאנשים בכוונה למשוך מעט תשומת לב כיוון שהוא לא זוכה לה בחיים האמיתיים במציאות העוינת כנגד עלוקות כמוהו בשירשור זה הוא חומר לאנתרופולוגים מתחילים ולכאלה שמתענינים בעזרה לאנשים מתוסכלים וחסרי חיים. לתרומות לטרול - אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת הבאה - [email protected]

אשרת

New member
מממממ

אולי מישהו יכול להציע לו מורה ללשון פרטית?
אחד הטרולים היותר דפוקים שיצא לי להכיר במהלך שנות כתיבתי בפורומי הפרדס.

הוא משמיץ !!!!

כי האיומים שלו בפרטי - העלו חרס ! אז אתה יכול להשמיץ ! ולהסיט את הדיון מהדברים החשובים ! ועובדה - אני מגיע תמיד בשמות דומים, כי אני לא פוחד ובורח והחסימות הלא הוגנות שלך, לא מפחידות אותי !

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

לפחות שכאשר אתה מנסה להציק במסרים הפרטיים.. תנסה לכתוב בלי שגיאות כתיב כל כך רבות. כי בקושי הצלחתי להבין מה רצית לומר ואגב, אל תטרח לשלוח לי יותר מכתבי נאצה. אתה חסום.

גם אני חסמתי אותו מהמסרים..

זה טרול כבד, זה.. לא סתם חסר חיים. אחד מנסה לבזבז גם את שלנו כמו שעושה לשלו :) אל תטרחי להגיב לו.. הוא לא שווה לחיצת עכבר!

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אם הייתי 'נבלה' הייתי מפחדת אותו עם המסר שהוא שלח לי. כל כך הרבה שגיאות כתיב. אין ספק, מערכת החינוך הישראלית הולכת מדחי לדחי, אם הוא מישהו מייצג את זה
ולא, אני לא טרחתי להשיב לו בכלל. פשוט חסמתי. שילך לחפש את החתלתול ואת הגרגמל לבד.

חחח איומים? ../images/Emo6.gif

כתבתי לך במסרים ואכתוב זאת כאן, שוב - אם תמשיך להציף ולהכפיש, גם בכינויים שונים.. אפנה להנהלת תפוז אנשים ולכלים העומדים לרשותה. אני לא מתכוון להתיחס אליך שוב, אתה מעורר רחמים.. ואת הסימפתיה שלי אני שומר לאנשים שראויים לה.

למעלה