מציצה לרגע, להתייעצות

1me too1

New member
מציצה לרגע, להתייעצות

לא בטוחה שאתן זוכרות אותי.
Ivf אחרון בדצמבר עם בטא שלא עלתה ואחר כך גם לא ירדה עם חשד להריון חוץ רחמי. אחרי הסבב הזה החלטתי להפסיק.
היום, יום ראשון של המחזור, מצב רוח ברצפה , מכל מיני סיבות.
החלטתי שאולי כדאי להתייעץ עם קופרמינץ. הבעיה היא שאני גרה בקנדה, ואין מצב ל'קפיצה' קטנה לארץ. האם אתן יודעות אם הוא נותן ייעוצים בטלפון או סקייפ? באתר שלו אין טלפון, רק אימייל, זו הדרך היחידה להגיע אליו?
תודה מראש
מאחלת ימים של שקט

shoosh101

New member
הוא נותן ייעוצים בטלפון, חברה שלי התייעצה איתו כך

היא העבירה לו מראש את כל החומר הרפואי כדי שיעבור עליו, ושוחחה איתו בטלפון.
דברי עם המזכירה שלו, אני בטוחה שהיא תדע.

anguly

New member
אני לא יודעת

אבל אם יש אימייל, אני מניחה שאפשר לשאול אותו במייל אם יש אפשרות כזו.
&nbsp
מה שלומך חוץ מזה?
&nbsp

1me too1

New member
תודה

שלחתי מייל, ובאמת זו התשובה שקבלתי, להעביר לו את המסמכים ואז נדבר. אני רק תוהה איך זה יעבוד... הרי הרופא כאן צריך יהיה לקבל את ההמלצות של הרופא שם, לא? ואם הוא לא ירצה?
אוף!
ושלומי? האמת, לא משהו עכשיו. לא יודעת אם זה המחזור, המלחמה, המשפחה, העבודה, יום ההולדת שמתקרב, לא יודעת, אבל אני נמצאת באי שקט ולחץ גדול

anguly

New member
באסה

המצב לא משהו לאף אחד , בשילוב עם טיפולים זה בטח לא נהיה יותר טוב.
חיבוק גדול

נתנאלה2

New member
תשובות כבר קיבלת

לי נותר רק להכנס ולתת חיבוק .ואכן העלת נקודה חשובה ומעניינת האם הרופא יקבל את ההמלצות אולי נסי לקבל את ברכתואו למצוא רופא שכן יתן לך לנסות טיפול בקלקסן ודומיואו לחילופין נסי להשיג תרופות אכן לא פשוט וקל כל המצב .

1me too1

New member
תודה

את ממש מקסימה

עלו בי הרבה תהיות האם בכלל יש טעם עוד לנסות. נניח אלך לעוד סבב, האם אני באמת חושבת שיש סיכוי...... התשובה שנתתי לעצמי לא עשתה לי טוב.
אבל כרגע, החלטתי לדלג על עוד חודש ( כמו שעשיתי בכל החודשים האחרונים) , לעצור רגע, ולטפל קצת, שוב, בנפש

למעלה