מציצנים

קוואנט

New member
מציצנים ../images/Emo190.gif

יום קייצי למדי, יש כמה שעות של חופש, ואתן/ם הולכות/ים אל חוף נטוש כדי ללבוש את מדי הנטוריזם. אחרי שהבגדים יורדים, מסתבר שאתם/ן לא ממש לבד, כי מעבר לגבעה ומאחורי הצוק משקיף מישהו ומחכה לראות אתכן/ם בעירום. מפריע לכן/ם? מה תעשו? תתעצבנו? תבליגו? אולי אפילו תצעקו משהו אל הברנש המציצן? מה עושים עם המציצנים?
קוואנט

שאגה../images/Emo46.gif

אני כנראה ארטון...ואשאג לכיוונו/נה... או אם אני במצב רוח מפויס,אתעלם לחלוטין....

AlteX

New member
לא ממש מפריע

אולי קצת, בשניה הראשונה, אבל אח"כ זה עובר ואני פשוט מתעלם. בסה"כ, אני לא שם בשביל להראות את גופי למישהו. מצד שני, בוודאי אני לא שם בשביל להסתיר אותו ממישהו. אני שם בשביל להנות עם עצמי ועם האנשים האחרים שנמצאים שם איתי... אם מישהו אחר רוצה להתבונן מהצד - שיהנה גם הוא. בסופו של דבר זה לא מוסיף ולא גורע מהחוויה שלי.

doggystyle1

New member
אולי מפני שאתה לא בחורה,

אתה לא מרגיש מושפל מהעניין. אבל אני מבטיחה לך שאם יבוא איזה הומו לא מושך במיוחד ויתחיל לנעוץ בך מבטים תוך הזלת ריר, כבר תחשוב אחרת.

doggystyle1

New member
בואו תשמעו מה קרה לי

הייתי בחוף פעם, באזור החולות של תל ברוך. אני וידידי ישבנו להנאתנו כדי להנות מהשמש הקיצית, כשלפתע עבר שם איש חרדי, שלא הפסיק להסתכל עלינו (עליי!) ופשוט עבר שם הלוך ושוב, ולא הסיט את מבטו ממני אפילו לשניה. הרגשתי מאוד לא בנוח, ושלחתי את ידיד שלי להעיר לו. ההערה לא עזרה, והאיש בשלו. צועד הלוך ושוב על החוף במקום שבו אנו יושבים, ולא הפסיק להסתכל עלי בצורה גסה, וולגרית ומשפילה. אני ממש התרגזתי....קמתי, עטיתי מגבת על גופי, שמתי משקפי דיסטנס, אספתי חופן של חול ואבנים בידי, וניגשתי אליו... כשעבר שוב, צרחתי עליו: "זה פעם אחרונה שאתה עובר פה, אתה שומע? פעם אחרונה!!" והשלכתי את ערימת החול והאבנים על פרצופו..... הוא אפילו לא הגיב, ופשוט הסתלק משם עם הז(י)נב בין הרגליים... בכל מקרה, אל תסיקו שכך צריך לנהוג בכל אחד. לאלה שממתינים על הצוק עם המשקפות, אני מנופפת לשלום. אם מישהו ממש מטריד, פשוט מעירים. ואם ההערה לא עוזרת....כנראה שחופן אבנים וצדפות שבורות יעזור..
בהצלחה...

קוואנט

New member
YOU GO GIRL ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על התעוזה. אמנם מדובר פה במקרה קיצוני, אבל hard times call for hard dids
. אני מקווה שזה ירחיק אותו, והוא יחשוב פעמים לפני שהוא בא להטריד. עם זאת, כפי שאמרת, זה לא ממש "הטיפול" המומלץ לכולם. בד"כ כאשר מציצנים יודעים שהבחינו בהם, הם נעלמים במהירות.

O r e n E

New member
יפה

אני יכול לסדר לך כרטיס חינם לבומבמלה בתמורה ל 4 שעות ביום של עזרה בתחום המציצנים. (אמיתי לחלוטין). על הסיפור שלך אני יכול להוסיף שלפני לא מעט שנים, נהגנו לנסוע למפגשים לא רחוק מעתלית (קבוצת עתלית המיתולוגית). היה אז בקבוצה בחור בשם אלון שחרה לו מאוד המציצים והטרקטוריסטים וכו'... עד שיום אחד, הוא לקח קרש ורץ אחרי כמה טרקטרונים...ובזה הפסיקו להציק לנו. עוד פתרון, מימנו גדר של יוטה עם בזנטים ויצרנו לנו חציצה באמצע החוף. אורן

למעלה