מצליחים להתחבר לשיר הזה?

smailie

New member
מצליחים להתחבר לשיר הזה?

ומה פירוש הביטוי "אמהוּת גברית" בכלל? אם יוולד לי ילד / עלי מוהר ז"ל אם יוולד לי ילד ורוד עם קורט תכלת זה יהיה מיפנה חשוב ולדעתי גם רב תועלת. הו ילד, הו ילד אתה תפתח בי דלת לחדרים שנסגרו מזמן וזה נעים לי, וזה מתאים לי, איזה ילד - לא גדול מדי. אם יוולד לי ילד אביגדור, או קוהלת, אני אסביר לו ת'הבדל בין סתם יונה ובין צוצלת. הו ילד, הו ילד, אני חושב עליך וכבר עולה בי אמהוּת גברית וזה נעים לי, וזה מתאים לי, איזה ילד - לא גדול מדי. והוא צוחק לי, הוא שורק לי, ובוכה לי ואני כבר יודע שכשאהיה בן מאה הוא כבר לא יהיה כל כך קטן אם נרצה נלך גם לסרט ואם לא - אז לא, ואני ארצה לספר איך הייתי בגילו. וגם בכדורגל תהיה לו יד ורגל הוא עוד יגיע לנבחרת או שלפחות לסגל קדימה! להבא אתה תלמד מאבא איך לעצור כדור מן האויר! אני קורא לו - הוא לא עונה לי איזה ילד, ילד קצת חצוף. וזה נעים לי, זה מתאים לי - הוא שורק לי לא גדול מדי, לא קטן מדי, ילד די נחמד.

gils33

New member
באמת שיר מוזר מאוד

אולי מדובר על זוגות הומואים.....

schlomitsmile

Member
מנהל
למה? מה בעצם מוזר , ומה הביא אותך לחשוב שמדובר על הומואים? נראה לי שב"אימהות גברית" הכוונה לאותה אהבה, אותו חיבור מהבטן, אותה דאגה, אותה מסירות וכד' שבד"כ נחשבות לחלק מהאימהוּת, אלא שהוא אומר שאצלו זו הגירסא הגברית של העניין ../images/Emo13.gif

gils33

New member
אפשר לפרש זאת גם כך

אמהות גברית - משפט שבהחלט מביא את האבהות של היום. כבר לא אותו אב של פעם המסוקס והקשוח אלא האבא הרגיש,האימהי יותר היוצר חוויות עם ילדו

hag70

New member
שיר מקסים../images/Emo9.gif

ואמהות גברית - בעיני זאת גאונות.

למעלה