מצלמה בבנגקוק

מצלמה בבנגקוק../images/Emo100.gif

שלום לכולם, שבוע לא הייתי פה, והטיסה לתאילנד מתקרבת בצעדי ענק.. רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על מקום בבנגקוקו שאפשר לקנות בו מצלמת CANON EOS 500 במחיר טוב, כי הבנתי שחבל לקנות בארץ, ושם ויתר זול. מי מכיר ? דבר נוסף, המליצו לנו לקנות גם את התרמיל הטוב שם - היות וגם ככה לא צריך לקחת לשם הרבה, אז בוא עם סתם תיק, שאפשר לזרוק או מקסימום לשמור אח"כ, ולקנות שם. הבנו שיש שם LOW ALPINE וכו´, גם בזול. מי מכיר איפה ? תודה חברה.. ויום עצמאות שמח לכולנו !!!!!

אתה צריך לקחת בחשבון....

ששם יש המון דברים מזויפים.. אני לא אומר שכולם מזויפים אבל יש שם המון דברים באיכות זיוף מעולה שדיי קשה להבדיל בין המקור לזיוף כנ"ל התיקים..... ברור שתיק של LOW הרבה יותר זול שם מאשר כאן אבל אתה צריך לקחת את הסיכון.. אני למשל רציתי נורא לקנות אוקלי והרבה הזהירו אותי שם למרות שהמחיר הוא אותו מחיר (6500 באט שזה בסביבות ה-650 שקל) עדיין יכול להיות שהייתי קונה מזויף... אבל אני מזכיר שוב פעם לא הכל מזויף שם אבל בהחלט דברים רבים דרך אגב אתה טס גם לנאפל??? או מכיר מישהו שטס לשם??? כי שם זה המקום הכי זול בעולם למצלמות (יש רחוב שלם שבו יש רק חנויות למצלמות) בהצלחה ברי

ברי !!! אני../images/Emo68.gif

בחורה, אישה, לא דנו בזה כבר פעם ????? השאלה היא, אם בחנות צילום טובה או באיזה קניון רציני אפשר למצוא מצלמה כזאת, ואנחנו לא מגיעים לנפאל, רק תאילנד-לאוס..

אוישש נכון....

מצטער ששכחתי פרט כה חשוב... את אישה אבל למה שמת אייקון של בלונדינית???
בכל מקרה כן אפשר למצוא שם הכל.... גם מצלמה כזו וגם עוד הרבה אחרות... תהנו ברי

yalyal

New member
לגבי התיק

לפני שנתיים וחצי כשטסתי עם שני חברים אני קניתי בארץ תיק של קל-גב 80L (OUT-DOOR),אחלה של תיק בעולם עלה כחצי עד שליש מחיר מהיקרים בחנות. שני חבריי קנו תיק בתאילנד ובקושי הצליחו לסיים איתו את הטיול שלהם שארך כחודש וחצי בלבד ולבסוף זרקו אותו, ואני לעומת זאת טיילתי עם התיק 8 חודשים ועברתי איתו הרבה, מהרכבות בהודו, האוטובוסים בתאילנד ועד הטראקים בנפאל ועוד ועוד והתיק עדיין במצב נהדר, כמו חדש. לתשומת ליבך, כמו שאומרים - זול עולה ביוקר.....

הכי זול שמצאתי

בזמנו חיפשתי בקאו סאן רואד והטוקיו סנטר והכי זול שמצאתי היה בטוקיו סנטר בקומת קרקע בחנות קטנה שאפשר להיכנס עליה מבחוץ( מבפנים בקושי רואים אותה. גם קניתי שם והמצלמה עבדה מצוין. בהצלחה.

דרך אגב זול נזכרתי ש....

שיש חנות שהגעתי אליה במקרה אחרי שדיברתי עם הסוכן של LOW יש חנות בקיבוץ גבעת חיים מאוחד ששמה הוא : "לכל הרוחות" יש שם הרבה דברים זולים למשל נעליים שקניתי לפני הטיול של גרמונד עלו לי רק 390 שקל (במטייל הן עלו 790) ויש להם שם תיקים משומשים במצב מעולה תיק שעולה 1200 שקל חדש שם תמצאי אותו ב-600 שקל ואף פחות וזה לא כל כך משנה אם זה משומש או לא כי על התיק הזה יש לך אחריות לכל החיים אם את רוצה אני אברר לך את הטלפון של החנות... ברי

בבקשה...../images/Emo9.gif

הינה המספר: 6368489-04 הם מאוד נחמדים תתקשרי יגידו לך אילו תיקים יש להם עכשיו ומה המחירים שלהם... כמו כן תוכלי לקבל שם יעוץ והדרכה ואפילו הסבר איך להגיע אליהם.... שווה מאוד לקפוץ לשם ברי

אבי -רון

New member
"תלכו" על ברי - תקנו בארץ. כי :

בתאילנד - כל מוצר אמיתי שאינו מזוייף: יהיה יקר, בדר"כ יותר מהארץ, או לפחות כמו. וגם באם מחיר המוצר יהיה יקר- וגם באם תיקנו אותו בחנות מפוארת ואמיתית : עדיין לא ערובה לכך שהמוצר אינו מזוייף. (זוהי תאילנד..). המוצרים המזוייפים: בקנייה נראים 10. מנוליינים, נוצצים, מפתים. ואחרי מספר חודשים (קטן) - כפי שכתבו לך: לפח. אז: בארץ. ושתדעו לכם שכעת חם (לאללה) בתאילנד...

yalyal

New member
וחוץ מזה אל תשכחי ../images/Emo104.gif

שעדיף בתקופה קשה זאת לקנות מתוצרת הארץ....

ממממ....תלוי מה...

אני לא רוצה להראות "אנטי ציוני " או משהו כזה... אבל אם זה טיול ארוך והיא רוצה תיק שיחזיק לה מעמד לעוד הרבה שנים... אני הייתי ממליץ על משהו לא ישראלי... כמו LOW או CARRIMOR מצטער אבל זו דעתי..... יום טוב ברי

למעלה