מצלמה דיגיטלית- מי
את דרכי

logano

New member
מצלמה דיגיטלית- מי ../images/Emo62.gif את דרכי

אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית. מי שיש לו כבר מצלמה כזו ויכול להמליץ, אודה לו מראש. חשוב לי לדעת דגם ומחיר כמו כן אם מישהו יודע מה הם שלושה עד ארבעה הפרמטרים החשובים ביותר בבחירת מצלמה דיגיטלית

ממה שאני הבנתי

הפרמטרים הם: מגה פיקסל: מינימום 3 לאיכות טובה. זום אופציות צילום, למשל בידני שתוכל לקבוע את כל התכונות לצילום כמו ISO Sharpnes עוצמת הפלאש ועוד. אמממ ונראה לי שגם חשוב כרטיס הזכרון למה יש שניים מאוד פופולריים ולא רק במצלמות כך שתוכל להשתמש בהם גם למכשירים אחרים כמו למשל SmartMedia Compact Flash מקווה שעזרתי.

אז ככה

הפרמטרים החשובים הם: רזולוציה : לפחות 2.1 , עדיף 3 מגה פיקסל ומעלה. זום: להתיחס לזום אופטי בלבד (דיגיטלי זה אך ןרק הגדלת הפיקסלים) - X3 לפחות. פלאש: כדאי שיהיה פלאש במצלמה, בייחוד שחושבים על זה שרוב הצילומים הם בתוך הבית ולכן פלאש חשוב. אין הרבה מצלמות עם חיבור פלאש חיצוני (כמו במצלמות סטיס מקצועיות). סוג כרטיס זיכרון: חשוב שיהיה סוג נפוץ (SmartMedia או CompactFlash) , כי אז קל להשיג אותם וגם המחירים שלהם יורדים מהר יותר. (ראה את דוגמת "מקל הזכרון" של סוני - אך ורק למצלמות שלהם ולכן מאוד יקר). סוג סוללות: ישנן מצלמות שבאות עם סוללות מיוחדות. נחמד אבל לא כאשר אתה תקוע עם סוללות גמורות באמצע רומא ולא יכול להשתמש בסוללות אצבע רגילות שניתן לקנות בכל חנות. אני מקווה שלא שכחתי משהו. מקווה שעזרתי. אמיר

למעלה