מצלמה חדשה, צלם חדש

yaniv be

New member
מצלמה חדשה, צלם חדש

שלום החלטתי לעבוד לצילום הדיגיטלי, ואני חושב איזו מצלמה לקנות. אני לא מחפש מצלמה מקצועית, אבל מצלמה שהיא גם לא פשוטה מאוד. חשבתי על כמה דגמים: FUJI S3500, FUJI S5100. אני אשמח לשמוע מה יש להגיד על הדגמים האלה. דבר נוסף, האם אפשר לקנות מצלמה דיגטלית ביד שנייה. תודה

ran refael

New member
כמובן שאפשר לקנות

חפש בעיתונים ובלוחות באנטרנט, המון אנשים מוכרים מצלמות דיגיטליות יד שניה, בעיקר בשביל לעבור לדגם מתקדם יותר. התלבטות בין 5100 ל 3500 מבחינת נתונים וכמות המלצמות הייתי בוחר ב 5100 כמובן, הנה הנתונים של ה 5100: * אפשרות לזמן חשיפה ארוכה של 15 שניות לעומת 1/4 של 3500 * זום גדול הרבה יותר 370 ממ' לעומת 230 ממ של 3500 * כמות פיקסלים כפולה במסך ה 115,000LCD

yaniv be

New member
תודה

תודה על העזרה אני חושב שכדאי שאני אבהיר מה הבעיה שלי אני צלם חובבן (מאוד). עד עכשיו יש לי מצלמה ידנית לגמרי ואני רוצה לעבור לצילום דיגיטלי. אני מחפש מצלמה לא מקצועית בכלל, אבל אני יודע קצת לצלם, אז אני מחפש מצלמה שיש בה קצת מן המקצועיות. רציתי לדעת אם באמת שווה לקנות מן המצלמות האלה

ran refael

New member
אוכל רק להציע לך

לפנות לפורום ציוד וסיוע טכני, שם אני מאמין שיעזרו לך בצורה מספקת יותר את הקישור תוכל למצוא בראש דף הפורום

למעלה