מצלמות רשת של ישראלים

סיווקס

New member
מצלמות רשת של ישראלים

שלום, יש לי אתר אישי קטן עם מצלמת רשת, וכנראה אני אחד הבודדים. אני מחפש עוד מצלמות רשת של ישראלים. אם יש לכם אחת או יודעים על אחת חוץ מאלו שיש לי כבר, אז תגידו! :) סיווקס

איה@

New member
סיווקס - ברוך הבא../images/Emo140.gif

אתר מרשים ביותר יש לך
אני מקווה לראות אותך כאן הרבה.
איה.

סיווקס

New member
תודה

אם כי אני נוטה להיות עסוק מדי רוב הזמן בשביל לכתוב בפורומים. אם כבר יש לי זמן לאינטרנט, זה בדרך כלל מושקע באתר היותר רציני שלי CFXWEB (אתר של מפתחי משחקי מחשב ומתכנתים של גרפיקה ממוחשבת) או בטיפול באתר של המעבדה שלנו באוניברסיטה אבל אני אקפוץ מדי פעם...

שאלה לי אליך ../images/Emo12.gif

כל התמונות שבאתר ובגלריה צולמו ממצלמת אינטרנט\רשת? כי אם כן, נראה לי שהמצלמת רשת שלך ממש מהטובות ביותר

סיווקס

New member
כן

לא נראה לי שהיא מצלמה טובה במיוחד. אפילו הפסיקו ליצר אותה, אם אני לא טועה. חוץ מזה, אם תסתובבי באתרים של אנשים עם מצלמות תראי שהאכות של התמונות שלהם די ברמה של שלי ומעלה. סיווקס

ohad m

New member
סיווקס, טוב לראות אותך!

גם אני הייתי פעיל בסצנה הישנה של ה-BBS, ואני מכיר אותך. הייתי אז יותר בקטע של ASCII והכינוי שלי היה MARTYR, אם אתה זוכר, היה לי חבר שזכה במקום ראשון באחת מהפארטיז בתחרות המוסיקה, הכינוי שלו היה NOMAD או KAZ או AURAX. בכל אופן, אני שמח לראות שאתה עדיין חי ופעיל! :) אוהד

סיווקס

New member
הי אוהד! ../images/Emo13.gif

בטח שאני זוכר... ראית איך התגלגל CODERS F/X להיות CFXWEB ? אני עדיין די פעיל בתחום למרות שאני עם יותר מרגל אחת בפיתוח משחקי מחשב מאשר בדמו סצין. אני מארגן את הפגישות המקומיות של IGDA (האיגוד הביןלאומי של מפתחי משחקים) ואני שייך למעבדת המחקר של גרפיקה ממוחשבת באוניברסיטה העברית. בכל אופן, יש לך וובלוג נחמד מאוד! אתה באמת טורח לעדכן פעמיים, גם באנגלית וגם בעברית ? סיווקס

ohad m

New member
סיווקס :

אכן מרשים, מי היה מאמין
אני נזכר בתקופת ה-BBS וזה ממלא אותי בנוסטלגיה. האם הדמו סצין עדיין פעיל כמו פעם ? ומה אם סוגים אחרים ? אני מניח שכל ה- low res graphics למיניהם כבר גוועו, אבל מה עם סצנת ה-VGA והמוסיקה ? ודרך אגב - מה זה HUGI ? זה נשמע לי מוכר, עם זה מסתכלים על ה-DEMOS ? בקשר לוובלוג - תודה, דבר ראשון. דבר שני - אני משתדל, באמת משתדל, אבל האתר בעברית מקבל אצלי עדיפות משום מה :) אני הייתי רוצה להשקיע יותר, אבל כרגע יש לי יותר מדי דברים על הראש. אוהד

איה@

New member
סיווקס - תודה על התמונה ../images/Emo44.gif

אני מוכרחה לציין שהשיחה בין אוהד לבינך נשמעת לי כמו סינית.....
העיקר שאתם נהנים.
איה.

סיווקס

New member
HUGI זה מגזין

DISKMAG אם אתה זוכר מה זה... כל פעם אחרי שהוא מתפרסם אנחנו מעלים את כולו לאינטרנט ככה שסצינרים יכולים לא רק לקרא אלא גם להגיב על כל כתבה. תביט למשל בסידרת השיעורים של KOWBOY על 3D סטודיו... סיווקס

ohad m

New member
סיווקס

בטח שאני זוכר, לצערי התכנים קצת כבדים לי מדי - אף פעם לא התעניינתי יותר מדי בגרפיקה. אבל טוב לראות שאתה עלית כמה מדרגות בתחום :)

סיווקס

New member
מה, ממש אין ישראלים עם מצלמות?

אף אחד לא יודע על עוד ישראלים עם מצלמות רשת? ממש מאכזב!
סיווקס

0רחלי

New member
לי יש מצלמת רשת...

אני מציגה באתר תמונות מתחלפות ממנה - לא בלייב. (זה דקסטרTV באתר שלי)

Jenkins

New member
יש לי מצלמה

אבל אני לא משתמשת בה המון... כרגע היא אפילו לא במעט שידור, כרגע יש לי תמונה "מלאכותית" בפופ אפ של המצלמה. אבל בעיקרון יש לי.

DJNYC

New member
לי יש מצלמה...

אבל היא לא פעילה כל הזמן... כרגע היא לא עובדת. אבל אני לא יודע אם אני נחשב אצלך ל´ישראלי´ כי אני לא גר בארץ... דניאל

roychu

New member
יש לי מצלמה

טובה של פיליפס, אבל אין לי שום מושג איך אני שום באתר שלי יש לכם הסבר?

xero1

New member
אה.. לי יש אחת, אבל די מוזרה

כזאת של lego studios, למי שמכיר. מצלמה שבנויה מ.. אהמ, לגו :) היא גם web cam אבל בתחלס, זה אמור לשמש ליצירת סרטים מונפשים של לגו.

ליאן.

New member
סיווקס, הא ?..

אתה מוכר לי מאיזשהו מקום..
איה, אחלה פורום, מזדמן לי לבקר בו מדי פעם ולהציץ בכל הבלוגים המקסימים, מצטערת שאין לי על מה לכתוב (ביינתים ?).
ליאן.

סיווקס

New member
ליאני!

הי, את אמרת לי על הפורום הזה... אז הלכתי לבדוק! אל דאגה, אני מיד חוזר לפורום הבית שלי, בינו לבינה
סיווקס

למעלה