מצלמים בקרוב עונה חדשה של HSP

2המרפא

New member
אני יותר מצפה למיליון דולר קאש גיים

שכבר צולם שכולל את כל הכוכבים ולא רק הרגילים אלא גם זיגי לדוגמא. בכלל הרמה שם גבוהה הרבה יותר בלי כל הדונקים של סטארס.

Kgt1

New member
ואולי יעשו כבר סוף כל סוף HSPLO?

סגנון מה שהיה באוזי מליונס לפני שנתיים חצי חצי עם הולדם אפילו.

2המרפא

New member
אמן אמן אבל קשה לי להאמין שזה יקרה

הסיבה שהולדם כל כך התפרסם וטוב לטלויזיה זה שכל דביל יכול להבין מה קורה כי החוקים מאוד פשוטים והמצבים די ישרים. אני רוצה לראות בנאדם רגיל מנסה להבין מה הולך באומהה. זה יהרוס את הטלויזיה, לאוהדים האמיתיים זה יהיה תענוג לצופה הממוצע זה יהיה זין.

shaywh

New member
תכלס, הפרקים עם סיריל מולי היו מטורפים

היד עם סיריל מולי שהוא משווה אול אין לדוואן עם KJ טופ פייר זה משהו שלא רואים בHSP. בכלל סיריל הזה שחקן עם קוהונס.

Harleydude

New member
תלוי מי הדונק

בדר''כ הבעיה איתם שהם פשוט יושבים שם ומרדימים את החיים, במיליון דולר קאש גיים תמיד יש אקשן טוב (וזה גם סיקס מקס מה שעוד יותר מוסיף) אבל HSP זה תענוג, אני ממש מחכה לזה

2המרפא

New member
התענוג בHSP תמיד היה הפרשנות של גייב והשני

עכשיו הביאו את הפוסטמה הזאת ואת הפינה המפגרת של נגראנו וזה לא זורם כמו פעם. וכל פעם עכשיו גם תוקעים את הדונקים האלה של סטארס שמרדימים את המשחק. במיליון דולר האקשן כמעט תמיד חולני. רואים את ההבדלים ברמה בין "מומחי הטורנירים"= אני שחקן מדהים כשיש לי 40 בליינדים לבין השחקנים האמיתיים של הקאש.

Kgt1

New member
אלקי היה בין הטובים גם בקאש בעונה האחרונה.

Godu

New member
../images/Emo45.gif ושוב ממליץ על הPAD האחרון

בייחוד על הפרקים של ה Directors Cut. שומעים שם את השחקנים מנתחים את הידיים ומספרים על מה הם חשבו, מאוד מעניין לשמוע. גם תמיד כיף שגייב בסביבה, למרות שהוא משחק ולא מפרשן. חוץ מזה, כל שולחן שדואן ופטריק יושבים בו שווה צפיה.

למעלה