מצלמים תחת איומים(?)

מצלמים תחת איומים(?)

קראתי כבר לפני שבוע בערך בכמה מקומות, שכשכל הצוות של 'אושן 12' צילם בסיציליה, אז כנראה שהם פלשו לשטח של מאפיונרים או משהו כזה! אז המאפיונרים לא הסתפקו במבט על הצוות, אלא הם השתגעו! מסתבר שהמאפיה הזאת ניסתה לסחוט את הצוות, ואיימו לפגוע בכוכבים(בראד, ג'ורג', מאט, ג'וליה, קתרין)!! במזל, בסופו של דבר המשטרה עצרה עשרים ומשהו מאפיונרים בניסיון לסחיטה ועוד איזושהי ההאשמה. אבל דווקא הבמאי של 'אושן' הכחיש שהם צילמו באיומים, אבל המשטרה האיטלקית כבר שחררה הודעה שהם תפסו ת'מאפיונרים... אז אין לי מושג מה קרה שם..
העיקר שבראד וכולם בסדר..

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif

): בראדדד מסכנוןןן
באמת.. בעיקר שהם בסדר עכשיו

זה אני או ש......./images/Emo87.gif

הסיפור הזה מצוץ מהאצבע? קודם כל- מאפיונרים אלה- אין להם מה לעשות? איזה רצח לבצע? איזה צעירה עסיסית לאנוס? זה מה שמטריד אותם?!?!?!?! דבר שני- סיציליה- זה מקום די עלוב... ודבר שלישי- המאבטחים או שהם חושבים מהזין יעני חיפשו זונות או שהם נרדמו בשמירה. לכוכבים בסדר גודל כזה אסור להפקיר אותם בשטח זר
לסיכום- סיפור מצוץ מהאצבע

מיצי007

New member
חה../images/Emo6.gif

תחת איומי מאפיונרים סיציליאניים...חה אויש זה משעשע.... נראה לי סתם שמועה בכל מקרה,העיקר שהפטמות של בראד לא נפגעו

רק לפטמות את דואגת?!../images/Emo87.gif

מה עם השרירים האף העיניים הפה השיניים החזה הבטן השיערות של הז** הז** התחת הרגליים כפות הרגליים שיער אוזניים? כל אלה זניחים לעומת הפטמות
?!

למעלה