תמיד אפשר להוסיף גם את הרפרנס שהשתמשת בו, ואולי גם תמונה עם הWIRE של האובייקט אם אתה רוצה. למה הטוטוריאל? בדקת שיטת מידול שונה ממה שאתה רגיל? אני חושב שאפשר להוסיף יותר פרטים לעדשה עצמה. אפשר גם לעבוד יותר על החומרים.
אבל צריך להשקיע בתאורה. GI כבר יתן לזה מראה יותר מושקע ומקצועי... תן ככה מקור אור יפה עם Area shadow... קצת השתקפות HDRI... ותעבוד טיפה על החומרים... תראה איזה יופי יצא לך (אסור לשכוח - מודל זה לא הכל!)
והכל נמחק!!! בטעות סגרתי... אז עכשיו אני אכתוב בקצרה: 1. תוריד את התאורה הקיימת. 2. תלחץ על 9, תבחר מהתפריט light tracer. 3. לך לזה שאתה בוחר מקור אור... תבחר skylight, שים אותו בכל מקום שאתה רוצה. 4. תרנדר ותראה איזה יופי... 5. תוסיף מקור אור OMNI ותן לו צל AREA SHADOW, תוריד את העוצמה שלו לסביבות 0.3 . 6. תרנדר ותראה איזה יופי... 7. HDRI - לך לכאן www.splutterfish.com ותוריד את הפלאג אין למקס... 8. באותו מקום שאתה מוריד את הפלאגאין תוריד את הטוטוריאל למקס ותעשה מה שאומרים לך על האובייקט שלך... בהצלחה...
אבל הHDRI לא מממש את הייעוד שלו. הקטע שלו זה (בין היתר...) לתת היי לייט יפה למודל... (אצלך ה"מקורות אור" של התמונה עמומים... אין לי מושג איך עושים את זה במאיה אבל תבדוק שוב בטוטוריאל שהראיתי לך ותראה למה אני מתכוון) שחק עם החומרים שיראו כמו פלסטיק... או כמו החומר שממנו המצלמה הזו עשויה כי כרגע זה לא נראה ריאליסטי במיוחד. לפי איך שזה נראה אין לך בכלל מקור אור (חוץ מה GI). תוסיף. אולי אפילו 2... זה תמיד מוסיף. בהצלחה