מצלמת אינטרנט

spectorr

New member
מצלמת אינטרנט

האלן חברה... מצלמת אינטרנט של פיליפס מטוטוריאל... תנו תגובות בבקשה

E r A n 1982

New member
יפה.

תמיד אפשר להוסיף גם את הרפרנס שהשתמשת בו, ואולי גם תמונה עם הWIRE של האובייקט אם אתה רוצה. למה הטוטוריאל? בדקת שיטת מידול שונה ממה שאתה רגיל? אני חושב שאפשר להוסיף יותר פרטים לעדשה עצמה. אפשר גם לעבוד יותר על החומרים.

Druyanizem

New member
מידול סבבה

אבל צריך להשקיע בתאורה. GI כבר יתן לזה מראה יותר מושקע ומקצועי... תן ככה מקור אור יפה עם Area shadow... קצת השתקפות HDRI... ותעבוד טיפה על החומרים... תראה איזה יופי יצא לך (אסור לשכוח - מודל זה לא הכל!)

spectorr

New member
תפרט קצת...

אני פשוט לא מכיר את נושא התאורות... מה זה Gl.... איזה מקור אור לתת... ו-area shadow??? מה זה השתקפות HDRI? אני פשוט השתמשתי בPOINT LIGHT....

Druyanizem

New member
כתבתי הרבה...

והכל נמחק!!! בטעות סגרתי... :( אז עכשיו אני אכתוב בקצרה: 1. תוריד את התאורה הקיימת. 2. תלחץ על 9, תבחר מהתפריט light tracer. 3. לך לזה שאתה בוחר מקור אור... תבחר skylight, שים אותו בכל מקום שאתה רוצה. 4. תרנדר ותראה איזה יופי... 5. תוסיף מקור אור OMNI ותן לו צל AREA SHADOW, תוריד את העוצמה שלו לסביבות 0.3 . 6. תרנדר ותראה איזה יופי... 7. HDRI - לך לכאן www.splutterfish.com ותוריד את הפלאג אין למקס... 8. באותו מקום שאתה מוריד את הפלאגאין תוריד את הטוטוריאל למקס ותעשה מה שאומרים לך על האובייקט שלך... בהצלחה...

spectorr

New member
תודה על הפירוט....

אבל עשיתי את המודל במאיה ולא במקס.... האם זה תואם במאיה כמו במקס?

Druyanizem

New member
באופן תאורטי כן...

באופו מעשי התפריטים והשמות שונים... אבל אני בטוח שגוגל יוכל לעזור לך... תרשום נגיד GI for maya או משהו בסגנון... אותו דבר לגבי HDRI

spectorr

New member
שינויים ברינדור

שיחקתי קצת עם התאורות מה נראה יותר טוב....?

spectorr

New member
והשני...

רנדור Global_Ilumination תודה רבה ל - Druyanizem על המידע... חיפשתי באינטרנט ולמדתי דברים חדשים וחשובים....

Druyanizem

New member
הרבה יותר טוב

אבל הHDRI לא מממש את הייעוד שלו. הקטע שלו זה (בין היתר...) לתת היי לייט יפה למודל... (אצלך ה"מקורות אור" של התמונה עמומים... אין לי מושג איך עושים את זה במאיה אבל תבדוק שוב בטוטוריאל שהראיתי לך ותראה למה אני מתכוון) שחק עם החומרים שיראו כמו פלסטיק... או כמו החומר שממנו המצלמה הזו עשויה כי כרגע זה לא נראה ריאליסטי במיוחד. לפי איך שזה נראה אין לך בכלל מקור אור (חוץ מה GI). תוסיף. אולי אפילו 2... זה תמיד מוסיף. בהצלחה :)

eldarinn

New member
המודל יפה

אני הייתי עובד על ההשתקפות של המודל מהריצפה עם הצללה ריאליסטית בגוונים וכמו כן מגביר את התאורה.

למעלה