מצלמת וידאו בפולין- כן או לא?

מצלמת וידאו בפולין- כן או לא?

אני הדס, יוצאת בעוד כשבועיים למסע(אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההה) ואני נמצאת בהתלבטות רצינית... אני תלמידת מגמת תקשורת, ואוהבת צילום בכללי(גם סטילס וגם וידאו) ואני בדילמה רצינית אם לקחת את המצלמת וידאו שלי לפולין או לא.. כי מצד אחד זה ממש טוב לתעד את המסע, אבל מהצד השני- תמיד כשאני מצלמת אני "מתנתקת" מהסביבה ולא "מרגישה באמת..."....
מה דעתכם?

אני וחברה שלי כן לקחנו וידיאו

וגם סטילס ועכשיו זה ממש נחמד לראות את הוידיאו שערכנו אחרי שחזרנו מהמסע(שנה+) אבל אם את "מתנתקת "ולא מרגישה "באמת" אז לדעתי או שתקחי ותתני למישהו שירצה לצלם או שאל תקחי כי חבל להפסיד מה יהיה כי שום וידיאו לא יתן לך את ההרגשה הזו שוב.. מסע מוצלח

כשאת מצלמת בוחדאו את לא מרגישה שאת מתנתקת?

כי אני ממש מפחדת שאני אתחיל לצלם שם כדי לא להרגיש באמת...
כי יהיה לי קשה מידי, אז אני אסתתר מאחורי המצלמה.. ומהצד השני- אני רואה את הסרטון שהכינו שנה שעברה בביה"ס שלי על המסע לפולין שלהם, ואני עומדת לבכות כשאני רואה אותו.. ואפילו לא הייתי איתם במסע...

האמת שלא אני צילמתי את הכל

אבל אני אישית לא מרגישה שאני מתנתקת ואני על דבר אחד מצטערת שלא הייתי יותר בהוואי אוטובוס כי אז "ברחתי" לעולם האמפי 3 כי הייתי עצובה ושקועה בעצמי אבל יחד עם המצלמה לא ברחתי... תחשבי טוב טוב הכי הרבה תקחי ולא תצלמי..

ixmix

New member
אני לא הייתי לוקח.

החוויה בפולין היתה מהממת עבורי (יצאתי פעמיים למשלחות כמורה) וצילום (גם סטילס) פוגע בחוויה שלי מאד ומנתק אותי, בדומה למה שתיארת. אחרים יצלמו מספיק, אל דאגה.

R o T e M18

New member
אני שהייתי במסע..

צילמתי 1080 תמונות. וזה ביכלל לא הפריע לי במסע. "נהנהתי" גם מהמסע וגם מהצילום. לקחתי איתי וידאו גם
אבל פחות צילמתי איתה. אבל אם את אומרת שזה מנתק אותך לגמרי מהסביבה. אז עדיף שלא תיקחי

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את מתנתקת בדר"כ כשאת מצלמת אז לא נראה לי שכדאי לקחת את מצלמת הוידאו. עדיף שתהיי שם בכל ישותך בלי להתחבא מאחורי המצלמה. זה, כמובן, עניין אינדיבידואלי. יש כאלה שמצלמים ובכל זאת נשארים מחוברים למקום ולאנשים. להם יותר מתאים לצלם. שיהיה מסע מועיל

מדריך1

New member
משהוא למחשבה

אולי, בדיוק להיפך, את לא תתנתקי אלא המראה דרך עדשת המצלמה ימקד את הדברים בחדות . כדאי לחשוב על כך מעבר לזה, לא יתנו לכם כל הזמן לצלם תהיה הדרכה ואז צילומיםאו צילומים ואחכ הדרכה ובזמן ההדרכה לא מצלמים.

שלי 20

New member
לקחת בהחלט!

אני יצאתי למסע בשנת 2001 ועד היום כעבור כל השנים האלה אני צופה בקלטות עם חברי למסע.. מומלץ בחום לקחת טיסה נעימה

אז ככה

מצד אחד לקחת מצלמת וידיאו- הרי כולם מצלמים את אותן התמונות... ואת יכולה לסכם עם חברה טובה שהיא תצלם במצלמה רגילה ואת בוידיאו.... אבל מצד שני יוצא שאת רואה את כל המסע דרך העדשה.... זה מזכרת לעתיד... אבל את צריכה לעבור את זה עכשיו... לא דרך מצלמה... את צריכה להחליט מה את מעדיפה.. שתהיה לך מזכרת לעתיד מהמסע, רגשות, חוויות והכל... או לחוות את המסע... ולנסות לתאר לאחרים מה הרגשתם או מה ראיתם.....

לקחת ממליץ בחום רב....מומלץ!!!

אני בתור אחד שלקחתי מצלמה וידאו+סטילס צילמתי כ14 שע' וידאו ועוד כ850 תמונות!! המסע בשבילי היה מדהים והדבר הכי משמעותי בחיים שלי והצלחתי לצלם ולתעד את זה. אני לא מצטער על רגע שלקחתי את הוידאו,שום תמונה לא יכולה להמחיש את המקום כמו וידאו ואף תמונה לא יכולה למחיש דברים שאת רואה בוידאו.לצפות בקלטת כשנה אחרי המסע זה דבר מדהים ממליץ בחום בחום בחום אם ביכולתך לקחת מצלמה קחי מצלממה,וצלמי וידאו כמה שיותר....את מצלמת את המסע מהזווית שלך....וזה מדהים!!!מדהים!! מסע מוצלח ומשמעותי!!

למעלה