מצלמת וידאו דיגיטלית

heleriko2001

New member
מצלמת וידאו דיגיטלית

אני כרגע בארה"ב 1. יש למישהו כרגע המלצות מעניינות בקרשר למצלמת וידאו דיגיטלית טובה שתכלול גם אפשרות לסטילס. cannon, jvc ,sony, panasonic 2. האם האחריות העולמית תתפוס גם לגבי שירות בארץ נאמר בסוני של חברת ישפאר. 3. האם אפשרות צילום הסטילס היא ברמה של מצלמה בסיסית רגילה עם פילם או ברמה שונה --- פירוט 1.1 מגה פיקסל זה רמה של צילום נורמלי או לא??? 4. מחירים מומלצים פחות או יותר לקנייה בארה"ב 5. דגשים לקנייה פה כדי שלא יהיו לי בעיות בארץ עם ההפעלה. 6. אלו עוד אביזרים נוספים כדאי לי לקנות עם המצלמה? 7. האם הזום האופטי במצלמות ה-DV החדשות מספיק? מהו הזום האופטי המומלץ? תעזרו לי גם בחנות טובה בניו יורק או מונטריאול תודה גל

קודם כל מצטער על העיכוב הקל

ישנם מספר רב של דגמים בשוק וארצה להמליץ לך על כמה מהם.למרות שלא ציינת מה הפרטים העיקריים כגון חברה רזולוציה , מחיר וכו´. לסוני יש דגם מצויין שנקרא dcs-pc110e דגם pal שמתאים לשיטת השידור בארץ למרות שאם יש לך טלויזיה ווידאו עם שיטת שידור מולטי-סיסטם אתה יכול לרכוש ntsc (שדרך אגב עולה יותר זול בארה"ב).לגבי סוני ספציפי יש להם אכות יחודית שאין בשום מצלמה אחרת (Professional Quality Carl Zeiss),אם תרצה אפרט על שיטה זו. לגבי האחריות אם תרכוש בארה"ב לא תהיה אחריות בארץ למרות שיש חברות שנותנות 3 חודשים אחריות בינלאומית. לגבי תמונות הסטילס במצלמה בזאת , איכות התמונות מגיע ל 1 מגה פיקסל שזה אוב יותר ממרבית מצלמות הוידאו (מדובר רק על דגמי ה mini dv ).בדגמים היותר גדולים האיכות מגיע ל 2 מגה פיקסל.חשוב לציין שהיעוד בראש ובראשונה של מצלמות מסוג זה הוא איכות הוידאו .איכות הצילום של הוידאו מדהים כולל איכות הסאונד .כמובן שהיא באה עם חיבור usb וקיט מלא של תוכנה. אחת החנויות הכי מומלצות בארה"ב - ניו יורק נקראת b&h אני אצרף לך כתובת אתר והכתובת המדויקת היא:השדרה התשיעית על רחוב 34 . דבר נוסף חשוב לרכוש כרטיס זכרון גדול יותר כי מקבלים רק 4 מגה. הזום אופטי צריך להיות *10 שזה בהחלט מספיק. מקווה שעזרתי , אם יש שאלה נוספת אשמח לעזור. יום טוב גיל.

heleriko2001

New member
הסבר קליל

תודה רבה על ההסבר המפורט רציתי לבקש אם תוכל להסביר על האיכות הייחודית שהסברת בתגובה... כמו כן באתר שצירפת המחיר של ה-NTSC יותר זול מהמחיר של PAL יש לי טלביזיה מולטי סיסטם וגם וידאו מולטי סיסטם אז אני אלך על היותר זול. שאלה נוספת היא בקשר למכשיר שמעביר את התמונות מכרטיסי הזיכרון יש משהו כזה בחיבור USB... וגם בנוגע לכרטיס לכידת וידאו למחשב (יש לי כרטיס ASUS V7700 עם כניסת S-וידאו ויציאת S-וידאו האם זה מספיק או שצריך כרטיס נוסף) חוץ מזה על איזה מצלמה דיגיטלית במחיר של 200-250$ אתה ממליץ (בשביל חבר, לא בשבילי) סליחה על ההטרדה ד"ש מהתפוח הגדול גל

אז ככה הסבר לגבי

האיכות תוכל למצוא בלינק המצורף. לגבי מכשיר שמעביר תמונות , במידה ותרכוש את המצלמה אתה לא צריך שום מכשיר מפני שבעזרת חיבור ה USB והתוכנה המצורפת אתה מעביר את התמונות אבל אם בכל זאת תרצה אז יש משהו מאוד נחמד שתוכל להעיף מבט(אל תתיחס למחיר - בחנות שהמלצתי לך זה יותר זול) , לינק מצורף. לגבי הכרטיס שברשותך ניתן ללכוד וידאו אך זה יבוצע בצורה אנלוגית ולמצלמה ישנו חיבור מיוחד (dv out) בתקן שיחודי למצלמות מסוג זה IEEE-1394 ורק בעזרת כרטיס לכידה דיגיטלי (FIRE WIRE ) ניתן ללכוד ונצל את האיכות המעולה.אוכל להמליץ לך על כרטיס לא יקר וטוב-ראה לינק מצורף. לגבי המצלמה לחברך תן לי קצת יותר פרטים. יום טוב גיל.

10101

New member
תעשה חשבון

הפופולארית ביותר בארץ היא Sony PC-110 וידאו דיגיטאלי + 1.5 MP + פלאש מובנה ועוד ועוד... לך תבדוק בארה"ב ברשתות כגון Best But, CompUSA´ Circit City... בארץ תוכל להשיג אותה בערך ב 1400$ + מע"מ. אני מוכר אותה, ויש עוד מספר ספקים במחירים מעט יקרים יותר. אחריות מלאה של ישפאר. בארה"ב היא עולה דומה + 5% מס מקומי לפחות, ואז אתה בארץ בלי אחריות... צור קשר באימייל אם אתה מעוניין. חיים

למעלה