מצלמת וידאו

Operation Ivy

New member
מצלמת וידאו

שלום אני מעוניינת לקנות מצלמת וידאו. חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה, דיגטלית פורמט dv או d8 וצילום לילי בצבעים (lux 0 אני חושבת). אני מתכוונת להשתמש במצלמה לצילומים ביתיים והפקות וידאו במסגרת מגמת קולנוע שאני לומדת בה ולכן גם חשובה לי איכות הצילום. התקציב שלי הוא 3000-4000 ש"ח. בינתיים שמתי עין על sony DCRTRV22 אבל אני לא יודעת אם אפשר להשיג אותה בארץ ומה המחיר שלה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי לקנות את המצלמה המתאימה תודה

Snorlax

New member
חחח

במקרה גם אני מחפש מצלמה ואני דווקא חושב על DCR-TRV33E ההבדל בינה לבין ה22 הוא הרזולוציה ב33 זה 1.07 מיליון פיקסלים וב22 זה 0.08 אני חושב שזה הבדל משמעותי מצלמה מצויינת מכל הבחינות קטנה נוחה הכל אבל יקרה (בארץ) ה33 עולה 7000 שקל אז ה22 תעלה משהו בסביבות 6000+ יקר בכל מקרה... באתר של סוני בארצות הברית ה33 עולה 3500 שרל חצי מחיר אתה מאמין... אני נוסע לאירופה אולי אז אולי אני אביא אותה משם. בארץ אין סיקוי שאני קונה אותה... נ.ב במחיר שצינתה אני לא בטוח שתמצא אבל ראיתי במחירה פומבית באינטרנט את ה22 ושילמו עלה בסביבות ה4000 שקל תנסה את מזלך. אני מוסיף את הקישול למחירה.. שיהיה בהצלחה.

Operation Ivy

New member
אני בת

אחי תשמע, בקשר ל33 הייתי באמזון שם מוכרים את המצלמה ומישהו השאיר שם הודעה שהוא קנה את ה22 החליף אותה ב33 ואז החליף חזרה ל22. ה22 עולה שם בערך 3000 ש"ח. אתה יכול להגיד לי איפה אני יכולה להשיג את המצלמה באזור המרכז? שמתי לך את הקישור, אבל אתה צריך לחפש שם את הreview.

Snorlax

New member
דבר ראשון...

אני מצטער
ודבר שני מה היתה הסיבה שהוא החזיר אותה , אני לא מוצא את ה review אני יודע שיש משהו במצלמה שכמה אנשים התלוננו שהיא רועשת כאשר את במצב של הרצה רבל שיש בכל מצלמת ווידאו גם הכי טובה... מבחינת איכות התמונה ה33 יותר טובה

Snorlax

New member
אז ככה...

ההבדל היחיד המשמעותי שיגרום לבחירה בין ה22 ל33 אלו הם הפיקסלים. ב33 יש 1.07 מליון פיקסלים וב22 יש 0.8 מיליון פיקסלים. זה הדבר הכי חשוב ישנו הבדל נוסף ה33 שוקלת 540 גר' וה22 שוקלת 530 רג'...

Operation Ivy

New member
כבר חשבת באיזו אתה בוחר?

וכמובן שאם אתה מוצא במחיר טוב אתה מודיע לי

Snorlax

New member
אני בוחר 33 בגלל ש...

ישנו הבדל של איזה 500 שקל אז זה לא הבדל רציני אם קונים מצלמה במחיר כזה אני אולי אקנה אותה באירופה עולה שם חצי מחיר משהו מפחיד 3500 שקל

Operation Ivy

New member
איפה אתה מתכוון לקנות באירופה? אתה

מתכוון להזמין מהאינטרנט? אם אתה מזמין מהאינטרנט כדאי לך לבדוק באיזה פורמט המצלמה. באירופה הם משתמשים בשיטה NTSC ואילו בארץ בשיטת PAL וזה יכול ליצור לך בעיה.

Operation Ivy

New member
בקשר ל33...

יש בעיה במצלמה ה33 שמיקרופון שלה קולט את הרעשים של המנוע ואח"כ בקלטת שומעים את הרעשים. אני מציעה לך לבדוק את הבעיה בגלל שחבל לקנות מצלמה כל כך יקרה ובסוף להתאכזב. בכל מקרה, אולי הוספת מיקרופון חיצוני תפתור את הבעיה. בהצלחה

למעלה